Super god service! Købte en fjernstyret rendegraver til min søn. Der var desværre en fabriksfejl på rendegraveren, men fjernstyret.dk repetererede rendegraveren uden problemer. Hurtig leveringstid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meget skeptisk efter at have læst senest anmeldelse omkring reklamation, men alt forløb heldigvis her lige efter bogen. Et batteri virkede ikke efter første opladning, men blev ombyttet efter 3 dage.... Ver mais
A empresa respondeu
Tvivlsomt fortagende Glemte først at sende bestillingen efter at have rykket for min bestilling. Sendte de en anden drone istedet som angiveligt skulle være bedre. Efter at have brugt dronen... Ver mais
Købte en FMS K5 Blazer til min søn, ankom hurtigt og i robust emballage. Desværre opstod der en fejl på styresystemet, men det blev hurtigt fikset: Jeg fik en returlabel tilsendt, sendte den fra Kbh t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
fjernstyret.dk - rc biler, fjernstyrede biler, helikoptere, både, robotter - alt i RC!
Informações de contacto
Amalienborgvej 57, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@fjernstyret.dk
- www.fjernstyret.dk
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
God og hurtig levering
Super god service
Hurtig leveringstid!
Vil bestemt anbefale fjernstyret.dk til andre og ikke sidste gang vi handler der.
Vh Camilla
Lynhurtig levering
Jeg bestilte mandag eftermiddag og hentede pakken i pakkeshoppen tirsdag eftermiddag. Hurtigere kan det næppe gøres.
Derudover fint udvalg og gode priser. Den vare jeg købte kunne jeg ikke finde billigere andre steder, ikke engang på udenlandske webshops.
Altid en fornøjelse at handle hos jer
Altid en fornøjelse at handle hos jer. Der bliver altid ydet god service, og har endda oplevet i har holdt længere åben for man kan komme og handle når tiden er presset. Og så er priserne altid lige i skabet.
Fik bedre RC bil uden extra beregning.
Bestilte en RC bil de ikke kunne skaffe hjem da den var udgået. Så de sendte den nye opgraderet (og dyre) udgave uden extra beregning .
Jeg har handlet ved fjernstyret.dk 4 gange og de har altid været hurtig til at sende
Fjernstyret yder en super support og…
Fjernstyret yder en super support og vejledning vedr. produkter.
Ordreafviklingen er ligeledes i top.
Gode produkter elendighed kundeservice!
Gode produkter elendighed kundeservice!
Har reklameret en fjernstyret bil med utæt støddæmper for 16 dage siden.
Der er endnu ikke kommet en løsning fra fjernstyret.dk
Undgå butikken.

Resposta da Fjernstyret
Fik en super hurtig service lige før…
Fik en super hurtig service lige før jul, så var julegaven klar ved juleaftenen.
Tak til Fjernstyret for at lave en særlig service, for at sikre julegaverne kom til tiden!
God, hurtig service
God service, hurtig respons på mail service, hurtig levering. Klar anbefaling herfra!
Et fantastisk sted god service og altid…
Et fantastisk sted god service og altid til en god hobby snak...😀👍
Mvh Kjeld
Super god kundeservice
Super god kundeservice, gode priser og godt udvalg.
Takker!
God service og hurtig levering
Fremragende service og hurtig levering!
Jeg havde brug for hurtig levering på min ordre og kontaktede FjernstyretDK. Jeg fik svar med det samme – venligt, klart og meget hjælpsomt. De sørgede for, at pakken blev sendt hurtigt, og hele kommunikationen var helt i top.
Det er sjældent at opleve så god kundeservice. Jeg føler mig tryg som kunde og vil helt sikkert handle her igen.
Kan varmt anbefales!
Har lige købt 2 Traxxas Rustler 2 wd 2…
Har lige købt 2 Traxxas Rustler 2 wd 2 S lipo . Super hurtig levering og har haft mange fjernstyret biler igennem tiden. Man kan sagtens finde andre mærker som er lidt bedre hvis man er virkelig god til det. Men Traxxas er bare pluk and play og de er utroligt godt bygget. God pris og kvalitet til tiden.
Fik super service under bestillingen…
Fik super service under bestillingen som blev lagt fredag og allerede lørdag fik jeg det leveret.
Endnu en gang en rigtig god oplevelse at handle ved Fjernstyret.dk
God support og levering
Købte en demo model traktor som var lige som ny, dog lidt start problemer som Anders klarede lynhurtig over telefon og mail. Hurtig levering! Godt køb og glad dreng.
Fik en defekt varer
Fik en defekt varer, men de var søde og hurtige til at sende en ny. Og fulgte også op på om alt var fint efter den var modtaget. Kæmpe anbefaling herfra.

Super hurtig levering
Jeg bestilte en drone til min søn. Har aldrig købt hos fjernstyretdk, så var lige omkring trustpilot inden købet. Her blev jeg en lille smule i tvivl om hvorvidt jeg skulle gennemføre købet eller ej - der var et par, temmelig negative anmeldelser omkring dårlig kundeservice og langsom levering.
Dog valgte jeg at købe alligevel - og må sige at jeg på ingen måde har oplevet problemer!
Der gik 4 minutter (!) fra mit køb, til jeg modtog en mail om at orden var pakket og afsendt med GLS.
GLS leverede også som lovet og alt i alt en leveringstid på 22 timer - så det er absolut godkendt!
Så selvom der måske har været et par andre kunder med uheldige oplevelser, vil jeg helt klart handle her igen!

Resposta da Fjernstyret
Var forbi Fjernstyret.dk fik både en…
Var forbi Fjernstyret.dk fik både en behagelig samtale og set lidt på butikkens Tamiya udvalg :) samt en god handel. en butik jeg helt klart vil besøge igen.

Resposta da Fjernstyret
Ja min order blev først trykke et år…
Ja min order blev først trykke et år efter så syntes lige i skal holde øje når man køber noget hos jer så der ikke går et år før i trækker pengene lidt for dårlig at i ikke holder øje med sådan noget.

Resposta da Fjernstyret
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.