Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Værste sted og være medlem. Skjulte rykker og gebyr, de har sendt mig en fakturering på 1400 kr, hvor de ikke har kunne give mig en konkret forklaring på hvordan og hvorfor. Kundeservice virker ik... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fint nok center til man kan få en god stimulering, men de er så pisse lang tid om at reparere maskinerne hvis de er gået i stykker...

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg personligt anbefaler dette center. Jeg følte mig hørt og forstået. Jeg kan komme ind med rollator, da det søde personale altid lukker mig ind hvis maskinen ikke vil have mig. God vejlednin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de fitness
  2. Ginásio

Escrito pela empresa

Velkommen til Fitness Tåstrup - Fitness for alle Hvert eneste medlem er vigtig for os. Alt den motivation du har brug for, dit personlige fitnesscenter er lige her! Vores rummelige faciliteter muliggør en behagelig træning med plads til alle. Du kan afprøve de træningsformer du har lyst til, i dit eget tempo.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Skjulte rykker og gebyr

Kundeservice virker ikke hos dem, de vil have dig til skrive over mails istedet for at ringe og forklare situation. Chefen som hedder Jim er super uprofessionel og svare rigtig flabet når man prøver snak over telefon til ham. Håber de bliver lukket ned meget snart, fordi den måde de køre forretning er kriminelt.

10 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er dybt chokeret og skuffet over min oplevelse med Fitness Taastrup.

Mit bero blev pludseligt ophævet uden nogen reel forklaring – jeg fik blot at vide, at jeg skulle have “misbrugt” mit medlemskab. Da jeg bad om dokumentation for dette påstand, blev jeg mødt med en ubehagelig og respektløs tone.

Det mest rystende er, at jeg oplevede en tydelig forskelsbehandling. Den måde, jeg blev talt til på, fik mig til at føle mig mistænkeliggjort udelukkende på grund af min etniske baggrund. Det var som om, jeg ikke var velkommen i deres center, og det gør ondt at blive behandlet sådan i 2025.

Jeg var slet ikke i centret i den periode, de hævder, der var “misbrug” – noget, de selv kan bekræfte via videoovervågning. Alligevel kræver de betaling for en periode, hvor jeg reelt ikke har haft adgang til centeret. Det er både uretfærdigt og kynisk.

Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice, så manglende professionalisme og så lidt respekt for mennesker. Jeg håber virkelig, ingen andre skal igennem samme behandling.

1 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis bare man kunne give jer 0 stjerne…

Hvis bare man kunne give jer 0 stjerne lige i den her situation og oplevelse vil jeg give 0
Jeg var op og træne og da jeg var færdig, på grund af religiøse oversager skulle jeg bede et sted jeg valgte at bede i deres nederste rum hvor jeg var helt alene jeg bad min bøn 2-3 minutter helt uden af forstyrre folk jeg passede bare mig selv og bad min bøn da den var ved at gå ud ellers havde jeg bedt der hjemme.
Anyways da jeg var færdig med at bede to dage senere jeg er op og træne bliver jeg stoppet af en kvinde hun siger til mig "var det dig der var op og bede i vores rum" hun sagde det på en mærkelig måde og negativt jeg var lidt forvirret i starten og forstod ikke helt hende men jeg savnede hende "ja det var mig der var nede for at bede" hun sagde at " man ikke må bede i vores fitnesscentre" jeg svarede så " hvor står der henne at man ikke på det?? I har ikke regler om dette" hun sagde "for din skyld skal jeg nok hænge et papir på og skrive man ikke på bede
Jeg synes at det for dårligt det de har gjordt, JEG VIL FORSTÅ HVIS JEG HAR FORSTYRRET NOGEN MEN DET HAR JEG ALTSÅ IK SOM JEG SKREV FØR HAR KEG IKKE FORSTYRRET NOGEN PASSET MIG SELV OG FORSÆÆTEDE MIN TRÆNING.😞

12 de janeiro de 2025

Resposta da Fitnesstaastrup

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi kan godt forstå, hvis du føler dig uretfærdigt behandlet, idet du mener, at du ikke har forstyrret nogen, og du blot ønskede at udføre din bøn i ro og fred. Det er bestemt ikke vores hensigt at gøre nogen utilpasse.
Vi har et ansvar for at sikre, at alle medlemmer har et godt og respektfuldt træningsmiljø. Selvom vi forsøger at imødekomme mange behov, har vi nogle praktiske regler. Det er desværre sådan, at der ikke er plads til at bede i træningsområderne, da der kan være et spørgsmål om sikkerhed og plads til andre medlemmer.
Vi beklager hvis kommunikationen ikke var klar nok, og vi vil tage din feedback videre for at sikre, at vi kan forbedre både vores regler og måden, vi håndterer sådanne situationer på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Genaktiverer medlemskab uden at give…

Genaktiverer medlemskab uden at give besked. Super dårlig kundeservice. Sender rykkere selvom regninger bliver betalt. Hold jer væk. Der findes mange bedre alternativer.

1 de dezembro de 2024

Hej Yusuf
Tak for din feedback.
Ved berosætning, oplyser man selv start og slut dato - hvilket betyder, at dit medlemskab automatisk går i gang, ved den selv oplyste slutdato på endt bero.

Classificada 3 em 5 estrelas

Fint nok center til man kan få en god…

23 de abril de 2024

Hej Frederik,
Tak for din feedback.
Ved reperation af vores maskiner, går der normalt max 10 dage. Mangler vi en del til en maskine, kan vi risikere længere leveringstid, da de bliver sendt fra udlandet.
FItness Taastrup

Værste kundeservice

Min oplevelse på dette center skete for 2 år siden og den lægger stadig klart i min hukommelse. Grundet en fejl fra medarbejderne så var mit medlemskab oprettet på SAMME navn to gange og de havde trukket et dobbelt beløb på en måned. Jeg tænkte dette hurtigt ville løses ved en opringning, men får her skæld ud af ejeren over, at jeg har prøvet at “snyde” systemet ved at oprette mig to gange. Jeg kunne slet ikke forstå hvordan han mente, at jeg havde forsøgt at snyde da det var medarbejderne, der havde oprettet mig. Han råber i telefonen og udtaler efter en hel råbesceance, at jeg kan få pengene for det ekstra, som de har trukket mig (hvilket var det eneste jeg havde ønsket). Jeg vælger efter denne situation at melde mig ud efter over et års medlemskab, og her får jeg så at vide “ja du er heller ikke velkommen mere”. Jeg har aldrig oplevet en så barnlig og uprovokeret sur oplevelse fra en, der burde være ejer af et center (stadig samme ejer). Jeg kan også se, at jeg ikke er den eneste der har oplevet dette. Havde givet 0 stjerner hvis det var muligt.

21 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har altid haft god oplevelse indtil…

Har altid haft god oplevelse indtil nu…. jeg vælger et medlemsskab hvor der høre gratis måned og herefter 24/7 medlemskab fremover til 249kr. Jeg snakker med en medarbejder i fitness og får at vide at jeg kan bare komme når den gratis måned var gået og skift til studerende men næ nej sån var det ikke åbenbart. Jeg ringer ind og fortæller hvad jeg har fået at vide men personen der tager tlf siger jamen surt du har det ikke på skrift og sån fungere det ikke… jeg skal nu åbenbart skrive en mail og spørge om det der fordi man kan jo ikke gå ind og skifte medlemskabet. Jeg skriver så en mail og klager over hvorfor jeg skal betale ekstra når jeg får noget andet at vide… og nu er der præcist gået en uge og jeg har stadig ikke fået et svar tilbage. Det er alt for uansvarligt som en ejer af en virksomhed at ikke svare på mails og give kunder den bedste oplevelse. Jaja kan godt vær det en pæn center osv men servicen og jeres svar der er I sku langt bagved. Syntes bare det er så dårlig stil at der svares forskellige ting hvergang man spørger om noget og 2.gang i tlf var det et så uhøflig svar man går tilbage også kan I ikke engang svare på en mail og en klage i over en uge??? Stop dog bare mit medlemsskab så det er bare at nasse penge!

29 de janeiro de 2024

Hej Sanjana
Vi gør alt for, at vores medlemmer skal være tilfredse. Tusinde tak for en behagelig telefonsamtale, vi er kede af den ærgerlige misforståelse og sætter stor pris på, at vi fandt en løsning sammen.
Vi glæder os til at se dig i vores center.

10/10 varmt fitnesscenter!

Fantastiske træningsudstyr - både til styrketræning og cardio. Jeg er især glad for indeklimaet og der er styr på hygiejne.
Alle medlemmer viser hensyn til hinanden og der står altid hjælpsomme personale klar om hverdagene.

14 de dezembro de 2023

Rigtig god dag

TOP TOP TOP !!!

TOP TOP TOP !!!

5 stjerner kan kun varmt anbefales her fra
God jul til jer der oppe !

27 de novembro de 2023

Hej Torben
God jul

Super dejligt center

Super dejligt center, altid flot og rent. God atmosfære og venligt personale. Kan kun anbefales. 🤞🏻😊

10 de novembro de 2023

Altid god betjening

Altid god betjening, og de gir sig tid til at hjælpe - tak

1 de novembro de 2023

Glade at vi skiftede

Ikke så stort som mange andre, og meget hyggeligt. Personalet kender vores navn, og man kan altid spørge om hjælp.
Rent og pænt, lidt "alle snakker med alle", så vi er meget glade for at vi skiftede fra et andet større center.

Vi bliver faktisk ofte efter træning, drikker en kop (gratis) kaffe og snakker lidt med andre.

4 de novembro de 2023

Hej Eva
Tusinde tak for dine fem stjerner og din anmeldelse.
Godt at høre I er tilfredse med vores center. Vi gør en stor indsats for at der altid er rent og pænt, og selvfølgelig altid en frisk kop kaffe ;)
Rigtig god dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg personligt anbefaler dette center.

Jeg personligt anbefaler dette center.
Jeg følte mig hørt og forstået.

God vejledning (især hvis du som mig er total newbie og skadet/handicappet) og der er de maskiner jeg skal bruge.
Pænt og rent, også i omklædningen.
Personerne i centeret er imødekommende og rare at spørge til råds. Jeg er fan.

2 de novembro de 2023

Hej Mia
Tusinde tak for de fem stjerner og din anmeldelse af vores center. Vi er glade for at kunne gøre en forskel, så alle har mulighed for at træne hos os.

Det bedste træningcenter

Uden sammenligning det bedste center jeg har været tilknyttet. Det er ikke kæmpestort men har de nødvendige maskiner og et venligt og dygtigt personale. Selvom jeg ikke har personlig træner får jeg masser af vejledning og feedback alligevel, så jeg har faktisk opnået bedre resultater her, end i mit tidligere center. Er desuden super probert, der bliver gjort rent hele tiden, så det er et indbydende sted at træne.

2 de novembro de 2023

Hej Ken
Tusinde tak for din fine anmeldelse, og de fem stjerner.
Vi gør vores bedste for at yde en ekstra service for vores medlemmer og at opretholde et rent og pænt center.

Super lækre faciliteter

Super lækre faciliteter. Tak for en tip-top oplevelse.

10 de setembro de 2023

Resposta da Fitnesstaastrup

Tusinde tak for dine fem stjerner, det værdsætter vi.

Super flot center

Rent og pænt
Kan varmt anbefales

20 de outubro de 2023

Mvh. Fitness Taastrup

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais