Informações sobre a empresa

1. Empresa de organização de eventos
  2. Serviço de encontros para adultos
  3. Casa nocturna

Informação fornecida por diversas fontes externas

BE YOURSELF - AND DANCE! GBAR er Århus' hotteste homobar og natklub for ALLE med sans for den gode fest! Vi byder velkommen i lækre og indbydende lokaler i Skolegades pulserende hjerte. Tjek vores hjemmeside www.gbar.dk og vores events her: https:/...

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Aarhus bedste natklub

Altid mega lækkert musik, og man føler sig velkommen og tryg som homo. Fine priser på drinks, og SKØN terrasse! Bartenderne er alsidige og smilende, og laver flotte pinke cocktails🎀🎀
TAK FOR JER!!! Aarhus’ bedste natklub

3 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste bar i Aarhus

Dejligt sted, hvor alle er vedkommende.
Personalet er super søde og altid smilende. Byens bedste dansegulv og sjove temafester.
Anbefaler til alle der vil have en hyggelig aften med musik og gode drinks

2 de agosto de 2024

Fredag d 11 prøvede vi at komme ind

Fredag d 11 prøvede vi at komme ind, men gbar mente at de godt måtte afvise os, da vi kun havde 1000kr de bad os løbe rundt for at veksle.
Jeg har ret til at betale kontant og føler mig latterlig gjort, da jeg ikke er herre over hvad maskinen spytter ud. Jeg vil anmelde gbar for ikke at følge loven og udelukke os.

11 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Gbar is slowly turning in to a straight…

Gbar is slowly turning in to a straight bar.

If someone opens a new gay bar please takes notes and avoid making the same mistakes that Gbar is doing.

We need a place that is more gay than straight in this town.

10 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Sætter aldrig mine ben her igen

Sætter aldrig mine ben her igen.
Jeg tog på gbar med nogen venner. Garderoben var kaos at skulle finde og de var virkelig sure i garderoben. Så kæmpe minus allerede fra starten af. Senere på aftenen går jeg på toilettet med en veninde, og en sur vagt prøver nærmest at bryde døren op da man åbenbart ikke må være to på toilettet (hvad er det også for en regel) herefter da vi kommer ud bliver jeg bedt om at hente mine ting. Fordi at ja? Vi var to på toilettet? Idk. Det gav i hvert fald ikke særlig meget mening. Har sjældent oplevet at blive behandlet så dårligt på en klub så kommer helt 100 IKKE igen.
Håber de i fremtiden kan ansætte noget bedre personale og mindre magtliderlige vagter.

12 de março de 2022

Usmageligt.

Usmageligt.

Her troede man at man som homo er velkommen på homo steder. Men bliver afvist på G-bar, eftersom man ikke har id med. Hvor står det?? Jeg er en fyr på over 40 som er i en gruppe og bliver afvist i døren på G-bar af en emsig dørmand. En festlig aften endte i døren til G-bar. Øv... køen var ikke ret lang og ejeren havde fødselsdag. Men alligevel skulle man afvises.... Man er hverken højrøstet eller fuld men alligevel bliver man afvist på grund af manglende id. Dårlig behandling og man er ikke velkommen på stedet. Hvor er mangfoldigheden?? Ikke til stede på G-bar Aarhus :-(

19 de maio de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais