Jeg lider af massiv tandlægeskræk grundet oplevelser tidligere i mit liv. Men her føler man sig i trygge hænder. Alt hvad der bliver gjort, bliver kommunikeret inden det sker, og der bliver holdt pau... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg glæder mig til hver en tand behandling hos Hans. Han er rolig, rar og svarer fagligt og forståeligt på alle mine spørgsmål. Taler ikke unødvendig small talk. Har humor og er særdeles grundig... Ver mais
Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Tryg og smertefri behandling. Har fået reduceret min tandlægeskræk betydeligt. Kan kun anbefale Henrik Sørensen og hans virkeligt søde personale, so... Ver mais
Første besøg hos Daniel, den nye tandlæge efter legenden Jan Gerdes aka Jan Tand. Det var egentlig min plan at skifte tandlæge da jeg bor i Helsingør området, men jeg bliver i Farum. Daniel udviser nø... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vores tænder skal holde hele livet. Vi hjælper dig med at passe godt på dem. Hos os kan du altid kan forvente en hurtig, smertefri og professionel behandling.
Informações de contacto
Farum Hovedgade 11 A, 3520, Farum, Dinamarca
- 4495 0902
- klinik@farumtand.dk
- www.farumtand.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Altid venlig betjening og behandling
Altid venlig betjening og behandling
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har…
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft
Tanja er fagligt super dygtig og meget…
Tanja er fagligt super dygtig og meget grundig i alt hun gør så jeg altid føler mig i trygge hænder ved hvert besøg. Udover det er hun imødekommende, smilende og altid ærlig 🙏. Jeg vil klart anbefale Tanja og Farum Tandplejecenter
Tandeftersyn
Hans, som er tandplejer, er bare så sød og det er en fornøjelse at komme til eftersyn.
Det bedste jeg har gjort for mig selv i…
Kan kun anbefale Henrik Sørensen og hans virkeligt søde personale, som alle har taget sig godt af mine tænder gennem flere besøg de sidste tre måneder.
Har været meget glad for at komme hos…
Har været meget glad for at komme hos klinikken cs igennem 30 år altid venlig betjening og tager omsorg for patienter og glade smil.
Anbefaler det til andre lid.lidt dyrt.
Tandplejer
Dén sødeste velkomst hos Tanja. Altid glad og hjælpsom. Super behandling. Hun er bare den bedste.
God til at forklare og svare på…
God til at forklare og svare på uddybende spørgsmål, gjorde mig tryg og rolig
Mægtig fint oplevelse
Mægtig fint oplevelse. Smilende og imødekommende personale, samt grundig undersøgelse og information om resultat og anbefaling på en behagelig og klar måde.
Reel og dygtig
Altid søde & venlige og servicemindede
Bedste behandling
Bedste behandling gennem mange år til hele familien 🙂omsorgsfuld- og tålmodighed, så selv de voksne børn kommer fra København til tandpleje
Jeg får altid den bedste service
Jeg får altid den bedste service, og de forklare hvad de gør. Hvilket jeg har brug for, for at føle mig tryg.
Tanja og Daniel er dem jeg har tilknyttet.
Og de er de dejligste mennesker!
De forstår mig og mine behov. Og deres priser er rimelige.
Altid tilfredsstillende behandling
Altid tilfredsstillende behandling. Er altid tryg og tilfredse med behandling og service. Tanja er god til at forberede en underbehandling, hvis noget kan opleves ubehageligt og vejlede om videre pleje og vedligeholdelse.
Altid venlig og imødekommende service…
Altid venlig og imødekommende service og behandling.
Excellent dental care
Excellent dental care. Options well explained. Kind,, professional, competent and through. Completely recommend.
Meget behagelig stemning i klinikken og…
Meget behagelig stemning i klinikken og man føler sig i gode hænder.
Jeg er meget tilfreds.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.