FotoSjov.dk © Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg bestilte en ordre på 2 store billeder en søndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne få 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg første ordre, og den blev også regis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid været super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobøger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bøger om året. Den første bog jeg lavede var ikke så god, men dette var min egen fejl, skulle lige lære systemet at kende, men efter denne ene ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en bog til min fars fødselsdag og har netop modtaget den, og den er simpelthen bare så fin og det var både nemt og overskueligt at lave bogen til en rigtig god og fair pris ♥️ kæmpe anbefalin... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de livros de recortes

Sobre FotoSjov.dk ©

Escrito pela empresa

Højkvalitets fotobøger
Den bedste måde at bevare de gode minder

• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens største digitaltrykkeri

Handling og konsekvens
Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lære af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.
Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

Læs mere om vores garantier

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

23 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Formidabel kundeservice

Jeg havde bestilt 7 hæfter sent om aftenen den 3. september. Leveringstiden er ca. 6-8 hverdage. Jeg skulle dog bruge hæfterne senest 10 september.

Jeg fik 3 hæfter den 6. september og 4 hæfter den 7. september. Det var imponerende hurtigt og fantastisk kundeservice!

Generelt er der top professionelt kundeservice, hvor kunden bliver mødt i sine ønsker, og der tænkes i løsninger fremfor udfordringer.

Varerne der købes er af rigtig god kvalitet, og når kundeservicen er i top, så gøre det at man forbliver kunde hos Fotosjov :-)

6 de setembro de 2024

Altid god kundeservice

Jeg sendte en mail for at spørge til leveringstid. Der var maskinproblemer, men min ordre blev fluks fremstillet på et andet af trykkerierne. Det var så endda lige om hjørnet, så jeg kunne selv smutte forbi og hente den dagen efter. Og som altid var produktet helt perfekt.

16 de agosto de 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg har lavet mange fotobøger gennem tiden. Denne gang havde jeg brug for hjælp. Jeg kontaktede kundeservice - og det var en virkelig god oplevelse. De var yderst hjælpsomme og serviceminde.

8 de agosto de 2024

Mega god service

Mega god service
Jeg bestilte en bog (som jeg plejer hos fotosjov), men den var en smule lys i billederne. Derudover havde jeg selv lavet en fejl på forsiden. Jeg skrev til fotosjov at jeg måske syntes, at billederne var blevet lidt lysere end de plejede, og de skrev allerede dagen efter at jeg kunne bestille en ny uden beregning. Ydermere gjorde de mig opmærksom på, at der var en fejl på forsiden, som jeg også fik lov at rette inden de satte den i produktion.

Virkelig god og meget hurtig service.

18 de julho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg er skuffet!…

Jeg har lavet så mange fotobøger og altid været glad for kvaliteten og resultatet fra Fotosjov. Men denne gang er jeg virkelig skuffet. Omslaget er flot, men billederne i bogen er glansløse - slet ikke den kvalitet jeg tidligere har fået.
Jeg er dybt skuffet - det skulle være en gave til min rejsekammerat, men nu ved jeg ikke😪

10 de julho de 2024

Godt produkt

Godt produkt. Nemt og sjovt. Jeg designede eget krus, hvilket var nemt og hurtigt, resultatet blev godt

26 de abril de 2024

Fremragende behandling

Igennem mange år har jeg fået lavet fotobøger hos FotoSjov og altid med fremragende resultater. Det er meget nemt at fremstille et godt produkt.
Hurtig levering er også et af Fotosjovs egenskaber

13 de abril de 2024

Kan kun anbefale fotosjov

Fotosjov er nem at anvende om det er fotobøger eller andre fotoopgaver det handler om. Jeg har i gennem flere år lavet en del fotobøger, kalender og andre fotoopgaver. Jeg oplever brugervenlighed, siden er lige til at gå til, og man kan arbejde på et projekt over længere tid uden udfordringer. Deres produkter er i høj kvalitet, som altid modtages med stor glæde. Deres fotobøger er som at have en rigtig bog stående på hylden og når man kigger i den.

