Forholdsvis billigt, men regningerne der bliver sendt ud hænger ikke sammen med virkeligheden, og er så kompliceret opstillet, at du faktisk ikke selv kan regne dig frem til om der er fejl elle... Ver mais
A empresa respondeu
Super tilfreds! Det har bare kørt fra dag 1. Kundeservice har været rigtig venlig pr. Mail. Vores EL regning er faldet betydeligt! Så ville klart anbefalde dette.
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Dinamarca
Forholdsvis billigt, men regningerne der bliver sendt ud hænger ikke sammen med virkeligheden, og er så kompliceret opstillet, at du faktisk ikke selv kan regne dig frem til om der er fejl eller ej.
Jeg har haft gasel fra 1.10.25 - 1.03.26.
Umiddelbart er det ikke muligt at tjekke sine regninger fra telefonen, og SKAL tilgås på computeren.
Jeg havde fået indtrykket af at man betalte sit egentlige forbrug hver måned, men hvordan kan man så opkræve penge, som så efterfølgende delvist bliver tilbage betalt eller opkrævet som ekstra gebyr?
Jeg skal simpelthen i den måned, hvor jeg IKKE har været hjemme og IKKE har opholdt mig i lejligheden have haft det største forbrug??
Ja jeg anbefaler stadigvæk at man holder sig laaaangt væk fra Gasel, det er et bondefangeri.

Resposta da Gasel
Først var det nordlys 8kr pr nu er det gasel 7,50kr pr kw nu skal jeg til at skifte elselskab igen bye bye gasel

Resposta da Gasel
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med Gasel og deres administrationsselskab ASFyn.
Jeg opsagde min el-aftale pr. 1. januar 2026 og modtog en slutregning, som jeg ikke kunne genkende. Jeg fremsatte en formel indsigelse den 9. februar 2026 og anmodede om grundlæggende dokumentation: hvilken periode regningen dækkede, aflæsninger og forbrug, samt bekræftelse på at opsigelsen var behandlet korrekt.
I stedet for at besvare min indsigelse valgte ASFyn at sende endnu en gebyrbelagt rykker den 23. februar — mens min indsigelse stadig var ubehandlet. Dette er et direkte brud på Rentelovens § 9b, som tydeligt fastslår, at gebyrbelagte rykkere ikke må fremsendes, så længe en indsigelse er uafklaret.
Den dokumentation, jeg bad om i februar, modtog jeg først mere end 6 uger senere — og først da jeg truede med at indbringe sagen for Ankenævnet på Energiområdet.
Jeg fastholder min indsigelse mod rykkergebyrerne og renterne, og sagen er nu anmeldt til både Ankenævnet på Energiområdet og Forbrugerombudsmanden.
Jeg har skiftet leverandør og anbefaler andre at gøre det samme.

Resposta da Gasel
Har kun haft positive oplevelser og god service

Resposta da Gasel
Strøm ude problemer og skjulte extra regninger.

Resposta da Gasel
Skiftede til Gasel i forbindelse med boligflyt. Super god kundeservice, hurtige svar og altid med fokus på kunden. Jeg sætter især pris på gennemsigtigheden i priserne og på, hvor nemt det er at følge mit forbrug i appen, da det gør det både enkelt og overskueligt. Deres små konkurrencer gør det ekstra hyggeligt.

Super tilfreds!
Det har bare kørt fra dag 1.
Kundeservice har været rigtig venlig pr. Mail.
Vores EL regning er faldet betydeligt!
Så ville klart anbefalde dette.

Resposta da Gasel
Har været kunde siden december sidste år og jeg har kun oplevet en positiv indstilling.

Resposta da Gasel
Vi er rigtig glad e for at være kunde hos Gasel, regninger der er til at forstå og så på månedsbasis.

Resposta da Gasel
Gik efter det selskab, der havde den højeste score hos trustpilot, og de har fuldt ud levet op til mine forventninger fra første dag.
Alt fungerer bare, og prisen er i top.
Bent Schiøtt Hansen

Resposta da Gasel
Vi skiftede fra Velkommen til Gasel på grund af en exorbitant aconto betalingsrate. Nu er vi endelig landet på en månedlig betaling hvor vi ikke skal betale et eller andet vilkårligt beløb forud blot det vi har haft forbrug for i løbet af måneden. Det er virkelig dejligt. Og så er det mega nice at vi også har fået den lavest regning - nogensinde! - i Januar måned. Ja januar, som ellers er en af de dyre måneder. Jeg var lige ved at falde ned af stolen af forbavselse da den landede. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at skifte til Gasel, til alle der ellers kæmper med deres elselskab.

Resposta da Gasel
Har hele vejen igennem at blive kunde hos GASEL følt mig budt velkommen og vejledt. Fantastisk service. 7 stjerner fra mig.

Resposta da Gasel
Test og analyser viser at Gadel er Danmarks vinder og det er rigtigt siger mine erfaringer også

Resposta da Gasel
Tjaa hvad skal man sige...... Det virker bare. Der er strøm i kontakten, prisen er gennemsigtig, regninger kommer månedsvist på mail, og nu kan man dæleme også betale regning direkte i app.
Det er ikke så sært de er kåret som bedst i test.

Resposta da Gasel
God og gennemsigtig strømregning , og til den helt og fair pris. Det kan kun varmt anbefales at få ydelser fra Gasel.😉

Resposta da Gasel
De holder hvad de lover og man kan altid ringe. Altid hjælpsom. Jeg skiftet for ca 2 år siden og meget tilfreds.

Resposta da Gasel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.