Georg Jensen Damask Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Greit å handle med Georg Jensen. Vi skiftet bord og måtte ha større duk og da vi tidligere har handlet flere duker hos Georg Jensen var det et naturlig valg. Har nå fått en nydelig duk i hus som vi gl... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har jeg gjennom snart 40 år handlet hos Georg Jensen Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågav... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig kundeservice når man har…

Rigtig dårlig kundeservice når man har brug for hjælp. Hele familien har specialdesignede håndklæder fra dem (så betragter mig selv som en god kunde), og første gang jeg oplever en reklamation bliver jeg afvist af en meget lidt imødekommende kundeservice medarbejder. Absolut sidste gang jeg køber hos dem, når deres dyre navnehåndklæder ikke er af en kvalitet der matcher prisen og kundeservice ikke eksisterer.

2 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte håndklær via en annonse hvor…

Bestilte håndklær via en annonse hvor det ble reklamert 2 håndklær i en pakke på tilbud. Jeg mottok kun ett håndkle og sendte mail om å få det siste tilsendt. Får til svar at jeg kun har bestilt 1 stk som var til samme pris som 2 stk. Ingen vilje til å ordne opp. Skal aldri mer bestilles noe hos Georg Jensen Damask. Sjelden dårlig kundeopplevelse.

10 de novembro de 2025

Dårlig produkt kvalitet

Jeg bestilte et george jensen pyjamas sæt. Kvaliteten stemmer langt fra over ens med både pres og beskrivelse. Et 100 kr pyjamas sæt fra bilka er både blødere og mere åndbart. Desuden er pas størrelsen stor, det virker dumt man ikke kan købe en normal M.
Derudover lang leveringstid.

11 de janeiro de 2025

Georg Jensen Damask

Woow så lækker indpakning og styr på en lille note hvad der i hvilken pakke.

14 de novembro de 2023

Hej Lise-Lotte

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og dele din oplevelse med at handle med os.

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for vores flotte indpakning og anvisninger 😀

Fine tekstiler til kjøkkenet

Georg Jensen har alltid kvalitetsprodukter, og jeg ble ikke skuffet. Kjøkkenhåndklærne jeg kjøpte var flotte, og jeg viser dem gjerne frem. Georg Jensen har en innbydende nettbutikk, og rask og god service. Anbefales!

20 de março de 2023

Hej Bergijot

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for vores kvalitetsprodukter, vores webshop og vores gode og hurtige service 😀

Hej Lisbeth

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for vores produkter og har fået en hurtig levering.

Perfekt passform

Perfekt passform med tykt og solid stoff. Veldig fornøyd!

Hej Victoria

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores lagner.

Bettina

Grei nettside

Grei nettside, lett å handle på, og rask levering samt at jeg vet det er god kvalitet i varene.

Hej Else

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for vores webshop, levering og ikke mindst kvaliteten 😃

Nydelig sengetøy

Nydelig sengetøy, lett å bestille, rask levering!

Hej Ingeborg

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores sengetøj og begejstret for hele processen fra bestilling til levering 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel bestilling, kjapplevering akseptabel pris

Enkel bestilling, bekreftelse og info etter hvert som pakking og sending skjedde. Akseptabel pris. Levering gjennom Posten/Bring Ok, med utlevering i Post i butikk.

21 de fevereiro de 2023

Hej Asle

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for at handle hos os og for hele processen fra bestilling til levering 😃

Rask levering

Rask levering, gode produkter, men litt dyrt

7 de fevereiro de 2023

Hej Nina

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for at handle hos os, og at kvaliteten indhenter prisen 😃

Hej Armi

Classificada 4 em 5 estrelas

Produktet jeg fikk var slik jeg…

Produktet jeg fikk var slik jeg forventet. Pent innpakket, godt present, veldig fornøyd. Min neste bestilling kommer snart.

6 de fevereiro de 2023

Hej Randi

Tusind tak for din 4 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for at handle hos os, og at vi lever op til dine forventninger 😃

Rask levering

3 de fevereiro de 2023

Hej Ragnhild

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du tilfreds med vores leveringstid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempegodt tilbud på verdens beste…

Kjempegodt tilbud på verdens beste kvalitet.

11 de fevereiro de 2023

Hej Anette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for at handle hos os og har fået et kæmpe godt tilbud.

Høy kvalitet

Høy kvalitet, lekker design og flotte farger, rask levering🙏

27 de janeiro de 2023

Hej Nina

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask tilbakemelding om at bestillingen…

Rask tilbakemelding om at bestillingen er mottatt og når varene er sendt

6 de fevereiro de 2023

Hej Inger

Bettina

Enestående butikk

Enestående butikk
God, personlig og rask kundeservice.
Kjøper alltid damaskprodukter direkte fra GJD

1 de fevereiro de 2023

Hej Martin

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores webshop og kundeservice 😊

Hej Lisbeth

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og hurtige levering 😊

Hej HildeMerethe

Det er dejligt at høre, at du er begejstret for os Georg Jensen Damask 😊

Georg Jensen Damask

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais