När jag var osäker och ringde upp fick jag konstruktiv hjälp som jag kunde använda. Trevligt bemötande av anställda och hjälp med den faktura jag behövde få gjord och skickad. Påstötning via mail i la... Ver mais
Har nu fakturerat en första gång, och det är så smidigt med hemsidan eller appen. Sist jag fakturerade var när jag hade enskild firma för 30 år sedan. Det här var oerhört mycket smidigare. Behövs inte... Ver mais
För dig som vill frilansa utan att starta eget företag är Frilans Finans enligt mig ett av de smidigaste alternativen. Det är enkelt att komma igång, administrationen sköts automatiskt och man kan fok... Ver mais
Smidigt och inga konstigheter. Jag har drivit eget bolag förr men uppdragen jag får är så sporadiska att det var inte lönt att driva företaget vidare, så att ha denna tjänst tillgänglig där jag inte... Ver mais
Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.
Dag Hammarskjölds väg 13, 752 37, Uppsala, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Frilans Finans Sverige
Allt enkelt och snabbt med känsla av trygghet och professionellt hanterande.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Bra lösning, inte för dyrt, kompetent och trevlig kundtjänst, smidig utbetalning.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Ja trodde delar skulle va krångligt , men f*n va lätt vardagen vart nu me FF 🙏!ångrar inte en sekund att ja sa upp mej från min 23åriga anställning med slav lön ! O mycket proffsig o hjälpsam personal 💪

Resposta da Frilans Finans Sverige
Jag är väldigt nöjd med Frilans Finans.
Jag anser ni vara väldigt professionella. Har bara blivit lite besviken när jag inte fick lön inom 5 dagar eftersom agenturen jag jobbar för, för tillfället är Tysk.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Jag har använt både datorn och mobilappen och upplever att allt fungerar bra och är lätt att förstå. Detta var första gången jag använde en sådan tjänst, och klarar jag av det så tror jag att de flesta gör det.
Utbetalningen gick snabbt och smidigt, vilket var viktigt för mig.
Jag har sett att vissa tycker att avgiften är hög, men personligen håller jag inte med. Avgiften ligger runt 6 %, och i min mening är det rimligt med tanke på att man slipper allt administrativt arbete med fakturering, bokföring, skatter och avgifter.
Det som många verkar missa är att en stor del av det som försvinner inte är Frilans Finans avgift, utan skatter och arbetsgivaravgifter som hanteras via tjänsten. Det är alltså inte så att Frilans Finans “tar allt”, utan de fungerar i praktiken som arbetsgivare och sköter allt runt omkring.
Jag har ännu inte haft kontakt med supporten eftersom allt hittills har fungerat utan problem.
Sammanfattningsvis är jag nöjd och kan rekommendera Frilans Finans, särskilt för den som vill ha en enkel lösning utan att starta eget företag.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Fakturerade ett företag utomlands för första gången någonsin. Aldrig tidigare gjort detta själv och hittade då Frilans. Allt hur smidigt som helst och vid eventuella frågor så får man hjälp direkt. 10/10.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Frilans Finans skickar ut felaktiga fakturor och bara fortsätter trots att vi har mejlat dem flera gånger på deras mejl faktura(at)frilansfinans.se. De svarar helt enkelt inte trots påstötningar under flera veckor.
Sen skickar de fakturan igen som har bestridits och då med en påminnelseavgift. Det är riktigt dåligt och skapar så mycket merjobb. Omöjliga att få svar från men väldigt bra på att skicka ut felaktiga fakturor.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Väldigt lätt att skapa och skicka fakturor. Inget krångel. Rekommenderas till 100%. Väldigt nöjd med denna tjänst.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Smidigt att använda vid enstaka behov. Funkar säkert bra även framöver när det behövs.

Resposta da Frilans Finans Sverige
Fungerade snabbt och smidigt. Utmärkt med andra ord.