Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Over (on)recht gesproken
Erg fijn dit faillissement! Leg de rekening maar bij de klant neer.
Nieuw contract aangegaan bij budget energie ruimschoots voor het faillissement van Fenor, maar vanwege de bevriezing (de zogenaamde "vensterperiode") kan ik niet overstappen.
Nee,... Er moet eerst een nieuwe energieleverancier toegewezen worden, met een nieuwe opzegtermijn en nieuwe (lees; zeer waarschijnlijk 150% hogere) energiekosten.
Gevolg:
dubbele energiekosten over de maand januari 2022 en zeer waarschijnlijk het teveel betaalde bedrag aan Fenor over een jaar kwijt.
Geraamde schade; kleine 500 euro.
Curator Yspeert geeft geen thuis natuurlijk (telefonisch of via mail) bestuurder doet maar gewoon zijn ding en heeft zijn geld wel en ik een kleine 500 euro lichter in januari.
Goed geregeld allemaal! Fijne feestdagen ook...
--> update
Volgens de klantenservice van budget energie is een nieuwe start datum aangaan niet mogelijk.
Via "mijn budget" is dat nog wel in te voeren en ook meteen gedaan. Als het goed is, voorkom ik daarmee in ieder geval dubbele maandlasten
2 weken nadat Fenor failliet is gegaan…
2 weken nadat Fenor failliet is gegaan een mailtje gekregen met een verlengingsvoorstel!!! Val je dan onder " oplichters " of niet?
4 keer zo duur
Na een paar jaar normale ervaring een nieuw aanbod gekregen dat 4 x zo hoog is ! De markt doet maximaal 1x . Communicatie onmogelijk; geen reacties. Op site nieuwe bedragen berekenen gaat niet. Boevenpraktijken. Gevaarlijke club om mee in zee te gaan.
3jaar klant bij Fenor
3jaar klant bij Fenor, en naar volle tevredenheid! Altijd reactie op mails, als ik vroeg bel zijn er nooit lange wachttijden, Fenor medewerkers denken mee, zijn altijd beleeft en begripvol. En bij geen andere energieleverancier, valt bij de jaar afrekening, zoveel voordeel voor mij uit. Ga zo door Fenor, dan blijf ik absoluut klant!
Fenor is een slechte communicator !
Helaas vind Fenor het niet nodig om correct te communiceren . Ze sturen een mail met link naar 'mijn fenor' omgeving met verlengingsvoorstel die vervolgens nergens te vinden is. Een paar dagen later krijg ik een email waar het verlengingsvoorstel als pdf bijlage gevoegd zou moeten zijn , maar helaas geen bijlage. Vervolgens hoor je niets meer ! Zo zijn de 10 dagen bedenktijd snel om Fenor ! Telefonisch contact ook al niet mogelijk , na 2 x 15 minuten in de 'wacht' heb ik het opgegeven . Geen Fenor meer voor mij , 01-02-2022 loopt 1 jarig vast contract af . En als ik de meerdere reviews hier lees ben ik niet de enige met klachten en problemen bij Fenor . En nu wacht ik tot 23 november voor een collectief energie aanbod via de consumentenbond . Daar heb ik meer vertrouwen in . Daag Fenor !
Klantonvriendelijk
Helaas denkt Fenor niet in oplossingen waardoor er geen mogelijkheid was om een geschil op te lossen. Ervaring met medewerkers was ronduit klantonvriendelijk. Kreeg zelfs te horen dat ze klanten zoals ik liever kwijt dan rijk zijn. Ook bij mij werd de verbinding verbroken. En alleen omdat ik op zoek was naar een oplossing. Zoals bij ander reviews is aangegeven drama....
Beste mensen ga niet in zee met fenor.
Beste mensen ga niet in zee met fenor.
Komt zijn afspraken nooit na.
Doe het niet!
Zolang je geen service nodig hebt gaat het goed. Echter staat men niet in voor wat de verkopers namens FENOR afspreken. Zo kan je opgezadeld worden met ander tarieven of voorwaarden.
Reageren op een brief deed men in mijn geval niet, pas na een half jaar of met leugens. Alvorens krijg je te maken met energiestanden die niet doorkwamen, foutive facturen en een klantenservice die je niet helpt.
Het issue wat zo simpel... Mijn klantnummer was dubbel gebruikt in de database. Twee jaar ellende gehad, met verkeerde facturen, niet kunnen inzien van je gebruik en ga zo maar door. Toen ik tegen het zoveelste probleem aanliep en zelfs een video stuurde was het niet op te lossen volgens jullie. Moest maar opzeggen. Dat gedaan een boete gehad...
Hier was ik het niet mee eens en bedrijf in gebreken gesteld. Betaling keurig middels een aangetekende brief betwist waarna Fenor melding dreigde te maken bij de gemeente van betalingsproblemen. Het bleek zelfs nodig aangifte te doen tegen dit bedrijf.
Opgelicht door dit bedrijf voor 150 euro + kosten (ongeveer 80 euro). Bij de geschillencommissie doodleuk aangeven dat de verbruiksmanager en het doorgeven van meterstanden niet bij de diensten horen... Zet dat dan ook even trots op jullie website!
Ik zou klanten afraden klant bij jullie te worden! Vraag eerst goed na wat bij de diensten zit die je van Fenor geleverd krijgt...
Een ster is nog teveel!
Slecht bereikbare klantenservice. Contract aangevraagd, maar kreeg een veel latere startdatum als gevraagd. Geprobeerd dit op de juiste datum te krijgen. Dit kon op den duur wel, maar toen werd mij even gezegd of ik daarvoor 1200 euro wilde betalen, ( voorschot, borg en administratiekosten ) omdat het een spoedprocedure was. Ik was nog binnen de 14 dagen denktijd, dus direct opgezegd. Daarna volgde een rekening van 100 euro opzegvergoeding.
Deze rekening was totaal onterecht, omdat er staat dat je kosteloos kan opzeggen binnen 14 dagen.
Mail gestuurd, dat we niet betalen en tot op heden niets meer van gehoord
Ik kan iedereen adviseren niet naar Fenor over te stappen. ze proberen overal een slaatje uit te slaan en zijn totaal niet uit op klantgerichte dienstverlening
Dramatische adreswijziging van…
Dramatische adreswijziging van contract. Datum gewoon netjes en op tijd doorgegeven, laten ze het oude contract gewoon doorlopen, waar we ook nog 7 dagen van moesten betalen zelfs nadat fout werd toegegeven. Daarna een extreem hoog maandbedrag gegeven dat dan vervolgens maar met 10% kon worden aangepast? Rare streken...
Overstap een rommeltje
Bij de overstap naar Fenor hebben ze te laat aan de oude energiemaatschappij doorgegeven dat ik ging overstappen. Hierdoor hebben beide maatschappijen het maandbedrag afgeschreven. Klantenservice gebeld, die vertelden me dat ik er niet onderuit ging komen te betalen. Alsof ik een of andere wanbetaler ben, ik wilde gewoon een uitleg over waarom het te laat doorgegeven is. Ik weet dat het met de eindafrekening rechtgetrokken word, maar de manier waarop het me verteld werd was alsof ik een of andere huichelaar ben. Wat een slechte start heb er nu al spijt van en het contract moet nog ingaan.
Zo slecht, dat geloof je niet!
Zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt. Onbereikbare klantenservice, eindafrekening en betaling laat 10, jawel 10 weken op zich wachten. Na veel aandringen kan er één week vanaf. Dan betaald men ook nog te weinig terug. De smoes is dat de nieuwe energiemaatschappij te laat heeft opgezegd. Fenor NOOIT MEER!!!!
Fenor is niet flexibel en wel contractgericht
Bij de overgang naar een andere leverancier werd er een € 100,- extra gefactureerd onder de post Verrekeningen Opzegvergoeding. Ik had zelf niet opgezegd, maar m'n nieuwe leverancier was 3 weken te vroeg opgestart. Er viel niet te praten met de klantenservice, dit was mijn fout en dit was dan de consequentie.
Natuurlijk ga ik NOOIT weer in zee met FENOR.
FENOR. NEEM HIER GEEN CONTRACT!!!!
FENOR..... ten eerste betaal je hier je maandtermijn vooruit wat al opmerkelijk is. Ten tweede, de jaarafrekening.... 2 januari 2021 liep mijn contract af. Vervolgens duurde het een maand (2 februari) voordat ik de eindnota kreeg! Vervolgens na 3 weken nog geen geld terug ontvangen. Volgens FENOR eigen regeltjes, hanteren ze 4-6 weken. Dit is voor de consument nergens in de voorwaarden terug te vinden. Inmiddels zijn de 6 weken na einde contract verstreken en nog geen te ontvangen bedrag bijgeschreven. Ze schermen met de vervaldatum op de eindafrekening welke ook nog eens 4 weken is.
Kortom je kan dus 8 weken wachten op je geld! We zullen de rollen eens omdraaien..... maar dan kan je een incasso of deurwaarder verwachten.
ONBESCHOFTE klantenservice die gewoon de hoorn erop gooit omdat je vragen stelt die ze niet kunnen beantwoorden...... Advies: NEEM HIER GEEN ENERGIECONTRACT!
@FENOR: juridische stappen volgen!
Fenor: Vreselijke energiemaatschappij
Eind 2020 een jaarnota gekregen van Fenor waarin stond 'door u te ontvangen: €-376,67.
Dit vonden wij raar verwoord, uiteindelijk bleek dit een te ontvangen bedrag te zijn. Later bleek dat hier nog 99 euro vanaf werd getrokken (277,67 te ontvangen), ik heb meerdere malen gebeld met de belabberde klantenservice van Fenor om duidelijkheid te scheppen, maar niemand kon me vertellen waar dit bedrag vandaan kwam. Nu krijg ik vandaag (14-01) de eindnota en staat er dat ik €39,49 moet betalen.. Ik heb direct weer gebeld, en na 3 medewerkers gesproken te hebben bleek dat dit bedrag uiteindelijk van de €277,67 werd afgetrokken, en we uiteindelijk nog €238,18 terug zouden krijgen op 18-01. Ik heb weer gevraagd waar nou uiteindelijk die €99,- vandaan kwam, dit bleek om de facturatie voor januari te gaan. Maar wij zijn 22 december overgestapt op Budget Energie. Wáárom moeten wij dan tóch voor januari betalen? Uiteindelijk moest ik een heel verhaal aanhoren waarom dit zo was, en dat het voor ons voordeliger was als het wel gefactureerd werd.
Uiteindelijk moeten wij dus een energiekosten betalen voor een maand waarin wij niet eens energie geleverd krijgen van Fenor. En NIEMAND bij Fenor die mij kan vertellen waarom dit is...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.