Frilans Finans Sverige Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

När jag var osäker och ringde upp fick jag konstruktiv hjälp som jag kunde använda. Trevligt bemötande av anställda och hjälp med den faktura jag behövde få gjord och skickad. Påstötning via mail i la... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu fakturerat en första gång, och det är så smidigt med hemsidan eller appen. Sist jag fakturerade var när jag hade enskild firma för 30 år sedan. Det här var oerhört mycket smidigare. Behövs inte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

För dig som vill frilansa utan att starta eget företag är Frilans Finans enligt mig ett av de smidigaste alternativen. Det är enkelt att komma igång, administrationen sköts automatiskt och man kan fok... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidigt för mig som kund. fakturera det överens komma gaget - det var smidigt och gick hur enkelt som helst med deras app. Kunden som fick faktura vad också nöjd - så allt i allt en god upplevelse... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários
  2. Serviço de contabilidade
  3. Serviços administrativos
  4. Serviço de pagamento

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

489 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mycket nöjd

Trots att jag var bristfällig med mitt fakturaunderlag har ni på föredömligt hjälpt mig genom processen.
Jag är mycket nöjd😊

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Hans, så roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst och vår service. Tack för ditt fina omdöme, varma hälsningar Klientstöd.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

15 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Anna, tack för ditt fina omdöme. Varma hälsningar Klientstöd.

Omdöme fakturering

Bra och smidigt

8 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Tack för din recension. Kul att du tycker att vår tjänst fungerar bra och är smidig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alfred H var så snäll och hjälpsam och…

Alfred H var så snäll och hjälpsam och tålmodig

7 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Sarah, tack för ditt fina omdöme! Väldigt kul att höra att din upplevelse med oss var positiv och att vi kunde hjälpa dig. Varma hälsningar Klientstöd.

Enkelt att använda

Enkelt att använda. Pengarna betalas ut i förskott utan extra avgift.

Hej Kenneth,
Tack för din recension, kul att du upplever vår tjänst enkel att använda.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig god og relevant kommunikasjon.

Veldig god og relevant kommunikasjon.
Effektive.

13 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Torstein, tack för ditt fina omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med vår kommunikation, vänliga hälsningar Klientstöd.

Bra med informationsflöde

8 de julho de 2026

Hej Leo,
Tack för din recension. Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det fungerade ned tydlig info

Det fungerade ned tydlig info. M

Hej Maria,

Tack för din recension! Skönt att höra att det fungerade bra och att informationen var tydlig.

Önskar dig en fin dag!
Vänliga hälsningar, Klientstöd

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Enkelt och snabbt att få lön

13 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Anton, vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst! Tack för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme. Hälsningar Klientstöd.

Så lättsamt upplägg

Så lättsamt upplägg! Supernöjd.

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Anna-Lena, Tack för ditt fina omdöme. Va roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd!

Classificada 4 em 5 estrelas

Så bra service när man behövde lite…

Så bra service när man behövde lite hjälp! Tacksam för den hjälpen!

10 de julho de 2026

Hej Tova,
Kul att höra att du uppskattar vår service. Tveka inte att höra av dig igen om du får frågor eller funderingar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjälpte oss när företaget vi…

Hjälpte oss när företaget vi fakturerade inte betalade. Fick tillslut😃

Hej Linda.

Tack för ditt omdöme.

Vi finns här hela vägen!

Ha en fin fortsatt sommar.

Mycket 😊

Mycket bra 😊

3 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Tack för din fina feedback och för att du använder dig av Frilans Finans!

Vi önskar dig en fin dag.

Hillevi

Så smidigt att använda.

Så smidigt att använda.

3 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Tack för din recension. Hör gärna av dig till oss om du får frågor eller funderingar.

Önskar dig en trevlig sommar.
Maja,

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt. Jag uppskattar att ni tar hand om alla delar i en faktureringsprocess

10 de julho de 2026

Hej Stefan,
Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig till oss om du får frågor eller funderingar.

Maja,

Lätt att använda

Jag har använt Frilans Finans en gång och allt fungerade smidigt.

9 de julho de 2026

Resposta da Frilans Finans Sverige

Hej Mary, tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontakt! Bra och tydlig service innan…

Bra och tydlig service innan uppstarten!
Snabb återkoppling och snabb utbetalning!

Hej Harrieth,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst och den snabba återkopplingen samt utbetalning.

Önskar dig en fin dag och trevlig sommar!
Vänliga hälsningar, Klientstöd

Mycket enkelt och smidigt

Mycket enkelt och smidigt

Hej Johan,

Det glädjer oss att du är nöjd med vår tjänst!

Ha en fin sommar,

/Elsa B, Klientstöd

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabbt och smidigt att registrera sig…

Snabbt och smidigt att registrera sig och lägga in sina uppdrag.

29 de junho de 2026

Hej Anders!

Tack för ditt omdömde!

Vi är glada att du är nöjd med tjänsten!

tel:+46771151000
Frilans Finans logo [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzUzNjQsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.WInHgNVp0KBdS14zubrDmbYWdhFYUF_8uQiyNB6LGGo] Fakturera utan eget företag [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzUzNjMsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.qNN6Xzeq0E7bp5KQzV42QfbeRZPAI3mLDRKabon59EA]https://www.frilansfinans.se/

Frilans Finans logo [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTU2MTAwODIsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.HHK7IoBukypJR1e5I-UYdfht9lPxvk8fYDt4b-5wJfk]