Vi manglede et tæppe under spisebordet. Efter at have fundet ønsketæppet på hjemmesiden, var vi inde i den fysiske butik i Haderslev og låne prøvemåtter og fik bekræftet vores første valg. Tæppe besti... Ver mais

A empresa respondeu
Høj kompetence og god rådgivning. Hurtig levering og en fornuftig pris for en høj kvalitet. Mange valgmuligheder. Alle ansatte (og chef) yderst venlige og flødekarameller i en lille rund boks, når du... Ver mais
A empresa respondeu
Garant Haderslev Det var en af de små tæppe-opgaver med min godt 3 kvm. lille gang, men han gjorde det virkelig godt og arbejdede effektivt. Lidt sjovt at få regningen før jobbet var lavet, men fin... Ver mais
A empresa respondeu
Kompetent rådgivning og service hele vejen igennem forløbet med vores gulv. Ligeledes mulighed for at låne gulv med hjem for at se det i eget hus. Bestemt en anbefaling værd :)
Escrito pela empresa
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Christian X's Vej 6C, 6100, Haderslev, Dinamarca

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Imponerende dårlig service af butikken i Haderslev. Selve arbejdet er som det skal være, men at de ikke holder den pris/tilbud der er aftalt er uacceptabelt.

Resposta da Garant - Haderslev
Hjalp med at få tæppet ind i bilen, trods den var alt for lang. 😊

Resposta da Garant - Haderslev
super god orientering ved køb af tæppet oppe i butikken... kvik og sød ung fyr der aflevere tæppet på adr......jeg er så tilfreds med tæppet..

Resposta da Garant - Haderslev
En virkelig kundevenlig og serviceminded betjening ved afhentning af en leje tæpperenser, som gentog sig lige så fantastisk ved aflevering af maskinen i Haderslev.

Resposta da Garant - Haderslev
Vi bestilte 25 gange kunstgræs tæpper - meget god service - alt var klar som aftalt.

Resposta da Garant - Haderslev
En behagelig , venlig og fagmæssig dygtig betjening, ekspedienten udrettede alt det som jeg forventer i en special forretning.

Resposta da Garant - Haderslev
Vi har fået fin service fra medarbejderne. Vores gulvtæppe blev lagt på af dygtige unge mænd, hurtigt og behageligt. Det var dog frustrerende, at flere tæpper var udgåede, så vi måtte gå på kompromis, og fik ikke helt den “overflade”, vi gerne ville have haft.
Gardinet synes vi, har ladet vente længe på sig. Nu kommer det snart. En meget enkel opgave. Men betjeningen var super.
Der er næsten kun godt at sige.
Et stort minus er det, at vi straks får denne evaluerings mail. Som hos alle andre steder, hvor man handler.DET er vi trætte af. 🤗
Men vi handler gerne hos Garant i Haderslev igen.

Resposta da Garant - Haderslev
God og venlig betjening betjening.
Mega fine klinker til vores hjemmelavet klinkebord.

Resposta da Garant - Haderslev
Fin oplevelse - pris ok - kompetente og engagerede medarbejdere - tilfreds!

Resposta da Garant - Haderslev
De fortalte, tæppet kunne laves, efter mål. Perfekt og hurtigt

Resposta da Garant - Haderslev
Fik rigtig god vejledning. Hjælpsom personale i butik og ikke mindst en yderst sympatisk og hjælpsom gulvlægger.
Kan varmt anbefale Garant Haderslev

Resposta da Garant - Haderslev
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.