Goergen Keukens Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie ervaring gehad bij Goergen, super geholpen door Rob. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf oprecht advies bij de keuzes voor de keuken. Absoluut geen verkooppraatjes. Kan Rob en Goergen Keu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goergen Keukens is een prachtige zaak met kwaliteitskeukens. Wij zijn zeer goed geholpen door Rob. Hij gaf ons ruimte voor onze eigen ideeën maar kwam ook met mooie en nuttige tips. Het is ons gelukt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden hebben we vandaag voor derde keer Goergen in Eindhoven bezocht. Rob heeft ons geweldig geholpen en goed geadviseerd, prettige en leuke jongeman. Geen standaard verkoper. Vandaag naar buit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige, ruim en smaakvol ingerichte showroom met uitsluitend keukens van hoge kwaliteit. Op een vrijdagavond heeft Rob van Nuijs ruim de tijd voor ons genomen, bijna vier uur lang. Hij stelt de jui... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

44 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

aanrader!

Na een zoektocht naar de juiste keukenleverancier zijn we uiteindelijk bij Goergen Keukens in Ekkersrijt terechtgekomen. Daar werden we bijzonder gastvrij ontvangen door Dyon, die ons gedurende het hele aankoopproces goed heeft begeleid.

Wat bijzonder prettig was, is dat Dyon ons in het Engels heeft kunnen helpen vanwege de Britse afkomst van mijn vriendin. Dit zorgde voor een heel ontspannen sfeer en maakte het hele proces nog toegankelijker.

Dyon heeft echt de tijd genomen om ons goed te adviseren en heeft daarbij ook goed met ons meegedacht. Door middel van diverse digitale renders (plaatjes) hebben wij een een goed beeld gekregen van hoe de keuken eruit zal komen te zien. Dit maakte het makkelijker om de juiste keuzes te maken.

We kunnen iedereen aanraden om hier een keuken aan te schaffen.

1 de março de 2024

Goergenkeukens een aanrader.

Rob is echt een professional, die het keukenvak met veel passie en kennis uitvoerd. Gedegen advies, denkt mee, durft kritisch te zijn en tijdens het traject begeleid hij van begin tot eind op een zeer
prettige manier.

30 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Met goed advies van Dyon en de vele…

Met goed advies van Dyon en de vele mogelijkheden die wij konden zien bij Goergen Keukens hebben ons ervan overtuigd bij hem een keuken te bestellen.
Hij dacht veel met ons mee mbt indeling en ideeën die zeer welkom waren.
We zijn benieuwd naar levering en montage.

30 de dezembro de 2023