Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej Opiniões 409

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været rigtig glad for at komme hos Neda i nogle år nu. Altid en fin velkomst og sød og omsorgsfuld behandling, også fra assistenter. Flot tandlægearbejde og jeg oplever desuden et minimum af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter at have været i tandlægestolen hos Neda efter mange års tandlæge skræk kan jeg ikke rose Neda nok for hendes kompentet, omsorgsfulde behandling. Neda har hele tiden fokus på om man er okay unde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter ca 20 års udeblivelse pga personlige problemer og kæmpe tandlægenskræk, har jeg endelig været afsted. Lige fra første tlf kontakt, til første besøg og stadig gældende har jeg bare fået den bed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik akut brug for tandlæge sent eftermiddag, fik hurtigt en tid hos Glad tand først på aftenen. Kom til dejlige lyse lokaler med venligt personale, som tog godt imod. Ganske kort efter var problemet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Sobre Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi har åbent alle dage året rundt for akut behandling, eftersyn og øvrig behandling. Vi har i 12 år taget særligt hensyn til tandlægeskræk og behandler med moderne udstyr - såsom elektronisk bedøvelse og digital røntgen. Velkommen til behandling i trygge rammer! elektronisk bedøvelse og moderne udstyr til rengøring af instrumenter.

Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.

Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.

Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.

GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

”lille

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

This clinic is cheating its patients

This clinic is cheating its patients! Twice the appointment didn't happen. They cheated on me. I sat and waited for an hour and I wasn't told that the dentist would be busy with another patient and finally after an hour of sitting and waiting they cancelled the appointment. The first time I went to the dentist on the road I received a message that the dentist was sick. Why are you acting like this? No responsibility!?!??

9 de novembro de 2025

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling! Var patient hos Mandana og det var nok den bedste og mest behagelige oplevelse jeg har prøvet hos en tandlæge. Jeg har normalt stor tandlæge skræk, men det her var så nemt og hurtigt!
Stor anbefaling herfra.

8 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Service og tryghed i top

Service og tryghed i top, kom til akut med en knækket tand. Neda brugte lang tid på at reparerede den så den kan holde, undervejs sikrede hun sig at jeg vidste hvad der skete og var tryg. Nada kunne så let som ingenting have sagt den ikke kunne laves, men i stedet har hun tryllet. 5 glade tænder (stjerner) her fra

27 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En stor tak til glad tand

En stor tak til glad tand, godthåbsvej.
Efter at vœre blevet sendt videre fra tandlæge til tandlæge I et par måneder, fordi det var for kompliceret, ringede jeg desperat torsdag morgen til glad tand og fik en akut tid samme dag. Det blev en svœr tandudtrækning, men heldigvis har de en kirurg ansat, som kunne overtage.
Da et lille stykke af tanden var flœkket af og ikke ville ud, den sad fast nede I kœben, der var vokset knogle rundt om, så den skulle bores ud.
Lykkelig for at slippe af med tanden.
Utrolig søde personale.

12 de junho de 2025

5 stjerner til Glad Tand

Jeg har af flere omgange været hos Neda, som har behandlet mig meget sødt og stadig professionelt på trods af min tandlægeskræk.
Deres elektriske bedøvelse gør at det hele foregår næsten smertefrit og er klart en anbefaling værdigt!
Meget fleksible ift. tidsbestilling, hvilket også er en stor fordel!

25 de abril de 2025

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling selvom der var en rodbehandling. Sød og meget forsigtig tandlæge der hele tiden forklarede hvad hun gjorde. Jeg følte mig godt tilpas hele vejen.

25 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Empatiske mennesker og god behandling

Fik den mest vidunderlige empatiske behandling i dag. Havde store smerter efter tandoperation og følte mig fanget, da det er Påske. Blev mødt med stor omsorg og god behandling. Får min bedste anbefaling.

21 de abril de 2025

Bedste anbefaling herfra

Bedste anbefaling herfra! Fik en akut tid søndag og der blev virkelig taget godt om mit problem og ikke mindst om min angst og tandlægeskræk…jeg var bestemt ikke den nemmeste patient- tak for venligheden og tålmodigheden! Tandlæge Mohabatullah og hans assistent- TAK!

23 de fevereiro de 2025

Omsorgsfuld oplevelse hos Gladtand

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Gladtand! Efter en (flere) forfærdelig oplevelse hos den kommunale tandpleje, hvor min 5-årige datter udviklede en skræk for tandlæger efter en tandbyld og flere dårlige behandlinger, var vi i desperat behov for hjælp.

Heldigvis kom vi i kontakt med den sødeste receptionist Julie hos Gladtand, som var utroligt løsningsorienteret og guidede os trygt igennem hele forløbet. Min datter havde den bedste oplevelse hos både tandlægen og tandplejeren, som var fantastiske og virkelig forstående. De formåede at skabe en tryg og rolig atmosfære, selvom det var en svær opgave.

Jeg er så taknemmelig for den behandling og omsorg, vi modtog. Mit hjerte er blevet lettet, og jeg kan varmt anbefale Gladtand til alle. Tusind tak for en god oplevelse!

21 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Neda er en fantastisk tandlæge

Neda er en fantastisk tandlæge. Hun er sød, rolig og fortæller hvad hun gør under hele behandlingen. Hun tjekker ind hele tiden om man er ok. Og det er meget betryggende når man er utryg.

18 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg fik akut brug for hjælp med en…

Jeg fik akut brug for hjælp med en flækket undertand der skulle fikses.Og fik tid samme dag. Havde ikke været til tandlæge i 3 år. Derudover fik jeg også en tandrensning .ny tandlæge tilfreds med service og pris ialt ca kr 1200. Nu var det jo akut. Vil nok tilmelde mig fast fremover som kunde der.

11 de maio de 2024

Bedste oplevelser hos tandlægen Neda

Bedste oplevelser hos tandlægen Neda, og hende medhjælpere. Neda kan bestemt finde ud af at bedøve og derefter behandle en så behageligt at også angsten forsvinder! Så det også en hyggelig klink!

1 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais