Buket holdt kun 1,5 dag
Fik en blomsterbuket som kun holdt i 1,5 dag.
Alle blomster visnet- så vil ikke anbefale at købe blomster her.
Fik en blomsterbuket som kun holdt i 1,5 dag.
Alle blomster visnet- så vil ikke anbefale at købe blomster her.
Min mor havde bestilt en buket blomster, til min far der lå syg på sin 60-års fødselsdag over Interflora. Hun bestiller dagen før og spørg om han har røde magoritter. Han siger at det har han ikke, men han har nogle røde blomster der ligner magoritter. Dem bestiller hun så og vælger at der ikke skal være grønt til, med tanke om at de røde blomster skal stå flotte og statuette agtige. Blomsterne der bliver sendt er så til gengæld hvide magoritter, som ser enormt kedelige ud, fordi de er hvide og ikke har noget grønt. Hun ringer ind for at fortælle ham det og spørge hvad de kan finde ud af så min far får en bedre oplevelse, og han siger at han ikke har talt om røde blomster med hende også smækker han bare røret på, det er den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, HOLD JER LANGT VÆK, hvis i ikke vil skuffes!!!!
Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner…….
HOLD JER LANGT VÆK FRA “GERBERA BLOMSTER” i NDR. FRIHAVNSGADE PÅ 2100 ØSTERBRO 😤🤬
Min far er gået bort og skal begraves d. 4.11.2022 på Østerbro.
Min mor ringer 2 dage før og fortæller at hun vil gerne bestille 4 buketter med blåt i, til bisættelse af hendes mand, da de bl.a. skal være fra børnebørn.
De siger at de kan binde nogle fine buketter til 175,00 kr. stk. og min mor acceptere dette.
Jeg kommer ca. kl. 11.15 på dagen som aftalt og skal hente dem, da bisættelsen er kl. 12.
Jeg får stukket 4 af de grimmeste buketter i armene og spørger om det kan være rigtigt, for de er både små, utrolig grimme, intet blåt og kun med deres absolut ringeste blomster….
De siger at det er det og at de ikke laver buketter til 175,00 kr. ????
Hvorfor har de så sagt til min mor at de kan lave nogle fine buketter til 175 kr. ????
Hvorfor har de så accepteret min mors ordre ????.
Pga. dyb sorg, tidspres og absolut intet overskud tager jeg dem desværre med….
Nogle venner som i mange år har begået sig i den branche siger følgende om GERBERA’S blomster:
1. Det er den dårligste blomsterbinding de nogensinde har set
2. Det er de ringeste blomster der er brugt (ligner affaldsblomster)
3. Der er INGEN af de buketter der er 175 kr. værd.
4. Men det værste er at de tager r…. på folk der er i dyb sorg…..
Så hvis du mister en nær / kær så brug ALDRIG GERBERA BLOMSTER
Bestilte en bårebuket med bånd til levering ved kirken. Da vi ankommer til kirken er der intet bånd - buketten er vi usikre på. Vi ringer til Gerbera, hvor en (ikke særligt imødekommende) mand forsikrer os om, at buketten er afleveret, men at han havde glemt båndet.
Et PAR MINUTTER inden ceremonien begynder, dumper BÅDE buket og bånd ind ad kirkedøren. Han har altså talt usandt om hvorvidt buketten skulle være afleveret.
Hvis ikke forretningen lå tæt på kirken, var der aldrig kommet noget frem.
Det er yderst pinligt, og især med tanke på, at dagen ikke ønskes brugt på samtaler med blomsterhandlere.
Jeg har fremlagt kritikken for ejeren, og han finder intet beklageligt, selvom han ikke formåede at overholde leveringstidspunktet.
Ekstrem dårlig kundeservice, og en absurd måde at køre forretning på.
Blomsterne er hverken billige eller noget ekstraordinært.
Hvis I (især) skal bruge buketter på specifikke tidspunkter, kan Gerbera på ingen måde anbefales.
Køb blomster andre steder! - der skulle være nok blomsterhandlere på Østerbro og omegn.
Bestilte en buket via Interflora som skulle leveres til min kæreste på hendes arbejde.
Da jeg stadig ikke har fået nogen bekræftelse kl. 15:47 ringer jeg til Interflora, der tager kontakt med Gerbera Blomster, som oplyser at buketten er leveret. Kl. 16:32 for jeg en automatisk sms om at buketten er leveret og sat udenfor døren. Jeg ringer til Gerbera som først prøver at spise mig af med, at der nok bare er sendt en forkert sms. Jeg beder ham - en noget usympatisk mand uden nogen som helst form for sans for kundeservice - om at kontakte buddet og få bekræftet, at buketten er leveret inden kl. 16 og at den ikke står udenfor døren. I så fald kan han hente den igen og selv nyde den, og jeg vil bare annullere ordren. Så begynder han på at jeg ikke havde skrevet, det var til en virksomhed, hvilket jeg hurtigt fik stoppet ham i, da det klart fremgår af bestillingen.
