Altid et forsikrings selskab der er til at stole på, har været der i 25 år. Og de søde kontordamer man ringer til er altid super hjælpsomme, så klart en anbefaling herfra.

A empresa respondeu
Super god service Altså hjælpsom Billige forsikringer En varm anbefaling herfra som har været kunde i over 20 år
A empresa respondeu
Jeg ringede i sidste øjeblik for at få en rejseforsikring, jeg fik fat i søde Caroline som hurtigt og professionelt kunne svare på alle mine tusinde spørgsmål. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service, som jeg altid synes der er når man ringer ind til dem. Altid flinke og meget hjælpsomme. Jeg føler mig i gode hænder hos FOMO og har ingen planer om at skifte i den nære fremtid
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Odensevej 8 A, 5700, Svendborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Rigtig god forsikring og mig hjælpsom og imødekommende rigtig behagelig og smilende personale

Altid god service
Uanset om man kontakter fomo med køb eller afmelding er de venlige og hjælpsomme.
Tak for god service :)

Resposta da FOMO
Jamen har altid kun haft gode erfaringer med Fomo, ville bare rigtig gerne de får lov til selv at skade behandle igen, der går lidt lokalt til spilde men det ikke Fomo skyld 👍

Resposta da FOMO
Jeg fik en rigtig god oplevelse og en god og venlig rådgiver som var god til at svare på det jeg spurgte om og god til at hjælpe med det jeg ikke kunne finde ud af
Mvh Ole

Resposta da FOMO
Grundig gennemgang ved tilbud og meget imødekommende ved telefonisk henvendelse.

Resposta da FOMO
God service og god rådgivning og man bliver ikke presset og tingene tager den tid det tager

Resposta da FOMO
Super venlig kundeservice og altid hjælpsomme når man ringer, de er super skarpe på priser på gamle veteranbiler

Resposta da FOMO
Der var en god dialog og grundig gennemgang af de enkelte forsikringer. Det tog noget tid, der var ikke noget rush.

Resposta da FOMO
Altid hjælpende og venlig i deres fremtoning. Kan kun anbefales.

Resposta da FOMO
De har endnu ikke givet mig nogen grund til at være andet end positiv!

Resposta da FOMO
Hurtig og relevant betjening af en venlig medarbejder

Resposta da FOMO
Altid god service, ingen besvær med at komme i kontakt med Fomo 🥇

Resposta da FOMO
Kontakten med FOMO er altid nem og professionel, hvis ikke de kender svar på spørgsmålet med det samme, så går der ikke lang tid før det kommer.
Og så er det altid nemt at komme i kontakt med FOMO, ingen omstilling igennem adskillige valg på telefonen og ingen ventetid.
Super god betjening.

Resposta da FOMO
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.