Tusind tak for jeres flexibilitet, professionalitet samt venlighed. I har leveret et rigtig godt stykke arbejde hos os. Tusind tak.
Leia as opiniões dos outros
Tak for det fine arbejde med fugning af vinduer og brusekabinen. Søde og rare folk, der var her og de har ryddet pænt op efter sig. Jeg har allerede anbefalet Fugegruppen til 2 bekendte. Dejligt a... Ver mais
Mødte en klam gammel fed mand i rema 1000 fra fugegeuppen, han skubbede til mig ved kassen og var generelt ubehøvlet. Hvis det er sådan nogle det her skod firma ansætter, gyser jeg angående kvalit... Ver mais
Fik Fugegruppen anbefalet af en håndværker, det blev helt igennem en god oplevelse. Simon var behjælpelig med valg af rigtig farve til fugerne omkring vinduerne. Arbejdet blev udført profession... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Jeg har haft en virkelige god oplevelse…
Jeg har haft en virkelige god oplevelse med Fugegruppen ved Kim Hansen, hvor jeg fik telefonisk rådgivning. Han er meget dygtige og omhyggelig. Kan på det varmeste anbefale ham.
Veludført, uden sans for detaljer og precision
Overordnet set et veludført arbejde, men uden sans for detaljer og precision.
Opgaven: Fuge 11 vinduer og 3 døre, udført i mahogni. Fugerne udvendigt skulle være "sandfuger". Mens fugerne indvendigt, skulle være almindelige glatte.
Fugegruppens kundeservice har igennem hele forløbet været behjælpelige og imødekommende. De har gjort deres bedste for at yde en god service.
I første omgang ville Fugegruppen sende en polak, der kunne tale engelsk ud til os. Men da vi havde specielle ønsker og forskellige krav, anmodeode vi om en, der kunne tale dansk. Dette blev imødekommet.
Fugeteknikkeren var venlig og forstod at vejlede os omkring farve og lavede endda eksempler på forskellige fuger, så vi kunne danne os et indtryk og tage det rigtige valg.
Indvendigt er arbejdet udført tilfredsstillende, med få detaljer der kunne have været mere præcise.
Udvendigt tilgengæld, er vi ikke tilfredse. Fugeteknikkeren, gik rundt med en lille spand med motiver fra en Disney-film, og kastede sand på fugerne let rundhåndet. Dette anser jeg for dybt useriøst!
Resultatet er fuger, der ikke er jævnt udført med sand. Det betyder at den grå glatte fuge, mange steder skinner igennem det tynde lag sand.
Det betyder også at vi fik sand ind i alle sprækker på vinduerne, inklusiv glideskinner, som vinduerne kører i for at åbne og lukke. Jeg har derfor måtte bruge timer, på at rense alle vinduer for løs sand.
Jeg har kontaktet Fugegruppen, som har sendt en medarbejder for at rette op på "fejlen", men ud over at der igen ligger en helveds masse sand omkring og i vinduerne, så skinner den grå fuge stadig igennem mange steder :(
Derfor ender vi på 3 ud af 5 stjerner. Jeg håbede at ved at vælge en professionel fugerteknikker, var arbejdet også derefter.
Prisen har været acceptabel.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.