Fotosjov har en virkelig høj service, og kommunikere ordentlig med deres kunder, både når tingene går lige efter bogen, men også når nogen går galt undervejs.

I februar 2024 havde jeg igen lagt en bestilling på en fotobog, og modtog meget overraskelse og mod forventning en bog som slet ikke havde samme kvalitet som jeg er vant til - det virkede ved gennemsyn som om noget var gået helt galt i fremstilling, flere billeder lignede at der var skader på, hvilket der ikke var på de originale.

Jeg tænkte med min erfaring med fotosjov.dk at det måtte være en fejl, og jeg sendte derfor en mail til firmaet og vedhæftet nogen af siderne fra bogen.. Efter MEGET kort tid, fik jeg svar - med besked om at det simpelhan ikke var tilfredsstillende og at der måtte være gået nogen galt under fremstilling. Jeg fik besked på at de ville lave en ny fotobog til mig, og jeg ikke skulle fortage mig yderligere.

Igennem læsning af bogen fandt jeg også nogen fejl lavet af mig selv, og nu firmaet alligevel skulle lave en ny bog, forespurgte jeg om muligheden for at disse fejl kunne rettes. Det fandt vi en løsning på.

Efter kort tid, modtog jeg en ny fotobog i samme kvalitet som jeg kender firmaet for.

Så uden tvivl 5 stjerner fra mig, og den næste fotobog vil også blive bestilt herfra.

14 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Igen en yderst positiv oplevelse

Min hustru og jeg har over de seneste år fået lavet en del A4 fotobøger på 100 sider hos FotoSjov. Kvaliteten af papir, tryk og indbinding er fremragende, og bøgerne har holdt til mange gennembladninger uden at blive slidt.
Til designet af bogen bruger vi firmaets app installeret på vores egen PC. Den er nem at bruge og har mange nyttige funktioner. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være ganske små detaljer, som afviger fra det endelige produkt. I vores sidste ordre på 4 bøger var der en QR-kode, som blandede sig med teksten på bogens bagside. Her udviste FotoSjov en meget imponerende kundeservice. Et spørgsmål om, hvordan det kunne undgås en anden gang, blev meget hurtigt besvaret med et tilbud om 4 nye bøger. Dette selvom vores henvendelse ikke var lavet som en reklamation. Undervejs i forløbet med erstatningsbøgerne var der en del spørgsmål. Hver eneste gang kom der meget hurtigt fyldestgørende og personlige svar. De nye bøger endte med at blive helt, som vi havde ønsket dem. Deres påstand på hjemmesiden om ”Kundeservice i verdensklasse” er bestemt ikke uberettiget.
Vi har oplevet FotoSjov som et fremragende firma, vi på det varmeste kan anbefale.

13 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale fotosjov flot…

Jeg kan kun anbefale fotosjov flot arbejde nemt program til at lave fotobøger jeg har.nu lavet over 15 laver nu hvert år.til mine børnbørn og julekort og åtskalender og prisen er også rimelig og du haren utrolig god kundeservice altid hjælpsom. Kan kun anbefale fotosjov mvh jette

28 de março de 2024

Virkelig god oplevelse med Fotohæfter

Har fået printet fotohæfter - hvor kvaliteten er særdeles god - ikke mindst i forhold til den meget venlige pris på fotohæfter. Jeg er glad for programmet til at indsætte og tilpasse billeder i fotohæftet. Jeg skulle lige vænne mig til det (har ellers brugt Billedbutikken.dk - som er lukket ned i 22.) - Efter lidt indlæring er jeg fuldt tilfreds med de redigeringsmuligheder, der tilbydes. Og så var jeg meget positivt overrasket over hvor godt det gik med aflevering af det færdige materiale jeg arbejder på en 20/2 forbindelse, så jeg frygtede lang uploadtid. Men blev netop positivt overrasket over hvor effektivt Fotosjov.dk tilsyneladende har komprimeret billederne inden upload.

Så en virkelig glad bruger, der allerede har anbefalet jer flere gange.

mvh
Bendt

4 de março de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais