Goeiendeal Opiniões 9

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

9 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Misnoegd

Hallo allen,ik heb kavels gewonnen.factuur ontvangen en betaald er staan geen verzendkosten op het factuur.dus wachten op bericht wanneer ik mijn gewonnen kavels mag ophalen.nu reeds 2 weken geen reactie na het versturen van mails.
Dus beste als je dit leest graag antwoorden op mijn mails of geld terug storten .mvg

21 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

goede service

Wij hebben hier al meerdere malen gewonnen en gaan afhalen . of laten verzenden .
Doch nooit een probleem gehad .

Voor ons blijft het een aanrader en de prijzen zijn nog zeer laag .

Mvg

david

27 de outubro de 2025

lange wachttijd

wacht nu al 11 dagen op bestelling maar er
komt maar niets ze reageren niet op de mail
en geen track and trace
het is gewoon een oplichter zeer
zeker niets gaan bestellen

15 de abril de 2025

Scammer

Ordered beer several times without problems but in 2023 i ordered two mystery packs that I didn't got. I E-mailed several times without any response... I have tried to contact the owner at leasa 15 times by now.

22 de julho de 2024

Mystery-pakket nooit geleverd. Goede naam dus: Mystery

Op 9 juni, ruim een maand geleden inmiddels, zou er een Mystery Pakket als verjaardagscadeau bij mijn broer worden afgeleverd. Natuurlijk heb ik vooraf betaald.
Jammer, maar helaas. Mijn broer kon naar zijn pakket fluiten. Er is nooit iets bezorgd. Er zou iets kapot gegaan zijn. DPD stuurde het pakket terug naar Goeiendeal.nl.
Sindsdien heb ik niets meer van Goeiendeal.nl vernomen. Natuurlijk heb ik gemaild en meerdere keren een antwoordapparaat ingesproken. Men reageert niet. Erg teleurstellend!
Vooruit, ik zal nog even wachten of er naar aanleiding van deze review iets gebeurt. Over twee dagen zal ik hier hun telefoonnummer plaatsen en andere stappen ondernemen, zoals contact opnemen met een tv-programma als Kassa of een juridische procedure beginnen.

9 de junho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Reageert niet op emails, incomplete bestellingen.

Bestelling geplaatst te 26 Mei, Op 2 Juni gemaild wanneer deze verzonden zou worden, geen reactie op gehad. Op 6 Juni kreeg ik een email dat de bestelling was verzonden, deze op 9 Juni ontvangen. Echter heb ik maar 2 van de 3 pakketten ontvangen. Ik heb een paar dagen gewacht indien de laatste vertraagd zou zijn, maar tot op heden niets ontvangen.

12 Juni wederom gemaild, weer geen antwoord.
Tot op vandaag de dag(14 Juni) Incomplete bestelling, en geen antwoorden op de e-mails.

Spijtig dat het zo moet verlopen.

26 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Goeiendeel is meer een gegarandeerde teleurstelling

Wat een waardeloos stelletje oplichters, heb op 26 mei voor ruim 100 euro een bestelling geplaatst.
Na diverse mails kreeg ik uiteindelijk op 2 juni een bericht van 'dhr' Andy Van den Heuvel dat het deze week niet meer ging lukken!

Laten weten dat ik dan me geld terug wil hebben en vervolgens niets meer gehoord.

Ik wacht tot het weekend en ga dan aangifte doen wegens oplichting.

Dus zeer zeker niets bestellen want leveren doen ze niet en je geld terug krijgen gaat ook een groot probleem worden

Beetje positief binnen twee weken in elk geval me geld alsnog teruggekregen

26 de maio de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.