Faroevad Opiniões 7

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Minus rummelighed over for handicap og særlige behov

Vi var 11 personer, der skulle mødes til frokost.
Vi havde på forhånd forespurgt, om stedet havde en blender, da vores datter er kørestolsbruger med særlige behov. Det havde de ikke. Det er helt fair, så vi medbragte bare vores egen.

Da maden kommer, spørger vi pænt efter, om der er et sted vi må låne lidt strøm og blende lidt mad (vi sad uden for).
Til det svarer manden lidt hånligt, at han i hvert fald ikke blender maden for os, og desuden ikke har nogen blender! Vi svarer tilbage, at det jo også er helt fint, vi har jo netop vores egen med - vi ville bare gerne låne lidt strøm.
Hvortil han igen hånligt svarer - foran hele bordet incl. vores datter med handicap og søskende - at der jo er strøm overalt, vi kunne jo evt. gå ud på toilettet!!!?!?! 😥
Mon han selv ville have lyst til at tilberede sin egen mad på et toilet?
Det var virkelig en ubehagelig tone, og vi blev så paffe, at vi slet ikke fik sagt noget retur.
Han kom tilbage igen bagefter og sagde, at han havde vist hørt forkert. Han troede vi mente en mikroovn, ikke en blender - for det havde han da 🤔🤔🤔 ????!
Øv. Det der skulle havde været en hyggelig eftermiddag, blev overskygget af denne oplevelse.
Det er i forvejen ret sårbart at møde folk blikke og kommentarer, pga vores datters handicap, og derfor tager vi sjældent ud og spiser.
Her kommer vi i hvert fald ikke tilbage.

Maden var fin, og de unge mennesker der kom med drikkevarer var meget søde og høflige.

17 de maio de 2025

Et besøg værd

Lækkert sted lækker mad. Super betjening. Hyggelig stemning. Fantastisk beliggenhed. Eneste minus, at der kun er sodavand på små flasker.

11 de janeiro de 2025

Har nu besøgt Farøvad Cafe flere gange

Har nu besøgt Farøvad Cafe flere gange, og overvældes hver gang af den fuldstændig rolige
og lidt primitive sydlandske stemning, stedet og personalet frembringer. Primitive I bedste mening, om at man ikke forsøger at gøre stedet til mere end det er .
inventar er som taget ud af en Cafe i Italien.
maden er hver gang i top til prisen, og med pæne portioner . Personalet fortæller hurtigt hvad maden indeholder, og kommer promte med alternativer til Laktose og Glutenholdige ingredienser.
har nu besøgt stedet både sommer og Vinter, med samme oplevelse. Kan kun anbefale stedet, hvis ikke man forventer en tjener i Kjole og hvidt.

10 de novembro de 2024

Fantastisk spise sted

Fantastisk spise sted, der oser af hygge og super lækker mad. Vi har været der flere gange og der fejler aldrig.
I lørdags var der en bonus vi kunne plukke æbler og lave vores egen most. Fantastisk koncept og det smager af sommer.

22 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

En perle i provinsen.....

Nu har vi snart været der et utal af gange og ALDRIG har der været det mindste galt......
Vi har fået brunch, vi har fået frokost og vi har fået aftensmad. Selvom der har været stuvende fuldt og man har måtte sidde ved et rundt plastik bord i den anden ende af haven, har mad og betjening hver eneste gang været fuldt på højde med de dyreste steder jeg har spist.
En vaskeægte soul-fod restaurant, hvor især de rotesseri-stegte kyllinger er kendt langt omkring...
Tag endelig ikke fejl af den og det store truck-stop man først kommer til på Bogø, der er to-tre verdener til forskel.....
Et fantastisk sted i en tidligere og vistnok lidt stadigvæk, æbleplantage, hvor man også kan få presset sine egne æbler på visse tider af året.

19 de junho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais