VARNING - detta är inte ett seriöst företag. Falska omdömen på Google. Säljare som fabricerar lögner för att skapa dräneringsbehov, säger att det inte går att vistas i huset när det är dränerat o... Ver mais
Efter en del strul och en inlägg här på Trustpilot så har Gårdsmark nu åtgärdat allt till en acceptabel nivå, som det borde ha varit efter ordinarie avslutad arbete. Problemet som jag upplevt har vari... Ver mais
Gårdsmark Sverige AB är ett företag som specialiserat sig på främst husdränering och enskilt avlopp, vilket har gjort oss till experter på dessa områden. Våra medarbetare är yrkesutbildade men har också en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi kan leverera våra tjänster med högsta kvalitet. Vi arbetar utifrån mottot: ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Detta har bidragit till att vi genom åren erhållit massor med goda omdömen från våra kunder för både vårt arbete och vår höga servicenivå. Det gör att vi känner oss stolta för det hantverk som vi utför men även att vi alltid strävar efter att göra våra kunder 100 % nöjda.
Filargatan 2, 781 71, Borlänge, Suécia
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jag är mycket missnöjd med arbetet som utförts av detta företag. I samband med dränering hos oss skadades en avloppsledning, vilket företaget senare erkände och åtgärdade. Trots detta har vi efteråt haft återkommande stopp i avloppet.
Vi har flera gånger behövt anlita rörmokare under 2022 och 2023, då vi först misstänkte att stoppet berodde på att barn hade spolat ner leksaker. Problemet har dock fortsatt, och igår fick vi ett nytt allvarligt stopp som inte gick att lösa med vanlig rörmokare. Vi tvingades därför kontakta spolservice som filmade avloppet med kamera. Enligt deras bedömning är orsaken en skada på samma avloppsledning som uppstod vid dräneringsarbetet.
Trots detta vägrar företaget nu ta ansvar och menar att felet inte längre är deras, vilket vi upplever som mycket oprofessionellt och orättvist. Problemet riskerar dessutom att återkomma igen enligt spolservice.
Vi står nu med ett återkommande problem som orsakar både stress och extra kostnader, och hade förväntat oss att företaget skulle ta sitt ansvar. Vi önskar även vägledning i hur vi kan gå vidare och vart vi kan vända oss för att lämna en formell reklamation och få rätt i detta ärende.
Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag på grund av bristande ansvarstagande och återkommande problem efter deras arbete.

Resposta da Gårdsmark
Fick en offert för ytdränering runt garaget, kändes som en seriös och bra lösning. Lösningsinriktad och trevlig säljare!

Resposta da Gårdsmark
Bra bemötande och bra utfört jobb. Vi är jättenöjda.

Resposta da Gårdsmark
Suveränt bemötande och utfört jobb. Vi är supernöjda. Bra vägledning och information genom hela arbetet. Tack till ett härligt gäng på Gårdsmark

Resposta da Gårdsmark
Proffsigt bemötande och snabb service när jag var i behov av dränering. Rekommenderar starkt Gårdsmark!

Resposta da Gårdsmark
Väldigt nöjd med Gårdsmark. Bra bemötande och arbete. Ska ni göra en dränering rekommenderar jag Gårdsmark stark!

Resposta da Gårdsmark
Väldigt nöjd med Gårdsmark och kan varmt rekommendera de om man behöver hjälp med enskilt avlopp & dräneringar

Resposta da Gårdsmark
Har nu haft Gårdsmark som med beröm godkänt bytt ut mitt avlopp på mitt lantställe. Suverän firma från start till mål och kan varmt rekommendera de om man vill ha hjälp av kunniga hantverkare.

Resposta da Gårdsmark
Jag fick det utfört precis som jag tänkt mig, bra kontakt med alla berörda personer. Rekommenderar att anlita Gårdsmark för dränering bl a.

Resposta da Gårdsmark
Otroligt proffsigt bemötande. Kan inte vara mer nöjd. Rekommenderar Gårdsmark till alla som ska göra en dränering.

Resposta da Gårdsmark
Otroligt bra arbete utfört och lätt att komma i kontakt vid eventuella frågor!
Rekommenderas starkt!

Resposta da Gårdsmark
Mer än nöjd vid uppföljning och kontroll av pumpbrunnen som det visades behövde bytas, inom samma vecka ifrån jag anmälde problemet tills en ny pump var installerad på garantin visar på noggrannhet och verkligen vad kundvärden innebär. Så med det sagt kan jag än en gång rekommendera Gårdsmark med säljaren i spetsen.

Resposta da Gårdsmark
Gjorde ett väldigt bra och problemfritt dräneringsjobb

Resposta da Gårdsmark
Hade aningar om att jag hade fukt i min källare vilket stämde när Gårdsmark kom och kollade, dom tog fram en bra lösning och skötte jobbet exemplariskt. Plus i kanten att allt gick att följa digitalt.

Resposta da Gårdsmark
Jag dränerade med Gårdsmark i somras och jag är väldigt nöjd med hur dom jobbade!
Från första mötet med säljare till att dem gjorde en slutbesiktning på jobbet! Kan varmt rekommendera Gårdsmark!

Resposta da Gårdsmark
Anlitade Gårdsmark efter ett jämförande av olika offerter då intrycket kändes seriöst och proffsigt! Rekomenderar.
Jag tog hem Gårdsmark för att få veta hur min källare såg ut, hade mina aningar att det behövdes göras med tanke på att det aldrig dränerats förut.
Efter en bra genomgång och en bra lösning så är det nu dränerat och jag är väldigt nöjd över hur det blev!
Rekommenderar Gårdsmark!
Visste inte jag hade en vattenskada då jag erbjöds gratis besiktning av säljare Emil i Borlänge. Fått dränerat 3 sidor av huset både grund o platta. Fått bra information, fanns inga dumma frågor, kontinuerlig bra kontakt med säljare, grävare och projektledare. Duktiga grävare. Alla har varit tydliga och lätta att nå, höra av sig tex då frågetecken uppstod kring pumpbrunnen. Idag har kontrollerande fuktmätning gjorts av Emil som hela tiden gått att nå och nära skadan kommer ytterligare uppföljande mätning att ske. Känns tryggt.

Resposta da Gårdsmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.