glerups.nl Opiniões 30

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så enorm god service! Vores sutsko forsvandt under levering. Jeg snakkede med dem i går og har allerede modtaget et par nye. De tog fuldt ansvar. Kanon oplevelse 👏🏼☺️

Classificada 1 em 5 estrelas

Company policy is unclear, paid a whopping £13 for shipping to UK, they were unsuitable for my mother’s arthritic feet and so I needed to return. Guess what?? You need to pay £13-15 again This is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

absolut anbefalelses værdig forretning hvis man ønker at forkæle sine fødder og har økonomien til at betale for det.. alt gik perfekt med afgivelse og modtagelse af ordre..dog savner jeg en bedre hj... Ver mais

2,7

Så enorm god service!
De tog fuldt ansvar. Kanon oplevelse 👏🏼☺️

5 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

A lot of money for no slippers 💸😢

Be very cautions about choosing the right colour, size or gift. I was shocked to realise, too late, that a brand as established and respected as Glerups chose not to offer free returns—or even negotiate a deal with a shipping partner.
As it transpires, Denmark is one of the most expensive countries in Europe to post a package to. The return costs for one pair of shoes from Italy were over €30.

14 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Delays

Timeframe for delivery was 3 days. In the end, I had to get in contact and to follow up on delivery and they finally arrived 2 weeks later. Not much good for a birthday present. They're expensive slippers, there's plenty of other in a similar pricepoint that you will likely have a better experience with, try them is my advice.

8 de dezembro de 2025

Company policy is unclear

This is unacceptable, basically how many times do you need to pay for shipping before getting a suitable pair of slippers.
Will most definitely not be purchasing from Glerups again.
Will stick to Shepherds of Sweden who btw do offer free returns.

1 de outubro de 2024

New York er enige!

Tillykke til Glerup.dk med den flotte omtale i New York Times pr. september 2024! Fuldt fortjent, og efter flere års anvendelse af hjemmeskoene kan jeg kun erklære mig helt enig 🇺🇲🇩🇰

28 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Kvalitet og Hurtig levering

Jeg har et par med skindsål og høj kant og det er de bedste hjemmesko, meget varme og slidstærke. Jeg købte et nyt par som gave en søndag og fik leveret tirsdag. Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er pga betalingsflowet. Efter at have betalt med mobilepay blev jeg sendt tilbage til betalingssiden så det lignede, at jeg ikke havde betalt. Men jeg havde fået en ordrebekræftelse på mail.

17 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Efter ca 11/2 år revner min ene…

Efter ca 11/2 år revner min ene filtstøvle i filten i den ene side. Sender foto til Glerups i weekenden og har nu fået ordrebekræftelse på at på nye er på vej til mig. Super service.

1 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

gummisål går hurtigt i stykker

Jeg har nogle futter med gummisål.
Den er desværre af så dårlig kvalitet at der hurtigt gik hul på dem.
Jeg har kontaktet Glerups og sålen kan ikke skiftes. De refunderer heller ikke.
Desværre for dårlig kvalitet produkt til at jeg vil købe fra dem en anden gang.

28 de janeiro de 2023

Hul i hjemmesko

Jeg kontaktede Glerups , da hjemmesko , jeg havde fået i julegave sidste år , havde fået et hul i ulden . De bad om billede og kopi af købsnota . Dagen efter havde jeg et par nye hjemmesko . Sikke en service . Det skal så siges , at vi har haft flere par hjemmesko , og har aldrig prøvet før , at der får hul . Så køb bare de fantastiske hjemmesko .

10 de novembro de 2022

Dårlig kundeservice

Elsker sutskoene. Er desværre dybt skuffet over deres kundeservice. Skulle returnere et par sko og sendte med dao. De skulle sendes med gls og de nægtede at afhente skoene og svarede heller ikke på hvorfor. Øv.

8 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Første og eneste rigtige hjemmesko!

Siden jeg fik mit første par futter fra Glerups har jeg ikke kunne bruge andre hjemmesko. Den måde de former sig efter foden og er åndbare kan ikke matches. Det er sandt som de "advarer" om i deres kasser, for man bliver virkelig afhængig. Det er også en gave, som altid er en succes!

16 de dezembro de 2021

Superservice!

Skønne hjemmesko. Jeg har Glerups både hjemme og i sommerhuset. Den vigtige syning rundt i kanten gik op. En mail med billede af skoen blev afsendt. Jeg får et par nye (de er under et år gamle). Superservice!

11 de novembro de 2021

Virkelig lækre hjemmesko

Virkelig lækre hjemmesko! Rigtig god kvalitet og skøn komfort.
Desværre var der en fejl i materialet på min ene hjemmesko, men de var meget behjælpelige med situationen og vi fandt en god løsning. Kan varmt anbefales.

16 de junho de 2021

Super imødekommende var Glerup

Super imødekommende var Glerup, da jeg fik hul på en sko og en tråd løsnede sig, efter kort tid (kunne selvfølgelig billed dokumenteres)
5. stjerner til Gerup for deres imødekommenhed.
Og rigtig mange stjerner til Glerup for deres lækre produkt.

22 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

GLS havde leveret min pakke i den…

GLS havde leveret min pakke i den forkerte pakkeshop. I stedet for at jeg skulle bruge 1 timer i transport (har ikke bil), sendte Glerups en ny leverance til mig med det samme og dagen efter kunne jeg hente pakken i den rigtige pakkeshop. Det kalder jeg SERVICE. Det var jo ikke deres skyld at GLS havde lavet en fejl levering.

11 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais