Tak til Enzo og hans dygtige, søde og helt igennem serviceminded personale, for endnu en fantastisk god aften, for vores lille forening. Som altid er maden, vinen, serveringen og stemningen helt i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Et rigtig hyggeligt og stemningsfyldt sted med ægte italiensk mad og personale. Vi fik pizza med fire slags ost og lasagne med spinat og svampe. Begge retter var velsmagende og kan anbefales. Betjenin... Ver mais
Hvis du er glad for god service og hyggelige restaurantbesøg er Ristorante Fellini ikke noget for dig… Jeg var derinde for at fejre min fødselsdag, og havde ønsket vi havde valgt et andet sted. Vi b... Ver mais
Sikke noget lækkert mad vi fik... det var helt fantastisk italiensk mad, med alle de rigtige smage. Personalet var søde og rare, men på italiensk vis,virkede de først lidt reserveret, men de var me... Ver mais
Dårlig tjener
Maden var ok men servicen/tjenerne var ikke god. Vores vinglas blev fjernet så snart det var tomt og tallerknerne blev fjernet efterhånden som vi blev færdige, uden alle var færdige. Den grundliggende følelse var at de havde travlt med at få os ud.
Det virkede nærmest ubelejligt da vi bestilte dessert også.
Stam gæster
Vi er kommet mange gange her og er yderst tilfreds👍
Vi har lige holdt Guldbryllup i deres
Gårdhave lækker mad og drikke og et veloplagt personale 👌
Vh Tommy og Karin
Jeg og to familiemedlemmer var inde og…
Jeg og to familiemedlemmer var inde og spise på Fellini, og hold op hvor var maden god!
Det er det bedste mad jeg har smagt længe, og jeg kan bestemt anbefale stedet, især pga maden, men også den gode stemning og det venlige personale.
Sej kalvefilet og ubehøvlet tjener
Det er med beklagelse at denne aften fik ridser i lakken på grund af middelmådig mad, lang ventetid og en arrogant og ubehøvlet tjener. Ialt 1170,- kr spildt på en dårlig oplevelse.
Vi bestilte bruchetta til starter , ( de smagte ok ) , og 3 x paste ( middelmådig ) samt kalvefilet ret ( sej og overstegt ) , efter starteren tog det 50 minutter om af få serveret,
Vi påtalte det nævnte til tjeneren , som skældte os ud for at uhøflige og klage over maden, samtidig klandrede han vores gæst at han var fortsat med at spise, da vi frygtede at skulle vente endnu 45 minutter afsluttede vi besøget.
Hold jer væk- arrogante tjenere
Aldrig før har jeg oplevet så arrogante tjenere. Min familie og jeg sidder i en næsten mennesketom restaurant og vil bare bestille noget frokost. Dette er for det første ikke muligt - alle gæster skal minimum bestille en hovedret hver. Det er ikke muligt at dele nogle hovedretter og forretter, da det trods alt er frokost og ikke aftensmad. Dette respekterer vi, selvom det jf os er mærkelig at kræve dette af sine kunder, som de i øvrigt virker at have meget begrænset af. Men det er måden tjeneren siger det på, der ikke kan accepteres. Allerede inden vi bestiller kommer tjeneren med nedladende kommentarer til os, og siger bla, da vi har spørgsmål til menuen, om vi kan finde ud af at læse. Dette er under al kritik at drive en restaurant med sådanne tjenere. Flere gange tog vi tjenerene i at stirre og pege ned på vores bord. Alt i alt, en yderst ubehagelig oplevelse og hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, havde jeg gjort dette. Maden var ok, men det vejer ikke op for den behandling vi fik. Hold jer væk!
Endnu en fantastisk oplevelse
Endnu en fantastisk oplevelse. Fik månedens menu og det var det super godt. Rigtig god mad med gode vine til. En tjener med smil på læben og rigtig god stemning. Klar anbefaling herfra
Dårlig mad
Jeg vil hellere vælte på cykel ned i en tjørnebusk end at skulle udsætte mig selv for den extremt dårlige oplevelse.
Maden var dårlig
Tjenerne var extremt ubehagelige
De skulle have skrevet på menu kortet at man ville få extrem explosiv diarre af maden for så havde jeg nok spist et andet sted.
Alt i alt er det synd overhovedet at give det 1 stjerne.
Hvis man kunne give under 1 stjerne…
Hvis man kunne give under 1 stjerne havde jeg gjort det..
Maden smagte endeligt, maden lever slet ikke op til deres priser.
Dårlig service blandt fjerne.
Ingen anbefaling herfra!
Jeg var inde på jeres restaurant og…
Jeg var inde på jeres restaurant og spise.
Verdens dårligeste oplevelse!
Først ankommer jeg ved mit bord, hvor en tjener bliver ved med at stå og glo mig i fjæset under hele opholdet.
Nok med det, maden kommer hurtigt.
Da jeg så kommer hjem, har jeg det dårligt hele aften/natten ud, jeg har simpelhen fået en madforgiftning…
Dårlig tjener
Udemærket mad. Rigtig dårlig tjener service. Tjener virkede sur, nærmest fornærmet over at vi var i restauranten. Var så dårlig betjening at jeg ikke vil komme der igen.
Fantastisk god mad
Fantastisk god mad - super betjening. Selv på en meget travl dag/aften er mad og service i top. Vi kommer helt sikkert igen.
En god oplevelse
Selv på en travl lørdag aften var servicen i orden. Og maden var virkelig god. Kan varmt anbefales
Super god mad til en fornuftig pris god…
Super god mad til en fornuftig pris god og hyggelig betjening
Jeg er kommet på resturent fellini…
Jeg er kommet på resturent fellini i Aalborg mange gange om året de sidste 35 år, super dejlig mad hver gang og en betjening i særklasse, de varmeste anbefalinger her fra. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse.
Arrogant tjener
Vi har før været her på fellini og været ganske tilfredse, men denne gang onsdag d. 18 maj må jeg nok sige at jeg sjældent har mødt en så arrogant og dårlig en tjener,
Ingen nærvær, karaffel vin bare sat på bordet, ikke hældt noget op. Ved servering rækker ind over, spørger ikke til maden, (her skal det siges at maden var rigtig god) selv ved betaling gider ikke at han spørge om maden smagte eller noget. Så alt i alt en meget dårlig oplevelse på grund af tjenerens manglende indlevelse i sit job.
Som at træde ind i Italien
Som at træde ind i Italien - stemningen er ægte og maden er mums.
Dejligt lækkert mad ,en skøn betjening …
Dejligt lækkert mad ,en skøn betjening og en hyggelig aften. Vi kommer igen .
Pizzaer har været bedre
Fellini har lavet særdeles gode pizzaer - sidste besøg i januar var den kun nogenlunde. Man forventer at få en pizza i høj klasse da pizzaen absolut ikke er billig
Ros til kokken for veltilberedt/lækker…
Ros til kokken for veltilberedt/lækker mad (hummersuppe og havtaske)
Ros til den søde kvindelige tjener som desværre havde fri før vi betalte.
MEN sidste stjerne mangler pga den overlegne mandlige tjener som nærmest ikke værdigede os et blik da vi betalte - ikke er spørgsmål om hvorvidt maden havde smagt os eller lign. så bare hen over os …. OG SOM IKKE ENGANG GAD SIGE FARVEL! Det var der en anden sød kvindelig tjener der dog kunne sige.
NB hvis I havde gidet og spøge om vi måske ønskede dessert havde vi taget det men det tig vi andensteds….
Utilfredsstillende oplevelse
Hyggelige lokaler, men generel dårlig oplevelse. Jeg bestilte en øl, tjeneren kom med en anden uden at gøre mig opmærksom herpå. Vi fik meget små positioner og gik desværre derfra sultne - hvilket vi gjorde tjeneren opmærksom på, som dog intet gjorde eller sagde. Vi kommer ikke igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.