Fra lærer og forstander til selve skolen det hele var dårligt enda madden aldrig nogensinde vil jeg anbefale stedet kun hvis du brænder for at have et LIGEGYLDIGT År med ingen stramme regler det en St... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hvis du ikke kan med din romme skal du blive boende også selv om du forklar det ikke er fedt at sove der og være på værelset med romme. De er pisse ligeglade
Barnebarn har ikke haft den bedste oplevelse
jeg begynde på efterskole for møde flemming fandt ham aldrig i stedet var der gruppe onani på værelset det var noget for mig men ik nok til at opmundre efter den store skuffelse af at flemming ik var... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
På Flemming Efterskole er aktivitetsniveauet højt. Du vil blive udfordret hver dag og skaber venskaber for livet.
Informações de contacto
Skolesvinget 1, 8762, Flemming
- info@flemmingefterskole.dk
- www.flemmingefterskole.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Aldrig igen
Fra lærer og forstander til selve skolen det hele var dårligt enda madden aldrig nogensinde vil jeg anbefale stedet kun hvis du brænder for at have et LIGEGYLDIGT År med ingen stramme regler det en Stor ommer
jeg begynde på efterskole for møde…
jeg begynde på efterskole for møde flemming fandt ham aldrig i stedet var der gruppe onani på værelset det var noget for mig men ik nok til at opmundre efter den store skuffelse af at flemming ik var der
Hvis du ikke kan med din romme skal du…
Vi kan KUN opfordre til at MAN VÆLGER …
Vi kan KUN opfordre til at MAN VÆLGER Flemming Efterskole, både Forstander parret og de dygtige medarbejder er utrolig kompetente til Deres job. Det gælder både det faglige men så sandelig også det sociale.
SÅ DE FÅR ET STORT 12 tal af os
Fra barn til voksen
Vi har haft en pige på Flemming Efterskole i 9. og 10. klasse 2013/2015.
Det har været 2 fantastiske år, hvor hun er blevet modnet og udviklet fra barn til voksen.
Der bliver stillet krav og sat grænser, men altid på en god og konstruktiv måde.
Dialogen mellem skole og hjem har også været god og deres døre er altid åbne.
Så vil du det godt for dit barn, så vælg Flemming Efteskole.
Framragende
Har haft to børn på Flemming og kan anbefale det. Hvis du ønsker et ungt menneske der tager ansvar for sig selv og andres læring for at skabe positive siciale relationer og som kan tænke og formulere sig selvstændigt kombineret med idræt sjov og glæde så er Flemming efterskole svaret. Dygtige lære gode forhold og godt forældresamarbejde. Helt i top
Fra dreng til ung mand....
Vi har haft vores søn på FE i årene 2013/14 og 2014/15, hvor vi har et meget positivt indtryk af efterskolen. Hele personalet tager fagligheden meget alvorligt og der er et fantastisk træningsmiljø på gymnastiklinjen. Desuden lægger man meget vægt på den sociale trivsel på skolen. Kort og godt: FE er en fantastisk efterskole :-)
Fantastisk
Begge min piger har været på Flemming, og de har begge fået utrolig meget ud af deres ophold.
Dét år, der gav 10 menneske år i sjæl og sind
Så lykkedes det en gang mere at få en ”guldklump” hjem fra FE, som er beriget og ”vokset” i en grad, vi aldrig havde kunnet forestille os. Det efterlader så meget ro i sjælen at være med på sidelinjen sådan et år, hvor ens unge menneske tager et kvantespring i sin personlige udvikling, bliver tanket og bidrager på alle plan og vender hjem med tårer over, at noget så fantastisk måtte slutte og på samme tid fyldt op i sjæl og sind med netop de oplevelser, der beriger hjertet og for altid vil have en ganske særlig plads lige netop der!
Kæmpe stor tak skal lyde til alle bag FE, tak fordi I hver især når flokken af unge mennesker med jeres utømmelige engagement og dedikerede tilgang, det topper alt!
Fantastisk efterskole, hvor de unge mennesker får lov til at udfolde sig.
Vi har vores søn på FE og skolen har bestemt levet op til vores forventninger. Der er styr på tingene og man føler sig velkommen og godt behandlet på FE. Vi kan virkelig mærke, at vores søn er glad for at gå der og han rykker sig markant på alle områder. Desuden har han fået en masse nye venner. Vi kan varmt anbefale FE.
Havde vi flere børn skulle de alle på FE...
Vi er glade for at vores datter er på FE - en oplevelse for livet. Opbygger selvtillid - skaber nye venner - gør hende klar til de nye udfordringer der kommer - der er fokus fra skolen på hende - der er plads til forskellighed. Et godt tegn på at ens barn har det godt... vi høre absolut intet fra hende, når hun er på skolen. Hun er kun hjemme, når de sendes hjem på forlænget weekend. FE kan varmt anbefales. .
Et sted hvor de unge trives og der er styr på tingene.
Vores datter elsker efterskole livet og de udfordringer der følger med. Den fysiske del af hverdagen kombineres med de boglige udfordringer, og på FE mødes man kun af glade og smilende elever og personale. Vi er glade for at kunne mærke vores datters glæde ved at komme 'hjem til FE' efter en weekend sammen med familien. Dette skoleår er en oplevelse hun aldrig glemmer, hun bliver rig på nye bekendskaber og ser nye muligheder åbne sig.
Det findes ikke bedre ...
Min datter går på FE skoleåret 13/14, og hun har aldrig haft det bedre. Hun er faldet til lige fra starten og har følt sig tryg og velkommen. FE er en efterskole med styr på tingene og masser af muligheder for de unge. De fysiske rammer er i top og vores unger har det som fisk i vandet. FE kan varmt anbefales til alle unge der elsker sport og ønsker sig et år med fede udfordringer og masser af nye venskaber.
Et år på FE er guld værd
Vi har tidligere haft en pige på FE i skoleåret 2011/12 og har nu en dreng på FE i dette skoleår. Det er virkelig en skole, der varmt kan anbefales. Det er en skole med gode forhold og engagerede medarbejdere og ikke mindst gode eksamensresultater, som man tidligere har kunnet følge med i pressen. Eleverne får mange nye venskaber, hvoraf mange stadig fortsætter efter, at et efterskoleophold alt for hurtig slutter. Eleverne får nogle fantastiske oplevelser, såsom introtur, musical, julehygge, ski tur og mange gymnastikopvisninger rundt om i landet m.m. Som forældre føler man sig også altid velkommen, og der bliver arrangeret flere gode forældre arrangementer, så vi også får et indblik i hverdagen. Et år på FE er virkelig pengene værd.
En gave for livet til dit barn
Min knægt har det som blommen i et æg. Flemming Efterskole tilbyder fantastiske fysiske rammer og undervisning på et højt og seriøst niveau.
En oplevelse for livet
Vores datter suger efterskolelivet til sig og bliver beriget som menneske hver eneste dag. Jeg er ikke i tvivl om at disse fantastiske 11 måneder på FE, sammen med hendes 199 fantastiske medelever, giver hende den bedste ballast for resten af livet.
FE har på alle måder mere end indfriet vores forventninger til et efterskoleophold og vi kan kun anbefale FE til alle som ønsker en oplevelse for livet drevet af fællesskabet.
EFTERSKOLEN VORES DATTER IKKE VIL HJEM FRA
Det er absolut en efterskole, som varmt kan anbefales. Meget engagerede lærere, såvel indenfor valgfagene som indenfor det boglige. Det er dejlige omgivelser og super faciliteter. Føler virkelig, at vores barn (og alle de andre elever) er i fokus hos de voksne som er tilknyttet skolen.
Fantastisk efterskoleår på Flemming
Vores søn går i år på Flemming Efterskole og det er helt fantastisk - også for os forældre;-). Dygtigt og engageret leder- og lærerteam og nogle energiske og omsorgsfulde unge mennesker. Muligheden for at udvikle sig både fagligt, sportsligt og socialt er i højsædet og de unge får så meget med derfra allerede nu. Man føler sig altid velkommen på skolen og kan mærke at alle trives med at være der. Kan kun varmt anbefale Flemming.
Kan varmt anbefale Flemming
Vi har en pige på Flemming og er super tilfredse. En god klar og tydelig ledelse, en undervisning i høj standard, gymnastik trænere i høj klasse. God sund kost. En rigtig god blanding af omsorg, kærlighed til unge mennesker, træning og undervisning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.