De cursussen van Jeroen blinken uit door duidelijkheid en goede uitleg bij voorbeelden die niet door hemzelf maar cursisten zijn gemaakt. Hierdoor blijf je gemotiveerd.
Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Ver mais
Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Ver mais
Foto-buddies De Buddies zijn glashelder en vormen een mobiel geheugensteuntje op mijn vakantietripjes, waarin je zoveel verschillende situaties tegenkomt die je wilt vastleggen. Een snelle blik in... Ver mais
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

Resposta da Fotografie Ploeg
Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

Resposta da Fotografie Ploeg
Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

Resposta da Fotografie Ploeg
Fijn dat er voor iedereen de tijd genomen werd.
Uitleg over je eigen camera, dus thuis niet meer zoeken waar alle icoontjes zitten.
Duidelijke uitleg door Jeroen.

Resposta da Fotografie Ploeg
Ik hebde beginnerscursus en challenge 1 gedaan. Ben bezig met de gevorderde cursus en challenge 2. De uitleg is duidelijk. Voordeel van de fimpjes is dat je wel 10 keer (of meer) kan luisteren. De feedback is helder en eerlijk. Opbouwend zodat het zelfvertrouwen blijft. Door de challenge ook te doen kan ik de geleerde techniek leuk in praktijk brengen. En.... lekker in mijn eigen tempo, passend bij mijn dagelijks leven. Het heeft mijn hobby echt een boost gegeven. Je meldt je aan en binnen 24 uur kan je aan de slag.

Resposta da Fotografie Ploeg
Jullie maken waar wat jullie beloven met duidelijke uitleg tijdens de cursussen...

Resposta da Fotografie Ploeg
Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

Resposta da Fotografie Ploeg
Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

Resposta da Fotografie Ploeg
Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.
Ik heb de buddy kaarten gekocht. Compact, handig qua formaat en leerzaam!

Resposta da Fotografie Ploeg
Leuke opdrachten, de 1e challenge vind ik wel een lastige, maar dat kan je als een uitdaging zien. Vanwege wat problemen konden we helaas met de Challenge niet verder gaan, maar daar wordt door Jeroen van der Ploeg soepel mee omgegaan.

Resposta da Fotografie Ploeg
Workshop of online cursus is top. Heel duidelijk echt gewoon heel goed

Resposta da Fotografie Ploeg
Heb echt genoten van de workshop dierenfotografie blijdorp met goede uitleg en goeie tips.
Na het inleveren van de foto's hebben we mooie feedback met tips gehad.
Kortom het is echt een aanrader.
Mvg ronald spee

Resposta da Fotografie Ploeg
Afgelopen vrijdag workshop macrofotografie gedaan bij de vlindertuin in Waarland.
Best wel heavy met telelens maar met de goeie uitleg, enthousiasme en zeker de tips en tricks van Jeroen ga ik zeker ook hier mee verder.
Maar zeker ook even kijken voor een macrolens.
Dank je wel.

Resposta da Fotografie Ploeg
Super goede en hele leuke cursussen.
Zeker aanrader

Resposta da Fotografie Ploeg
Ik ben een beginner in de fotografie.
De online cursus fotografie is een goede start hierin. Duidelijke uitleg, de mogelijkheid om je foto's in een besloten groep te laten zien en feedback te krijgen.
Ik ben zeer tevreden