nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste. God og nem kontakt. Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly,... Ver mais
Reisen var godt organisert, hotellet var litt slitt, men fungerte greit. Hadde oppgradert til hospitaliti billetter, var en skuffende opplevelse og ikke å anbefale. Fikk sitte helt inntil, bortesuppor... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bar 6 stk i reisefølge og alt fungerte veldig bra. Flybilletter og hotell ble booket veldig raskt etter bestilling og reisedokumentene kom tidlig. Hotellet hadde god standard til å være Storbritann... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.
Informações de contacto
Beatevej 27, 4. sal, 2500, Valby, Dinamarca
- info@fodboldpakker.dk
- www.fodboldpakker.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
En rigtig god far-søn tur til…
En rigtig god far-søn tur til Manchester for at se City spille på Etihad!
God kommunikation
Billetterne kom til tiden
Mulighed for fleksible til og fravalg i ens pakke
Jeg anbefaler dette produkt
Vi købte en fuld pakke med tur til…
Vi købte en fuld pakke med tur til Anfield og bet365 stadium i Stoke!
Hotellet, som hørte med basis var Knowsley Inn & Lounge, som i beskrivelsen stod at det var 10km ude fra Liverpool. Vi tog både bussen og en uber og det tog godt og vel en time med bussen fra hotellet til Liverpool Bus Station og 40 minutter med en uber til centrum.
Så vi synes at det var lige pyntet nok at skrive 10 km ude fra Liverpool, da det overhovedet ikke giver et indtryk af alt den tid og de penge , som er blevet brugt på transport.
Derimod så opgraderede vi vores billetter til Anfield, så vi fik billetter på langsiden med adgang til beat lounge 3 timer før kampstart. Ikke den vilde oplevelse, da der slet ikke var nogen siddepladser og maden var elendig. Kold burgerbolle med et overstegt kyllingebryst med lidt sød chili sovs
Pladserne var tilpas gode, men man sad meget tæt stadig. Om det var 2000kr for opgraderingen værd? Ja, den kan diskuteres.
Alt i alt havde vi en dejlig tur - men vi kunne godt havde fået lidt mere forklaring på nogle af disse ‘små detaljer’
Mvh Birkedal
Godt tilrettelagt God hjælp i forbindelse med hvordan vi kom frem og tilbage, samt hvor man sidder godt
Godt tilrettelagt
Alt forløb godt
Alt forløb godt. Både flyturen frem og tilbage samt et godt hotel vi boede på.
Kan varmt anbefale fodboldpakker.dk
Kan varmt anbefale fodboldpakker.dk, vi fandt to af de pakker der var der allerede og spurgte om vi kunne få en pakke med alle kampene, inden længe havde vi en pakke med 3 kampe på 4 dage. Nemt og hurtigt, havde en fantastisk tur, uden nogle problemer med rejse, ophold eller kampene.
Alt var tatt hånd om og tilrettelagt…
Alt var tatt hånd om og tilrettelagt med billetter og hotell. Enkel og grei prosess.
Kunne hatt litt mer sentralt hotell for oppholdet, samt litt bedre tider for hjemreise.
Alt fungerede og det er nemt at komme…
Alt fungerede og det er nemt at komme igennem til personlig hjælp ved tvivl. Bedste anbefalinger herfra.
Godt arrangeret fodboldtur med højt serviceniveau.
Godt arrangeret fodboldtur, hvor vi blev taget i hånden hele vejen. Der var styr på alt, og spørgsmål blev håndteret hurtigt og kompetent.
Fantastisk fodboldrejse🌟
Fantastisk fodboldrejse🌟
Var afsted med mine 2 drenge (13 og 15 år) og vi oplevede en fantastisk planlagt tur, med let transport og fine hoteller.
Kan kun anbefale brugen af fodboldpakker.dk
Nem bestillingsproces og gode…
Nem bestillingsproces og gode oplysninger inden turen.
Da vi fredag aften nåede frem til hotellet i Liverpool, var der intet hotelværelse til os.
Lettere panisk ringede jeg til akuttelefonen hos fodboldpakker.dk.
Jeg fik hurtig og god hjælp til at få situationen løst. Det viste sig, at fodboldpakker.dk ved en fejl havde booket hotel til os i London.
Efter fejlen var blevet løst og vi lettede kunne smide os på sofaen på vores hotelværelse, skrev jeg til fodboldpakker og foreslog, at de kunne give os morgenmad den ene dag på hotellet som kompensation for besværet.
Jeg fik straks svar tilbage om at vi selvfølgelig bare skulle bestille morgenmad til begge dage på deres regning.
Trods lidt udfordringer var det en fantastisk tur. Fejl kan jo ske og jeg er meget tilfreds med den hurtige og effektive måde det blev løst på.
Vi bruger helt sikkert fodboldpakker.dk igen engang i fremtiden.
God oplevelse og professionel kontakt
Generelt en fin oplevelse fra booking, til bekræftelse og modtagelse af informationer om rejsen. Hurtigt svar ved henvendelser. Trods udfordring i bookingprocessen, hvor vi havde valgt fire billetter til fodbold og betalt pris svarende hertil, men modtog en bekræftelse med kun 1 billet til fodboldkampen, så blev det hurtigt løst uden problemer.
Dejlig planlægning
Det var en rigtig god måde at få planlagt rejsen på og det hele forløb helt fantastisk. Kan varmt anbefales.
Manchester
Der var styr på tingene, og de svarede venligt på opklarende spørgsmål.
Jeg kan anbefale firmaet.
Hold op en fantastisk service og sikke…
Hold op en fantastisk service og sikke en oplevelse. Man får meget for pengene og nu har jeg 2 champions league kampe i bagagen takket været dem. 5/5 uden nogle problemer
Rejsen var god, men….
Rejsen var god. Der var fejl i navnet på min flybillet og forkert navn på billetter til den ene fodboldkamp. De ringede ikke retur, selvom jeg havde indtalt besked - jeg måtte selv ringe tilbage. Eneste fordel ved køb hos Fodboldpakker, er at det er muligt at tegne forsikring mod ændret kampdato
God rejsehjælp til uforglemmelig PL kamp
Kan kun anbefale - god service og assistance under rejse med flyaflysninger og -forsinkelser ;-(
Vi har haft en helt igennem fantastisk…
Vi har haft en helt igennem fantastisk tur til Italien, hvor vi så flere store kampe: Atalanta–Genoa, Juventus–Udinese og Inter–Venezia. Alt var super godt planlagt fra start til slut.
Hotellerne var virkelig fine, og vi var meget glade for standarden hele vejen igennem. En ekstra stor oplevelse var til den sidste kamp på Inter Stadion, hvor vi blev opgraderet gratis. Det betød adgang til VIP-lounge med gratis mad og drikke inden kampen samt super gode pladser i VIP-loungen – en oplevelse i særklasse.
Alt fungerede perfekt, og turen levede mere end op til forventningerne. Kan klart anbefales til andre, der drømmer om en fodboldrejse i topklasse 🇮🇹⚽️
Godt tilrettelagt tur
Godt tilrettelagt tur. Med godt placeret hotel i forhold til stadion og togstation og midtby. Super gode siddepladser på Stadion.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.