Gjøl Kro Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min hustru og jeg var i dag tirsdag på Gjøl Kro for at nyde en frokost. Vi fik en fin og hurtig betjening hvor den søde tjener straks bød velkommen og tog mod bestillingen som omfattede et par styk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var 4 der fik stjerneskud og halvdelen af os ku ik spise op det var så lækkert. Ik meget ventetid god service og kvalitet og kvantitet var ikke til at brokke sig overhovedet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid på mad, da der kun er 1 kok i køkkenet. Vi bestilte 3 gange herregårdsbøf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Der har været massive problemer helt fra start. Dårlig hygiejne, meget ringe mad til meget høje priser, uprofessionel betjening, lang ventetid osv. Det er tydeligt for enhver at forpagteren ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Spiste aftensmad på Gjøl kro

Spiste aftensmad på Gjøl kro.
Smørstegt torsk med gemyse , svampe, og mos . Dertil en dejlig souse. Nøj hvor var det super lækkert.
Smagen var eminent og det var flot og lækkert anrettet.
Top karakter herfra.
Mvh Birthe Jacobsen

27 de agosto de 2023

Hidtils bedste ål❤️

Dejlig velkomst, utrolig lækkert mad, vi kunne bestille ål, selvom vi ikke forudbestilte. Ållene var vanvittige, varme, smagfulde, saftige og nemme at spise. Kartoflerne var Goe og surt var også i høj klasse

31 de julho de 2023

Fantastisk sted

Virkelig lækker mad i meget hyggelige omgivelser. Betjeningen var god og prisen rimelig, måske endda til den billede side.

18 de julho de 2023

Stegte ål med kartofler.

Stegte ål med kartofler.
Kroen har i årtier været kendt for denne ret. Den nye forpagter lever 100 procent op til denne tradition, og jeg kan varmt anbefale at besøge kroen.
Sød og venlig betjening af personalet.

8 de julho de 2023

Aldrig oplevet noget lignende

Aldrig oplevet noget lignende. Ingen menukort. Ikke styr på noget, rigtig dårlig info fra tjener (elev). Fik musling istedet for helleflynder (som var hovedret iflg tjener) uden besked om noget, kom bare og satte det foran os. Nej tak. Kunne så få en bøf, som var rå. Blev sendt ud igen, stadig meget rød og ekstrem sej. Så gik vi, havde ikk lyst til at vente 12 min mere på noget der ekstra tilberet i microovn. (fik kun forret). Kommer der aldrig mere.

16 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig oplevet noget så ringe

Har aldrig oplevet noget så ringe, elendig mad, dårlig service, virkelig beskidt tjener, ulækre toiletter, ingen afrydning af forladte borde, over en times ventetid på frokost retter. Kommer der aldrig igen!!

6 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig services & dårlig mad.

Det hele starter med jeg ringer og bestiller bord dagen før vi skal prøve deres monster burger, da vi kommer på dagen efter var der intet der tydet på der var noteret at der var bestilt bord til os, så ejeren kommer ud og undskylder med de mangler 3 personaler nede pga tømmermænd så vi venter knap 40 min på der er et bord klar til os. Der går yderligere 1 time før vi for vores mad, pludselig kommer der en dame med barn på maven og spørger efter hvad vi vil have og drikke og det ender med der er 2 der ikke for deres drikkevare til maden. Monster burgeren er ikke med den ostesovs som på Facebook billeder og bøfferne der var i var så rå de var kun lige brunet af kortvarig. Da vi er 2 der skal betale kontant ender den ene af os med 1 kr og 2 kr og sidste mand med 30 50 øre og det skal siges vi skulle have sølle 15 kr tilbage begge 2, da de ingen penge har og give tilbage med. Første og sidste gang vi kommer der.

20 de março de 2022

Dyrt og uprofessionelt

Dyrt, dyrt, dyrt. Alt på det lille menukort er ekstrem dyrt.
Der bliver ikke spurgt hvordan ens bøf skal steges, meget lidt bliver serveret, var ikke mæt da vi forlod kroen. Ekstrem dårlig servering. Ekstrem dårlig oprydning. Der var flere borde som stod med brugte tallerkner, tomme flasker mm. Det er som at få serveret mad i en privat bolig hvor familie, venner hygger sig højlydt i nærheden. Højlydt snak fra køkken fandt også sted. Meget uprofessionelt hele vejen igennem. Jeg anbefaler helt klart man tager en hot dog i steden for den oplevelse man får på Gjøl Kro. Kommer ikke der mere, sørgeligt

20 de março de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Mad der gør glad

Super super lækker mad. Kokken giver den virkelig gas. En kæmpe oplevelse for smagsløgene og det går lige i hjertet.
Gjøl kro er virkelig et besøg vær ♥️

2 de março de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais