Ik was heel positief maar dat is intussen verleden tijd. Eerste aankoop ging fout maar daar lag de schuld meer bij mij.heb eren tweede willen kopen. Betaalde daar 39.95 euro voor maar heb noch een lic... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb al vaker games voor mijn zoon gekocht dit is de eerste keer bij Gamekey.nl wacht nu al 2 dagen op de key wel betaald maar nog steeds niets ook het service nr gebeld 90 cent per minuut maar nooi... Ver mais
Bestelling en levering verliepen heel vlot. Invoer van Productcode verliep probleemloos. Na installatie stelde ik vast de het een engelstalige versie was. Na deze bemerking kreeg ik een antwoord... Ver mais
Helaas geen code mogen ontvangen. Mijn bestelling blijft hangen in status "in bewerking" ondanks dat de betaling is voltooid. Volgens hun site zou ik binnen 5 minuten de code per mail moeten ontvang... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
goed
Makkelijk, snel en betrouwbaar. Geen schimmige praktijken en key meteen ontvangen.
Tip: Eerder versturen van e-mail omtrent review. Is voor mij al weer 2 maanden geleden en was het alweer vergeten.

Resposta da GameKey.nl
Het werkt
Na i-deal betaling binnen een minuut de key in de mailbox.
snelle levering met goede prijzen
Bestelling geplaatst, betaald (iDeal) en binnen 5 minuten had ik de key al per mail ontvangen.
Spotgoedkoop, extreem snel, en uitstekende uitleg.
Ik bestelde laatst voor het eerst een spel op deze website, en ik vertrouwde het niet erg. De prijzen waren zo laag, ik ging er vanuit dat het oplichterij was.
Toen ik echter seconden na mijn eerste bestelling een legale versie van Battlefield 3 aan het downloaden was, was ik overtuigd. Sommige games hebben wat extra uitleg nodig bij het installeren, maar alles staat duidelijk vermeld op de website, en anders kan de staf erbij helpen.
Sindsdien nog drie games besteld. Allemaal even goedkoop en snel.
Absoluut een aanrader.
Geweldig!
Geweldige webshop. Meerdere malen game keys besteld en altijd direct binnen gekregen (na betaling met iDeal). Keys werkten altijd perfect, nog nooit problemen mee gehad.
Aanrader!
Super!
Ik kon eerst Battlefield 3 niet starten en ik dacht eerst dat het aan GameKey.nl lag. Na contact te hebben opgenomen met de support kwam GameKey.nl achter dat het aan mn drivers lag. Ze reageren meestal binnen een paar uur en bieden ook technische ondersteuning aan. Hier kunnen andere shops nog van leren!!
Een prettige koop ervaring
Ik had bij het online aanschaffen van een Game Key zo mijn twijfels, maar ik had geen enkel probleem bij GameKey.nl
Alles verliep soepeltjes en ik had de Key binnen enkele minuten binnen, even ingevoerd en ik kon meteen mijn game downloaden.
Helemaal Top!
Snel, betrouwbaar en GOEDKOOP!!
buitengewoon uitstekende winkel, hebben hier een klant voor het leven !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.