Allerede dagen før blev vi ringet op af montøren for at aftale tidspunktet for hans ankomst. Han gik fra start i gang med at afmontere det gamle anlæg og derefter aftalte vi, hvor de nye enheder... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
En tyverialarm fra G4S kan sikre din familie mod indbrud og øge trygheden i hjemmet. Vi er glade for, at vi er danskernes foretrukne alarmselskab, og hver dag arbejder vores ca. 2.000 medarbejdere for at skabe sikkerhed, tryghed og tilfredse kunder.
Escrito pela empresa

Informações de contacto
Roskildevej 157, 2620, Albertslund, Dinamarca
- 70 33 00 40
- kundeservice@dk.g4s.com
- www.g4s.dk
Utrolig dygtig og hyggelig montør
Super fin montering men men
Super fin montering og venlig person og flot sat op. Herefter når kunde service skulle afhjælpe opsætning af app mm. Elendigt. 17 min vente tid, herefter en dårlig vejledning og de ville ringe tilbage. Det skete aldrig selv efter 2 gange
I giver mig et tilbud den 10/11-2025 og…
I giver mig et tilbud den 10/11-2025 og skal komme den 19/01-2026
MEN det glemte I ??????????????????
Nu har I været her den 17/04-2026 og jeg har IKKE fået 19 Magnetkontakter og det blev ikke færdigt, da der mangler 2 røgalarmer
OG så er prisen blevet 80,00 kroner dyrere pr. mdr.
end hvad tilbuddet var da I tilbød mig det nye system
Det gik som forventet.
Det gik som forventet.
Samme person der solgte og som installerede. Og det gik fint med Daniel
God konsulent der gjorde valget af ny…
God konsulent der gjorde valget af ny leverandør meget nemt og hurtigt
Vender ikke tilbage på hendvendelser
Vender ikke tilbage på hendvendelser, har flere gange været i kontakt om opgradering, og hver gang kommer der mail om vi bliver kontaktet, men intet sker, har anmodet om løsning på udfordring med dør føler, her kommer man heller ikke tilbage.
Fantastisk service og meget…
Fantastisk service og meget professionel gennemgang af udstyr.
Sælgeren og ham der installerede…
Sælgeren og ham der installerede kamera. Fantastisk dygtig og behagelig og kundevenlig. Det fortjener en anbefaling - og jeg bruger normal ikke meget tid på at lave anbefalinger og stjerner. Men Marcin fortjener at få det !
Vi er super glade for vores alarm ved…
Vi er super glade for vores alarm ved G4S. der er styr på tingene og gode montører der ved hvad de snakker om
Særdeles kompetent teknikker
Særdeles kompetent teknikker, der satte anlægget op, og satte det i drift. Kan varmt anbefales.
Hurtig og brugbar service ved henvendelse
Hurtig og god service ved henvendelse.
Fik en grundig og perfekt vejledning i brug af alarmsystemet samt en unik orientering om alarmsystemets opbygning af kompetent installatør.
Meget hurtig og venlig betjening
Blev lovet en brik
Blev lovet en brik, har rykket for den, og den er ikke kommet endnu....
Hvis man opsiger abonnementet tager de…
Hvis man opsiger abonnementet tager de betaling for alarmen selv om de har afhentet systemet
En tryg person
Han var en meget behagelig mand . Følte mig tryg ved de ting han fortalte om alarmen .presse ikke på .Derfor tog jeg imod tilbudet med det samme .
God oplevelse
Daniel var en sympatisk person at have besøg af. Rart, at han både kunne sælge og montere.
Poderá usar IA para responderLer mais
Brug ikke G4S
18/4-26 UPDATE!
Hej Timm, tak for svar - dog er det værd at nævne, at der ikke er fundet en løsning!
----------
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med G4S i forbindelse med opsigelse af et abonnement.
Den 22. februar 2026 sendte jeg en skriftlig opsigelse med alle nødvendige oplysninger samt konkrete spørgsmål vedrørende ophør, nedtagning af udstyr og eventuelle omkostninger. Jeg modtog ingen bekræftelse, og måtte derfor rykke for svar den 2. marts 2026.
På trods af dette har jeg stadig ikke modtaget nogen form for svar.
Det er efter min mening uacceptabelt, at en virksomhed som G4S ikke kan kvittere for en opsigelse eller give en simpel bekræftelse inden for rimelig tid - særligt når det drejer sig om abonnementer og potentielle økonomiske forpligtelser.
Kommunikationen er mangelfuld, og det skaber unødig usikkerhed som kunde.
Jeg forventer en langt bedre og mere professionel håndtering - især når det gælder noget så basalt som en opsigelse.

Resposta da G4S Danmark
Det kan kun blive 5
Det kan kun blive 5, helst 10 stjerner. Fra forspørgelse på internettet til G4S ankomst går der max to timer og efter en god forklaring og super tilbud, starter Farnoud med installationen og køre ikke før alt er færdiginstalleret og testet, super godt gået👍🏼👏
Oplevelsen var god men konsulen…
Oplevelsen var god men konsulen manglede det rigtige værktøj ( en slagbore maskine) det måtte han låne ved os for at få det sidste sat op
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.