Leia as opiniões dos outros
Greit å handle med Georg Jensen. Vi skiftet bord og måtte ha større duk og da vi tidligere har handlet flere duker hos Georg Jensen var det et naturlig valg. Har nå fått en nydelig duk i hus som vi gl... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har jeg gjennom snart 40 år handlet hos Georg Jensen Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågav... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.
Informações de contacto
Dieselvej 1, 6000, Kolding, Dinamarca
- +47 21 00 40 16
- gjd@damask.dk
- www.georgjensen-damask.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Rigtig dårlig kundeservice når man har…
Rigtig dårlig kundeservice når man har brug for hjælp. Hele familien har specialdesignede håndklæder fra dem (så betragter mig selv som en god kunde), og første gang jeg oplever en reklamation bliver jeg afvist af en meget lidt imødekommende kundeservice medarbejder. Absolut sidste gang jeg køber hos dem, når deres dyre navnehåndklæder ikke er af en kvalitet der matcher prisen og kundeservice ikke eksisterer.
Bestilte håndklær via en annonse hvor…
Bestilte håndklær via en annonse hvor det ble reklamert 2 håndklær i en pakke på tilbud. Jeg mottok kun ett håndkle og sendte mail om å få det siste tilsendt. Får til svar at jeg kun har bestilt 1 stk som var til samme pris som 2 stk. Ingen vilje til å ordne opp. Skal aldri mer bestilles noe hos Georg Jensen Damask. Sjelden dårlig kundeopplevelse.
Dårlig produkt kvalitet
Jeg bestilte et george jensen pyjamas sæt. Kvaliteten stemmer langt fra over ens med både pres og beskrivelse. Et 100 kr pyjamas sæt fra bilka er både blødere og mere åndbart. Desuden er pas størrelsen stor, det virker dumt man ikke kan købe en normal M.
Derudover lang leveringstid.
Georg Jensen Damask
Woow så lækker indpakning og styr på en lille note hvad der i hvilken pakke.

Fine tekstiler til kjøkkenet
Georg Jensen har alltid kvalitetsprodukter, og jeg ble ikke skuffet. Kjøkkenhåndklærne jeg kjøpte var flotte, og jeg viser dem gjerne frem. Georg Jensen har en innbydende nettbutikk, og rask og god service. Anbefales!

Grei nettside
Grei nettside, lett å handle på, og rask levering samt at jeg vet det er god kvalitet i varene.

Resposta da Georg Jensen Damask
Enkel bestilling, kjapplevering akseptabel pris
Enkel bestilling, bekreftelse og info etter hvert som pakking og sending skjedde. Akseptabel pris. Levering gjennom Posten/Bring Ok, med utlevering i Post i butikk.

Resposta da Georg Jensen Damask
Produktet jeg fikk var slik jeg…
Produktet jeg fikk var slik jeg forventet. Pent innpakket, godt present, veldig fornøyd. Min neste bestilling kommer snart.

Resposta da Georg Jensen Damask
Kjempegodt tilbud på verdens beste…
Kjempegodt tilbud på verdens beste kvalitet.

Resposta da Georg Jensen Damask
Rask tilbakemelding om at bestillingen…
Rask tilbakemelding om at bestillingen er mottatt og når varene er sendt

Enestående butikk
Enestående butikk
God, personlig og rask kundeservice.
Kjøper alltid damaskprodukter direkte fra GJD

Resposta da Georg Jensen Damask
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.