Jeg lider af massiv tandlægeskræk grundet oplevelser tidligere i mit liv. Men her føler man sig i trygge hænder. Alt hvad der bliver gjort, bliver kommunikeret inden det sker, og der bliver holdt pau... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg glæder mig til hver en tand behandling hos Hans. Han er rolig, rar og svarer fagligt og forståeligt på alle mine spørgsmål. Taler ikke unødvendig small talk. Har humor og er særdeles grundig... Ver mais
Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Tryg og smertefri behandling. Har fået reduceret min tandlægeskræk betydeligt. Kan kun anbefale Henrik Sørensen og hans virkeligt søde personale, so... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vores tænder skal holde hele livet. Vi hjælper dig med at passe godt på dem. Hos os kan du altid kan forvente en hurtig, smertefri og professionel behandling.
Informações de contacto
Farum Hovedgade 11 A, 3520, Farum, Dinamarca
- 4495 0902
- klinik@farumtand.dk
- www.farumtand.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Venlig og imødekommende modtagelse
Venlig og imødekommende modtagelse. Man kommer til behandling til den tid der er aftalt.
Meget hurtig hjælp til smertefuld tand
Meget hurtig hjælp til smertefuld tand. Venlige og imødekomne som altid😊
Jeg har været hos Peter.
Jeg har været hos Peter.
Jeg har haft ham i x antal år nu.
Før jeg fik ham var jeg utrolig tandlægeskræk.
Men hos ham og hans team er jeg langt mere rolig og frygter ikke længere at komme til tandlægen som før.
Han/de har virkelig fået fixet mine tænder og det er så skønt!
Virkelig en god tandlæge!
Venlig og kompetent behandling.
Venlig og kompetent behandling.
Jeg føler mig i de bedste hænder.
Meget professionel og yderst omhyggelig…
Meget professionel og yderst omhyggelig behandling og vejledning
En dejlig professionel oplevelse igen…
En dejlig professionel oplevelse igen nu i nye omgivelser
Rart og trygt
Altid en fornøjelse at komme hos Farum Tandplejecenter. Jeg går hos Henrik, men alt personalet er meget søde og professionelle.
Altid en fornøjelse at være hos Daniel
Altid en fornøjelse at være hos Daniel Dundelach. Sindssyg dygtig, og meget behagelig😁
Kan klart anbefale Farum…
Kan klart anbefale Farum Tandplejecenter til alle som vil passe på deres tænder gennem grundig vejledning og fine priser.
Her får man kvalitet for pengene!
Jeg føler mig tryg i stolen.
Jeg føler mig tryg i stolen.
Dygtig og kompetent tandplejebehandling.
Meget professionelle
Man føler sig godt tilpas og får en god grundig undersøgelse og behandling.
Har altid fået en god .dejligt…
Har altid fået en god .dejligt personale altid smilende og venlige..Har fået ny tandlæge,da min gamle tandlæge tillod sig at gå på pension. Men Daniel er også en rolig person var det en god oplevelse som jeg hurtig fik tillid til.
Så alt ialt en god oplevelse selv om det var hos en tandlæge
Super god tandpleje
Super søde, god hygiejne og dine tænder er top tjekket og plejet når du går
Super kompetent og professionel…
Super kompetent og professionel behandling
Jeg føler mig altid 100% tryg og i gode hænder..jeg kan varmt anbefale Farum Tandpleje center .de er i top👍🤗
Første besøg hos Daniel
Første besøg hos Daniel, den nye tandlæge efter legenden Jan Gerdes aka Jan Tand. Det var egentlig min plan at skifte tandlæge da jeg bor i Helsingør området, men jeg bliver i Farum. Daniel udviser nøjagtig samme høje faglige engagement som Jan og man føler sig super godt og smertefrit behandlet. Tak til hele teamet i Farum.
Fantastisk god behandling 😁
Dejligt at have en tandlæge der gider…
Dejligt at have en tandlæge der gider sit arbejde og er grundig🌞

Resposta da Farum Tandplejecenter
Jeg kom ind til tiden og fik taget…
Jeg kom ind til tiden og fik taget røntgenbillede, hvorefter behandlingen blev forklaret.👍

Resposta da Farum Tandplejecenter
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.