Jeg kan opfordre til, at man holder sig langt væk fra denne butik. Der er godt nok langt imellem, jeg møder så dårlig kundeservice.
HOLD JER VÆK!!
Magen til dårlig service skal man lede længe efter...
Jeg ville overraske min kæreste med blomster på vores 2 års dag. Jeg vælger Gerbera blomster da der på deres hjemmeside står at de kan levere inden kl. 14.00. Da blomsterne kl. 14.40 ikke er leveret, ringer jeg dertil og får fat i verdens mindst service-minded mand, som påstår at det er løgn og der ikke står nogle steder, at de leverer inden kl. 14.00. Efter meget snak frem og tilbage og mail, hvor jeg sender ham bevis på det, vælger han blot at annullere buketten og give mig pengene tilbage efterfulgt af sætningen ''Jeg gider ikke tale mere med dig, forstår du det''
Virkelig dårlig service!
FÅ DOG STYR PÅ JERES INFO PÅ JERES HJEMMESIDE
Jeg købte gennem Interflora en buket til 439 kr. (+25 kr for kort, + 59 kr for levering, ialt 500+ kr). Buketten viste sig at være en lille dusk uden sans for farveafstemning. Ikke i orden til prisen.
god og hurtig service. Flotte blomster kan klart anbefales det er ikke sidste gang jeg bruger dem
Har aldrig varit med om liknande. Vännen jag hade beställt blommor till hade blivit överförd till ett annat sjukhus med kort varsel. Vi blir kontaktade och de ber om ytterligare pengar för att leverera, helt fint. Vi betalar och blommorna ska levereras nästa dag. Det kommer inga blommor. Butiken säger först att budet redan har gått hem, senare att vår vän inte finns på sjukhuset på angiven adress. Vilket han bevisligen gör. Jag frågar varför de inte återkopplat om de inte har funnit honom. Får då att veta att de har annat att göra än min bukett. Efter argumentation lägger han på luren och svarar inte mer. Bedragare. Hade beställt för 500 kronor och med extra avgift närmare 600. Varning för den här butiken!!!!
Jeg fik leveret en buket i anledning af bryllupsdag. Til min overraskelse fandt jeg ud af, at den havde kostet 199 kr. Jeg har aldrig set en så lille buket til den pris. Jeg kunne have fået en buket fra tanken til 100 kr., der var dobbelt så stor. Min mand klagede over størrelsen og der blev leveret en ny buket. Denne gang med én blomst mere. Jeg er målløs. Kan kun fraråde blomsterkøb i denne butik.
ALDRIG MERE VIL NOGEN I VORES FAMILIE ELLER OMGANGSKREDS BESTILLE BLOMSTER FRA GERBERA BLOMSTER I NORDRE FRIHAVNSGADE 80 ELLER FRA INTERFLORA! Min mor på 78 år modtog en “tak for hjælpen” buket fra noget familie bestilt igennem Interflora. Buketten til en værdi af 500 kr blev leveret fra GERBERA BLOMSTER en fredag eftermiddag i en tarvelig indpakning. Dette kan til nøds accepteres, men at buketten bestod af halvvisne roser var under al kritik. Normalt ville mine forældre aldrig have pointeret dette, men pga den visne og triste tilstand som buketten blev leveret i, så sendte de pr. opfordring et foto til afsender som først kontakter Interflora, der videreformidlede hende til “blomster” butikken Gerbera. Her går det så rigtig galt..., både afsender og derefter mine forældre bliver svinet til i tlf´en. Specielt ejeren af butikkens udtalelse omkring “at det er da latterligt, at spørge afsender om prisen”? samt at ejeren af butikken så påstod, at mine forældre ikke havde sørget for at få roserne i vand hurtigt nok !??? rystede mine forældres retfærdigheds sans. De henvendte sig derefter mandagen efter med foto samt de sørgelige rester af buketten i butikken..., hvor de på det groveste blev intimideret af ejerens kone, og dette på en meget udansk måde.
Dette grove verbale overfald samt forsøg på intimidering af en ældre kvinde er utilgiveligt !
Min kæreste havde bestilt en markbuket gennem interflora i dag. Det er der kom er den grimmeste buket jeg længe har set. Helt i rødt og fuldstændig julet med små- men vi snakker altså juni. På ingen måde mark-agtig men så 1990'er. Gå langt uden dem her på interflora...
Vi bestilte en buket blomster gennem Interflora hos Gerbera blomster. Blomsterne dukkede ikke op og da vi ringede til butikken og talte med ejeren nægtede han at der var sket en fejl for "de laver aldrig fejl i Gerbera ". Han foreslog istedet at det måtte være vores naboer som havde stjålet blomsterne. ( Vi bor ikke i en opgang hvor man får stjålet stjålet sine ting). 20 minutter senere bragte en flink mand vores buket. Den var bragt ud til ham i en gade i nærheden med samme nummer og etage som vores. Da jeg ringede tilbage til butikken og fortalte hvad der var sket, sagde ejeren bare, jamen så er problemet jo løst". Hvilken uhøflig og elendig kundeservice.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.