Mooie piano, voldoet aan alle wensen. Helaas in de winkel niemand die advies kon geven, omdat vaste kracht met vakantie was. Super levering; gemeld dat deze even op zich kon laten wachten omdat het mo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Besteld, betaald, geleverd. Alles "volgens plan" (kleine opmerking) Op de site staat "voor 22:00 besteld, de volgende dag afgeleverd" enzovoorts. Maar op de order bevestiging en/of verzendbon sta... Ver mais
Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... Ver mais
Via de webshop een Arturia The Player besteld. Niet geheel recent artikel. Wel op de site te selecteren maar uiteindelijk niet leverbaar. Er werd door een medewerker andere opties aangeboden. Na enke... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!
Informações de contacto
Ceintuurbaan 191, 3051 KC, Rotterdam, Holanda
- 010-2111000
- klantenservice@feedback.nl
- www.feedback.nl
gemengde gevoelens
Goede communicatie alleen was mijn item niet in voorraad en moest ik daardoor 1.5 week wachten
Prima
Ontvangen in waterdichte envelop. Is op tijd en volgens schema geleverd. Alleen jammer dat de cadeaukaart gekreukt was. Beetje slordig om aan een jarige te geven.

Resposta da Feedback
Goed,duidelijk en snel
De bestelling en levering van mn vox ampje verliep erg gesmeerd en vlot bij feedback
We zijn ook in eindhoven geweest bij deze winkel,en de service daar was ook goed,vriendelijk personeel en duidelijke taal,ga zeker nog bestellingen doen daar in de toekomst:-)
Hele goede en duiselijke service!
Een hele goede service met veel mogelijkheden wat betreft de producten
Prima
Snelle service, levering en afhandeling. Volgende keer weer.
over het algemeen goede service, alleen is er een keer het verkeerde product toegezonden.
Prima zaak, nooit problemen
Ik kom ook regelmatig in de winkel, prima geregeld daar echt een aanrader.
De mensen denken constructief met je mee, dat zie ik wel eens anders.
Spullen die geleverd zijn, zijn altijd in topconditie.
Uitstekende service.
Uitstekende service en een snelle levering.
Snelle bezorgservice, goede kwaliteit
Snelle levering en goed product!
Had een Boss TU3 rond 14:00u besteld, deze was de volgende morgen om 9:00u al afgeleverd. Perfect.
Snelle verwerking
Tot mijn verbazing kwam de bestelling op dinsdag al binnen, ookal plaatste ik het op een koopzondagavond. De snaren die ik heb gekocht zijn nog niet uitgeprobeerd. Wel alvast fijn dat ze niet duur zijn!
Service met een glimlach
Ik had laatst een bestelling geplaatst bij Feedback. Nu wilde ik mijn bestelling graag even tracken met de website van PostNL, maar ik had geen code gekregen. Dus ik mailde even naar hun service email, binnen 3 uur had ik een mailtje terug. Ik hoefde zelf niks meer te checken - dat was allemaal al voor me gedaan. Zeer hulpvaardige en gemanierde service!
Nu was er nog een probleem: één van de producten die ik had besteld was al reeds niet meer te leveren. De service zocht het meteen uit, offerde mij een ietwat duurdere variant aan voor dezelfde prijs en bood direct excuses voor het ongemak.
Juist door zo'n klasse service zal ik zeker mijn volgende muziekaankopen doen bij Feedback!
Goede prijs en snelle levering
De Alesis oefenpad was 10 Euro (10%) goedkoper t.o.v. Andere aanbieders en is snel geleverd.
Meer onderscheiding in producten nodig
Geen slecht woord over de winkel. Maar ik bestelde een pakje snaren. Helaas werd hier 5 euro verzendkosten voor gevraagd. Daarnaast heb ik het pakje twee maal gemist, omdat ik niet thuis was. Geen probleem zou je zeggen met een pakje snaren. Helaas heeft Feedback deze betselling van een paar euro aangetekend verzonden, waardoor ik thuis moet zijn om het pakje in ontvangst te nemen.
Ik snap dat dit nodig is voor instrumenten etc. maar voor een pakje snaren van een paar euro......
Online besteld, makkelijk, duidelijk en gelopen zoals aangegeven.
Online een bascabinet besteld. Goede service en constant op de hoogte van je bestelling. Afleverdag wordt duidelijk aangeven. Telefonisch is feedback ook goed te bereiken. Voor herhaling vatbaar
Prima service, ruime keuze
Heldere website waar ik snel kan vinden wat ik nodig heb. Ruime keuze. Ik kom ook wel eens bij de zaak zelf in Rotterdam, altijd leuk om rond te kijken.
Eén klein minpuntje, ik had een muziekstandaard en een metronoom besteld. De muziekstandaard werd als eerste geleverd maar op de pakbon stond nergens aangegeven dat de metronoom nageleverd zou worden. Slecht een algemene opmerking dat artikelen die er niet bijzitten nageleverd zullen worden. Je vraagt je op dat moment wel af of dat nog wel goed komt.
Prima afhandeling, snel en op tijd.
Ik kan Feedback iedereen aanbevelen.
Alle afspraken zijn nagekomen en prima service.
De originele verpakking van het product was niet meer beschikbaar en op eigen initiatief van Feedback hebben ze wat extra accesoires gratis bijgeleverd.
helemaal blij
Ben al met al bijzonder tevreden over de service en de aanschaf zelf. Mijn dank
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.