ONBEREIKBAAR EN EEN SLECHTE SERVICE Twee maanden geleden een bestelling geplaatst bij deze webwinkel. Er ging helaas wat mis rondom de levering, maar de manier waarop de klantenservice dit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Niet bij bestellen! Bedrijf belooft snelle levering. Maar na bestellen bleek de levering opeens 5 dagen te duren. Gebeld, onvriendelijke vrouw van de klantenservice zei dat dat kwam omdat ik meer art... Ver mais
Zondag spullen voor carnaval besteld en betaald met iDeal. Ik kreeg een bevestiging en de spullen zouden op dinsdag worden afgeleverd. Op maandag bericht dat de bestelling twee dagen later komt. Da... Ver mais
Zeer tevreden. Gisteravond besteld, vandaag al in huis! Kreeg keurige mailtjes met status update. Kon voor 0,99 cent extraachteraf betalen, waar ik gebruik van heb gemaakt omdat ik een nieuwe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bent u op zoek naar een complete set feestartikelen? Feestbeest heeft meer dan 15.000 feestproducten online beschikbaar. Neem een kijkje op onze feestartikelen website en bestel snel online uw feestspullen.
Informações de contacto
Holanda
- www.feestbeest.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Bestel elders
Kreeg een kapot product opgestuurd welke maandag is ontvangen. Voor zondag had ik de kleding nodig. Direct contact opgenomen met de klantenservice. Willen niet meedenken en het enigste wat zij aan kunnen bieden is terugsturen en het laten repareren of geld terug. Echter werd dit pas donderdag gecommuniceerd, wat er voor zorgde dat deze nooit op tijd klaar was voor zondag. Zelf laten repareren door een kleermaker was absoluut geen optie. Gezien themafeest had ik pak toch nodig en heb ik geen tijd gehad om een ander pak aan te schaffen elders. Slechte service. Bedrijfsleider wil je niet te woord staan. Ik raad feestbeest.nl af. Kies voor een winkel waar er wel service wordt geboden en waar je wellicht een beetje meer betaald.
Afrader
Leverde een compleet ander product dan besteld. Na mijn klacht slechts een standaard mail ontvangen dat ik het product binnen 14 dagen gefrankeerd retour kan zenden. Niet netjes. Hier koop ik nooit meer iets.
super service !
Ik heb op feestbeest.nl versieringen gekocht voor een groot feest. Ben super op de hoogte gehouden over waar mijn pakket nu is en wanneer hij met de post is mee gegaan. Uiteindelijk na anderhalve dag was mijn pakketje er keurig netjes verpakt en niks kapot. Deze site is zeker een aanrader.
Een echte aanrader!
Ik bedacht op woensdag avond dat ik voor zondag nog feestkleren nodig had voor de toppers.
Woensdag avond besteld, vrijdag middag in huis.
Super snelle levering en kwaliteit-prijsverhouding is top!
Snelle levering, moest een product omruilen zonder problemen en snel geregeld ook weer.. Aanradertje van een fanatieke onlinekoper.
Top service!
Artikelen voor carnaval besteld op Feestbeest.nl.
De artikelen netjes ontvangen.
Toen bleek dat een van de artikelen niet goed werkte heb ik een nieuwe gekregen, top service!
goed opgelost
Ik bestelde hier een artikel waar helaas een langere levertijd op zat, toen kreeg ik een alternatief aangeboden met wat korting, prima opgelost!