Der var en meget fin service. Vi fik 3 prøver med hjem, hvilket kan anbefales, da det giver et andet indtryk at se det i rummet. Prøven var dog ikke helt identisk med det gulv som vi fik leveret. Gu... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en vandskade på mit køkkengulv. Valgte et nyt linoliumsgulv fra Garant Randers. Kort tid efter det var lagt, havde jeg fået en udefinerbar blank plet på en af fliserne, som jeg ikke kunne... Ver mais
A empresa respondeu
Montering og service fra montør var helt i top. Fem stjerner! Rådgivning i butikken var lidt svingende, tre stjerner. Men super tilfreds med det endelige resultat.
A empresa respondeu
God information om muligheder i butikken. God oplevelse ved besøg og præsentation af muligheder og måltagning (i nybygget rækkehus) Meget glade for resultatet med plisségardinerne Top Down/Botten Up... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de pisos
- também em
- Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
- Loja de azulejos
- Loja de cortinas
- Loja de tapetes
- Mercado de materiais de construção
Sobre Garant - Randers
Escrito pela empresa
Om Garant
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Masser af muligheder
Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
Hos Garant får du:
- Landsdækkende med over 60 butikker
- Book Gulvbussen for inspiration og opmåling
- Personlig rådgivning og professionel opmåling
Fokus på god kundeservice
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Personlig rådgivning over hele landet
Escrito pela empresa

- Online og i vores landsdækkende Garant butikker
- Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid er tæt på den du handler med - det skaber tillid og tryghed i købet. Online på Garant.nu sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, der yder deres bedste for, at din løsning bliver lige præcis, som du havde drømt om. Kontakt os på telefon alle hverdage (09-15), på email kundeservice@garant.nu eller chat på Garant.nu
Prismatch
Din garanti for en god handel

Informações de contacto
Nikkelvej 5, 8940, Randers SV, Dinamarca
- 86 43 07 00

Book gulv- eller gardinbussen
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Professionel vejledning og montering...
Kompetent rådgivning i valg af tæppe og professionel montering.

Resposta da Garant - Randers
Go service og super resultat
Fik en super go service og fra jeg bestilte det gulv tæppe til det var monteret gik der ikke langtid det er ikke sidste gang jeg har handlet der

Resposta da Garant - Randers
Fin rådgivning god og hurtig service…
Fin rådgivning god og hurtig service flot arbejde tak

Resposta da Garant - Randers
Super vejledning og garanti holder
Super vejledning og garanti holder, fik ombyttet en tæppe uden problemer.

Top produkter og service
Rigtig god kunde service og kommunikation. Produkterne er første klasse og montering af både tæpper og gardiner blev udført hurtigt og professionelt

Resposta da Garant - Randers
Garant har special løsninger til skrå-vinduer
Garant havde produktet til en speciel gardin opgave. Der kom en montør ud og tog mål medens vi valgte produkt. Tilbud blev udregnet på stedet. Det passede os fint og handel blev indgået. Nu er de monteret og passer så fint til rummet. Flink personale og service hele vejen. Vi siger endnu engang tak.

Resposta da Garant - Randers
Vi har fået lagt laminatgulv i næsten…
Vi har fået lagt laminatgulv i næsten hele huset. De er ikke lagt tætte, så der er store sprækker flere steder i huset

Resposta da Garant - Randers
Vi fik en super service i butikken
Vi fik en super service i butikken. Vi fandt sammen med dem en god løsning på nyt gulv til vores køkken. Og montøren der kom og lagde det nye på, var bare rigtig dygtig. Der er ikke en finger at komme efter, det ligger bare knivskarp. Kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger.
Mvh. Tim Rasmussen

Resposta da Garant - Randers
flot forretning med flotte tæpper og…
flot forretning med flotte tæpper og gulve. god service

Resposta da Garant - Randers
Sød og venlig person fra Garant som gav…
Sød og venlig person fra Garant som gav en god vejledning.

Resposta da Garant - Randers
Super betjening men desværre var der 7…
Super betjening men desværre var der 7 ugers ventetid på gardinerne. Sødt og venligt personale og dygtigt opsætning.

Resposta da Garant - Randers
Kæmpe anbefaling af Garant Randers.
Kæmpe anbefaling af Garant Randers.
Har før købt fliser hos dem og har nu fået leveret Gardiner efter kompetent og behagelig rådgivning.
Hele forløbet emmer af professionalisme og faglig stolthed - så gør dig selv en tjeneste og kør forbi afdelingen i Randers også selvom der måske er lidt længere. :)

Resposta da Garant - Randers
Vi er rigtig godt tilfreds med…
Vi er rigtig godt tilfreds med projektet og montering, alt har været perfekt fra bestilling til ophæng fantastisk service, så vi handler sikkert igen hos Garant i Randers.

Garant Randers.
Garant Randers.
Vi har købt automatiske rulle gardiner til hele huset samt gulv til loft gardiner i køkken alrum.
Mathias og Co var rigtig gode til at rådgive, monterer og efterfølgende servicere os da vi havde brug for dette. vi er meget tilfredse med både betjening og produkter.

Resposta da Garant - Randers
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.