God hjemmeside med fin oversigt. Valgte de smukke glasfugle, og er rigtig godt tilfreds med dem. Godt pakket ind under forsendelsen. Bliver glad af at kikke på dem.
Leia as opiniões dos outros
Sikke noget skønt glaskunst jeg modtog købte 2 sæt ørestikker super flotte, og købte også et grønt glas sæt med stor skål og fad til 3 fyrfadslys der stod om sættet at det ville være en god gave og ja... Ver mais
Jeg købte bogstaver til mit nye hus hos Gitte! Kontaktede hende via mail og bedte hende lave forskellige designs og sende billeder det gjorder hun uden at tøve dejlig service og nemt og hurtigt!... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte 4 stk af årets super smukke juleengle. Let at bestille, hurtig levering og beskyttende indpakning. Kan varmt anbefale Gitte Glas, så mange fine varer og super hyggelig kreativ sted at være p... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gitte Glas Jeg hedder Gitte og laver glaskunst af genbrugsglas, som jeg dekorerer med pulver, glassten mm. På vores nedlagte gård har jeg en lille butik og kursuslokaler, hvor jeg holder glaskursus for både børn og voksne. Glæder mig til at se eller hører fra dig. Venlig hilsen Gitte Glas
Informações de contacto
Holstebrovej 19, 7830, Vinderup, Dinamarca
- 22 44 04 18
- Info@gitteglas.dk
- www.gitteglas.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Gitte Glas
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse.
Fik god vejledning og alt lykkedes

Resposta da Gitte Glas
De sødeste skæve huse 🏠 de hænger på…
De sødeste skæve huse 🏠 de hænger på mit udsmykning på døren, er meget tilfreds. 👍👍

Fantastisk oplevelse på glaskursus
Fantastisk oplevelse på glaskursus!
Intimt, hyggeligt og utrolig venlig Gitte gør, at jeg glæder mig til næste gang !

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, og virkelig flotte krokus. Som altid smukt arbejde.

Et godt sted at handle
Hjemmesiden er god og varerne er fine 😊 Venlig og hurtig service 😊

God service af Gitte
God service af Gitte, vedr. bestilling af velkomstskilt i rionet. Ved en fejl blev pakken leveret i pakkeshop i stedet for hos modtager. Modtager er handicappet og kan ikke selv hente pakken, og jeg bor temmelig langt væk. Kontakter Gitte, som beklager dybt. Hun får en til at hente pakken og aflevere den. Tak for god service og virkelig flot glasarbejde.

Resposta da Gitte Glas
Jeg købte bogstaver til mit nye hus hos…
Jeg købte bogstaver til mit nye hus hos Gitte!
Kan klart anbefale hende forretning!

Smukke glasengle
Smukke glasengle, og jeg fik endda en lille gave med, som jeg ikke havde bestilt.

Farverigt og smukt
Fantastisk flotte kreationer og et stort udvalg.
Det er glaskunst når det er pænest!

Resposta da Gitte Glas
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.