Vi bestilte 50 stk Aroma med klubb logo og er super fornøyd med leveransen! Tusen takk for rask og personlig hjelp fra Anja på Flashbay som fant frem til det beste produkt for oss basert på de øns... Ver mais
A empresa respondeu
Tok kontakt og fikk svar etter 4 minutter, de sendte meg en rask prøve på hvordan munnbindet ville se ut. Fikk også en prøve med VPS på døra. Og bindet passet utmerket. Bestilte og fikk en leverings... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service og rask levering! Jeg er superfornøyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice – rask oppfølging, tydelig kommunikasjon og kjapp leverin... Ver mais
A empresa respondeu
* Personlig oppfølging på min forespørsel * Kort responstid * Imøtekommende på mine forslag til personlig tilpassinger * Tilbud om vareprøver * Kort leveringstid * Kontaktpersonen hos dere har... Ver mais
Escrito pela empresa
Flashbay er en av verdens ledende leverandører av minnepinner og USB-kort med logo. Vi imøtekommer alle dine behov for minnepinner med logo og tilbyr uslåelige priser kombinert med rekordrask leveransetid og effektiv service.
Flashbay har et bredt sortiment og tilbyr kundene våre en rekke varianter av trykk- og graveringsmuligheter.
Flashbay har et genuint engasjement når det kommer til miljø og bruker resirkulerte materialer der det er mulig. Vi er stolte av å ha oppnådd karbonnøytral status i 2008, ved både fabrikken vår og vårt hovedkontor i London.
Escrito pela empresa

Flashbay Ltd Torgbygget Nydalsveien 33 Postboks 4814 Nydalen 0484 Oslo, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Excellent assistance from competent sales agent. Efficient production and delivery of the products.

Resposta da Flashbay
Veldig fornøyd med hjelpen og oppfølgingen jeg fikk ved bestilling av minnepinner med logo.

Resposta da Flashbay
Takk for rask levering av drikkeflaskene vi bestilte av Flashbay. Også veldig fornøyd med produktet.

Resposta da Flashbay
Rask og fin behandling. Hyggelig tlf samtale.

Resposta da Flashbay
Hygglige konsulenter som fulgte brs opp. Fine produkter.

Resposta da Flashbay
Flott service, både før og etter handel. Rask levering!

Resposta da Flashbay
Rask leveranse og veldig servicevennlig selger.

Resposta da Flashbay
Handelen gikk raskt og leveransen var rask.
Produktene var slik som forventet!

Resposta da Flashbay
Kjempeservice. Bra produkt. Rask levering. God oppfølging.

Resposta da Flashbay
Kjapp respons på første henvendese. Fikk tilsendt en "koffert" med vareprøver, det hjalp for å kunne velge riktig produkt. Levert produkt er akkurat slik som forventet:)

Resposta da Flashbay
Utrolig god kundeservice med superraske svar. Vi fikk også tilsendt fysiske prøver så vi fikk sett hvordan webcamcoveret så ut i virkeligheten. Veldig fornøyd!

Resposta da Flashbay
God og effektiv service og hyggelige ansatte.

Resposta da Flashbay
Raskt svar, kjapp levering og god service :)

Resposta da Flashbay
Bra service, begynner å bruke produketene nå, og regner med at de er så bra som de ser ut.

Resposta da Flashbay
Veldig fornøyd! Super kundeservice, godt samarbeid og kjapp levering - tipp topp!

Gode produkter raskt og enkelt! Helt utrolig bra service! 😊
Anbefales på det varmeste.

Resposta da Flashbay
En veldig god kjøpsopplevelse fra gjennomgang av forskjellige alternativer til hjemkjøring av varene.

Resposta da Flashbay
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.