Gardinbussen-Prisgaranti.dk Opiniões 460

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gardinbussen får 🌟🌟🌟🌟🌟herfra. Ventetiden er tilfredsstillende og konceptet fungerer optimalt. Jeg kunne hurtigt få en tid til opmåling og ventetiden på at gardinerne blev produceret og kunn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, og Oscar har været så fleksibel, da der lige kom vejarbejde i vejen for vores opsætning. Vi er super glade for vores nye gardiner, og giver de varmeste anbefalinger

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig besøg samme dag som booking af Christopher. Han var venlig og professionel og var fo til at fange mine ønsker og ideer. Fin præsentation af produkter, muligheder og obs punkter ift opsætning og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas

Informação fornecida por diversas fontes externas

✓Prisgaranti på alle gardiner og produkter ✓Betalt først når du har modtaget din bestilling og er 100% tilfreds ✓Hos os får du den bedste service

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god vejledning.

Super god vejledning.
Jeg har haft Oliver på besøg et par gange, plus nogle andre 'gardinbusser'.
Oliver stod ud, fordi ham var god til at vejlede, havde billeder og videoer på en ipad ud over stofprøverne.
Han ved hvad han snakker om, og det gjorde det lettere for mig at vælge nogle løsninger, som jeg nu er super glad for.

Vi havde lidt bøvl med leveringen fra baglandet, men det er hvad der kan ske, og noget han var mindst lige så frustreret over som jeg selv.

23 de março de 2026

Gardinbussen får 🌟🌟🌟🌟🌟herfra

Gardinbussen får 🌟🌟🌟🌟🌟herfra.
Ventetiden er tilfredsstillende og konceptet fungerer optimalt.
Jeg kunne hurtigt få en tid til opmåling og ventetiden på at gardinerne blev produceret og kunne sættes op tog en månedstid. Derudover er det den samme, som giver tilbud og sætter op. Det koncept fungerer optimalt.

Oscar får også 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra.
Rigtig fin rådgivning ift. opsætning og farve på gardiner. Derudover var han venlig og imødekommende. Sidst så sidder gardinerne lige som de skal.

10 de março de 2026

Super god service

Vi er super glade for vores nye gardiner, og giver de varmeste anbefalinger

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde besøg af Oscar Landau fra Gardinbussen. Oscar var her for at måle op og efterfølgende var han her for at montere gardinerne. Alt passede og resultatet er blevet flot 🤩 super god service hele vejen igennem 😊

25 de fevereiro de 2026

Flotte gardiner fra Gardinbussen

Jeg bestilte 9 gardiner og de blev leveret og opsat til den aftalte tid af Emil Hansen som var yderst professionel og jeg er meget glad for det fine resultat derfor skal Emil have de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og et 🇩🇰 for at fejre det smukke resultat og 7 års garanti 🤩

2 de março de 2026

Anmeldelse af Oliver Guldbrandsen

Anmeldelse af Oliver Guldbrandsen – gardinrådgiver

Jeg har haft et rigtig godt forløb med Oliver i forbindelse med valg af lameller til stuen samt bruseforhæng til badeværelset. Oliver fremstår både fagligt kompetent og meget imødekommende. Han tog sig god tid til at forstå mine ønsker og kom med velovervejede forslag, som løftede den endelige løsning. Især hans rådgivning omkring lamellerne gjorde en stor forskel – både i forhold til udtryk og funktion. Også valget af bruseforhæng blev en positiv oplevelse, hvor Oliver guidede mig sikkert gennem mulighederne og hjalp mig med at finde en løsning, der passer rigtig flot til badeværelset.

Hele processen var præget af god dialog, tydelig kommunikation og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Oliver.

10 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak for de meget fine…

Tusind tak for de meget fine rullegardener, de er over alle forventningerne. Også tusind tak til Emil Hansen for hurtig betjening og hans venlig og rare måde at være på. Gardinbussen ville jeg til enhver tid stærkt anbefale. Igen tusind tak Emil.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og flot resultat

Super service og flot resultat.
Vi har haft en virkelig god og behagelig oplevelse hos Gardinbussen takket være Emil Hansen. Ved Emil Hansens hjælp fandt vi frem til de helt rigtige gardiner til vores stue, som vi er meget glade for. Og også fin montering.

27 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået en meget venlig

Vi har fået en meget venlig, kompetent og professionel opmåling og opsætning af gardiner af Oscar.
Vi kan varmt anbefale Gardinbussen og Oscar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gardinbussen er meget professionel ,kan kun anbefale dem

Lige før jul kom Mikkel forbi og fremviste en masse forskellige gardiner og vi fandt de helt rigtige. Også et rullegardin til soveværelset og et foldegardin i entreen med skyer.
4/2 kom Niko med gardinerne,desværre kunne gardinstangen ikke være i elevatoren,så han måtte tage trapperne til 6.sal
1 ,5 time efter havde jeg fået de flotteste gardiner sat op i stuen, rullegardin i soveværelse og foldegardin i entre.

15 de dezembro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Et stærkt og professionelt team med Jacob Berg i spidsen gjorde min oplevelse med Gardinbussen - fra start til slut - helt igennem sublim.

Så tilfreds

Vi har haft besøg af gardinbussen.og fik opsat gardiner af Oliver Guldbrandsen vi er super tilfredse med resultatet. Oliver var både punktlig, professionel og meget omhyggelig i sit arbejde. Han tog sig tid til at sikre, at alt sad perfekt, og kom samtidig med gode råd og løsninger undervejs. Resultatet blev virkelig flot, og hele processen var nem og behagelig. Vi kan varmt anbefale Oliver til alle, der har brug for hjælp til gardinopsætning

Super god service

Flotte nye el-rullegardiner fra Gardinbussen. Fantastisk god og venlig service af Emil Hansen. Mine nye elektriske rullegardiner blev monteret og sat op til både fjernbetjening og iPhone.

3 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais