Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Min interesse i kroppen og dens funktioner har motiveret mig til uddannelsen og lysten til at hjælpe andre med deres fysiurgiske udfordringer, uanset om det er sportskroppen eller den velkendte kontor/arbejdsbelastet krop. Jeg uddannede mig derfor til sportsmassør i 2016 ved Sportskropsskolen i Kastrup og er efterfølgende blevet RAB certificeret fysiurgisk massør. Jeg har efterfølgende taget flere kurser, bl.a. i Japansk facelift og til RAB certificeret Zoneterapeut.
Informações de contacto
Hjortevænget 2, 4130, Viby Sj., Dinamarca
- bettina@fysiurgiskklinik.dk
- www.fysiurgiskklinik.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Mirakel med Laser
Miraklernes tid her heldigvis ikke forbi, ASA Laser kan noget !
Har haft problemer med min fod gennem længere tid, kunne ikke gå ordentligt, foden hævede mm. Har nu fået 6 behandlinger med Laser , og meget hurtigt kunne jeg mærke en forbedring. Det virker , og det vidste sig at være en betændt akillessene. Det bedste er du mærker intet under behandlingen. Kan VIRKELIG anbefale Bettina og Fysiurgisk klinik. Hun er dygtig, lytter til hvad du fortæller og behandler på det.
Har gået med en dårlig albue i mange…
Har gået med en dårlig albue i mange år, prøvet alt og der er ikke noget der har hjulpet.
Har så fået 6 laser behandlinger hos Bettina allerede efter 2 behandlinger kunne jeg mærke forskel og efter 6 behandlinger er mine smerter gået væk. Kan varmt anbefalet Bettina og hendes behandlinger, hun er top professionelle og dygtig til sit fag 🙏
Jeg vil komme med den allerbedste…
Jeg vil komme med den allerbedste anbefaling af Bettina og Fysiurgisk klinik. Jeg har gået med en overbelastet skulder i meget lang tid og ikke kunne sove på min venstre side. Jeg startede med en laserbehandlingskur dvs. seks behandlinger og allerede efter to gange havde jeg en større bevægelsesfrihed i min skulder og bedst af alt kan jeg igen sove på den side. Jeg er så små begyndt at genoptræne min skulder og det hele virker meget positivt ❤️🙏🏼
Det hele gik så nemt og Bettina er virkelig professionel og dygtig 🙌🏼👍🏼🤩
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.