Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Meget skuffet

Meget skuffet, Glas Silkeborg vender ikke tilbage på henvendelser, jeg har skrevet til dem 2 gange på vegne af noget folie arbejde til Danske Fragtmænd Aarhus uden at høre tilbage.

I ønsker åbenbart ikke arbejde.

15 de abril de 2021

Kørte forbi i torsdag i uge 25

Kørte forbi i torsdag i uge 25, for at bestille tid til at få tonede rude til min bil. Han siger de er på opgave den næste uges tid, han vil ringe mig op i starten af uge 27, for at aftale en tid inden de går på ferie.
Han ringer ikke, kører forbi d. 04.07-2019. for at aftale en tid.
Nu har ingen tider. Uprofessionel skal man lede længe efter.

8 de julho de 2019

Glas Silkeborg - Løber fra sit ansvar

Fik skiftet forrude i vores bil hos Glas Silkeborg. Da jeg kommer for at afhente bilen har de knækket venstre viskerarm og skiftet den ud med en brugt til højre side (som er for lang og ikke passer), desuden opdager jeg en kæmpe ridse de også har lavet i motorhjelmen. Jens Peter siger han har en maler der kan lave det for ham og han vil finde en pris på arbejdet som han vil trække fra prisen og fremskaffe en ny viskerarm. Bilen skulle i forvejen til maler hos VW i Randers, så jeg vil selvfølgelig have dem til at male hjelmen så der ikke bliver nuanceforskel. Men jeg køre alligevel til den maler som Jens Peter bruger (uden at nævne Glas Silkeborg), for at få en pris, som er 1800,- plus moms, VW Randers skulle have 1500,- plus moms. Efter mange dage OG rykkere til Jens Peter for jeg en pris på 900,-kr af ham som han vil refundere. Jeg siger at det koster 1500,- plus moms hos VW og at den nye viskerarm han har leveret, som jeg ovenikøbet selv måtte montere og var en uoriginal, ikke sad ordenligt og viskerbladet ikke passede på. Jeg kører selv til ophug for at skaffe en brugt original men uden held. Jeg rykker og rykker Jens Peter på SMS og opkald, men intet retursvar. Jeg bestiller selv en ny hos VW og tager kvitteringen på den og lakering af hjelm med til Glas Silkeborg som jeg fik at vide af Jens Peter jeg skulle, men han er ikke til stede (som sunket i jorden) og ingen kender åbenbart til sagen. Efter rigtig mange kontakt forsøg til Jens Peter - kører jeg til Glas Silkeborg IGEN. Her mødes jeg af en arrogant kollega som siger at han har fået besked fra Jens Peter på kun at skulle udbetale 900,-kr på lakering af motorhjelm. Jeg kører hjem og sender en klagemail til firmaet og for svar på at sagen vil blive undersøgt. Jeg for en mail om at de kun vil betale de 900,-kr. Jeg beder om dokumentation for at de kan få udført arbejdet til den pris og dækning af den nye viskerarm jeg har måtte købe, men nu siger de at jeg ikke har oplyst om problemet med viskerarmen og at jeg havde indgået aftale med Jens Peter på de 900,-kr. Svindlere af værste skuffe!!!

BRUG FOR GUDS SKYLD ALDRIG DETTE FIRMA!!!

PS! Nanna Leth som skriver så “smukt” om dette firma er ansat og har tilknytning til firmaet og Wils A/S. Efter Wils er gået ind I Glas Silkeborg har Nanna Leth ringet til mig og forsøgt af “købe” mig til at slette eller ændre min anmeldelse her på Trust Pilot.

Dette er på ingen måde en acceptabel forretnings metode at gøre brug af!

Så jeg kommer ALDRIG til at anbefale hverken Glas Silkeborg eller Wils A/S..

24 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte i dag den 14/9 2017 …

Jeg besøgte i dag den 14/9 2017 virksomheden i min egenskab af erhvervschauffør, hvor jeg undervejs fra København til det nordjyske havde fået et par store stenslag på min personbils forrude. For det første var der ingen problemer med at hjælpe mig uden tidsbestilling (havde forinden forgæves ringet til et par af de landsdækkende firmaer med filialer i denne by). Ved ankomsten havde jeg brug for, mens stenslagene blev ordnet, at lade min computer op og kontakte et par kunder telefonisk. Jeg blev anvist en rigtig fin plads til formålet på et nydeligt kontor, og tilmed der blev serveret en meget dejlig kop kaffe. Afslutningsvis kunne jeg konstatere, at stenslagene var afhjulpet rigtig fint, og prisen var faktisk kun det halve af, hvad de såkaldt landsdækkende firmaer tager for samme arbejde. Den medarbejder, der betjente mig, hvis navn jeg ikke har, var også yderst serviceminded. De tog desværre ikke imod Mastercard (firmakort), men absolut ingen problemer med at få regningen sendt til mit firma. Virkelig en meget, meget positiv oplevelse, og får jeg behov for noget, de kan levere til mig en anden gang, så kommer jeg med sikkerhed igen - det her var simpelthen bare helt igennem god og venlig jysk betjening af 1. klasse!

14 de setembro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Uacceptabel og urimelig pris. Og uforskammet. Ikke mere igen.

Betalte kr. 2078,- for levering og montering af en alm. thermorude, som jeg selv havde afmonteret og kørt ud med. Montering tog 20-25 min. og tidspunktet blev selv valgt af Glas Silkeborg. Tilsvarende rude fra samme producent kan af en lokal konkurrent leveres (uden isætning) på adressen for kr. 650,-!
Betalte desuden kr. 645,- for montering af en solfilm ca. 1 uge senere, også på et af Glas Silkeborg valgt tidspunkt. Tilsvarende solfilm kan hos byens største glasfirma købes for 285,- (materialepris).
Så kr. 2723,- for to emner med en samlet materialepris på (max.) kr. 935,- = ialt kr. 1788,- for under 1 times arbejde + "alt det løse" (kørsel m.m.)
Men Glas Silkeborg mener, at det er prisen, når de skulle køre 2 gange. Men det var på selvvalgte belejlige tidspunkter i et lokalområde, hvor de siger de ofte kommer. Desuden sagde lederen af Glas Silkeborg uforskammet, at han jo ikke vidste, hvad jeg tjente i timen! Men jeg kan oplyse, at min fuldtidsansatte hustru skal arbejde i over 2 dage for at have en indtjening, der kan betale under 1 times arbejde + "alt det løse" hos Glas Silkeborg

28 de julho de 2017

Svarer ikke på henvendelser

Har fået montereret en brusevæg af dette firma.

Desværre har de ikke monteret den, som vi mener den bør monteres.
Vi har fremsendt billeder af den monterede glasvæg adskillige gange til dem – intet svar.
Hvis du ikke er tilfreds med arbejdet og har indsigelser, så hører du aldrig fra dem!

Eneste korrespondance man hører fra dem er rykkerskrivelser….
Hold jer væk – de kan ikke anbefales!

19 de maio de 2015

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais