Fysiohuset Opiniões 3

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget dygtige og venlige

Jeg har igennem flere gange/år haft brug for fysioterapi, og har benyttet Dorotha og Thomas i Fysiohuset Skanderborg. De er begge ualmindelige dygtige og eksperter på hver deres område og har hver gang fået løst mine problemer til stor tilfredshed.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til dette sted.

23 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Yderst konservativt optrækkeri med en…

Yderst konservativt optrækkeri med en pris på 800kr !!!
Det gælder behandling !!!
Erektil dysfunktion.
Jeg har fundet samme behandling andet sted, hvor jeg sparer 38% for den samme behandling 👍👍👍
Jeg har annulleret behandling hos jer i morgen fredag i Skanderborg. 👎👎👎☹️

14 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig oplevelse med især…

Rigtig dårlig oplevelse med især betaling ,men også behandling. Jeg skal betale for individuel konsultation uden at behandler har andet end fortalt mig hvad han syntes der skal ske næste gang 313,15 kr . Derudover har de et smart system hvor du får sms og betaler , men det kører åbenbart ikke sammen med deres oprindelige system , for jeg bliver opkrævet for noget som er betalt . Og får kun den ene sms , resterende bliver faktureret da jeg afmelder yderligere behandling .
Behandler er usikker og jeg føler at jeg betaler for “ prøvebehandlinger” og bliver “selvfølgelig” tilbudt holdtræning i deres “ fitness” som et tilbud til smertedæmpning .
Bolden på egen bane - det var dumt at tro at fysioterapi kunne afhjælpe kronisk lidelse og disse 5 besøg kunne jeg virkelig godt have sparet mig .

15 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais