Banner for Garant - Thisted

4. Loja de tapetes

Sobre Garant - Thisted

Escrito pela empresa

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Informações de contacto

Promotion box for Garant - Thisted

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3,8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service

Prima god service fra alle i butikken, vi har fået super god hjælp til nyt køkken, gulve (både akustikgulv og fliser) samt maling. Ingen tvivl om hvor vi køber vores nye badeværelser :)

20 de março de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Garant - Thisted

Resposta da Garant - Thisted

Hej Susanne.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Thisted.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og dine fine nye kvalitetsgulve.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

God weekend.

Bedste hilsner

Lise, Garant kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Garant Thisted//SUPER god service

Garant Thisted//
bedste gardinservice jeg har set til dato, og det er ærlig talt fornærmende at se at de har under 5 stjerner i gennemsnit.
Hurtig og effektiv montering af gardiner, og der blev endda hjulpet med at adskille nogle komponenter jeg havde sat forkert sammen.
Vil kontakte dem i fremtiden hvis/når jeg flytter :)
A+

8 de dezembro de 2021
Opinião espontânea
logótipo da Garant - Thisted

Resposta da Garant - Thisted

Hej Martin,
Tusinde tak for din anmeldelse og 5 stjerner.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og har fået en god service. Vi håber at kunne hjælpe dig i vores butik en anden gang!
Rigtig god dag:)

/Andrea, Garant kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais