Alles prima gegaan en vlot verlopen. Alleen zouden jullie ook naar Frankrijk moeten leveren want dat is waar ik en vele Nederlanders wonen. Nu moet ik via een omweg bestellen.!
Leia as opiniões dos outros
De golfbroek die ik online had besteld paste niet goed. Ik heb deze in de winkel geruild voor een andere. Ik ben deskundig en vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel.
Golftrolley besteld die minder simpel in gebruik bleek dan gedacht. Met goed advies om kunnen ruilen voor een veel handigere. Omruilen en terugbetalen ging binnen twee werkdagen. Goede service en beke... Ver mais
Onze ervaring met golfoutlet.nl is alleen maar positief. Snelle levering. En toen het gekochte product niet bleek te passen werd het bedrag 1 dag na ontvangst op hun adres, al terug gestort op onze... Ver mais
Informações sobre a empresa
Golfoutlet.nl is een site waar u golfkleding, golfschoenen en accessoires kan vinden met kortingen van 30% tot wel 80% op de reguliere winkelverkoopprijs. Tevens hebben wij een winkel in Bussum waar u vrijblijvend kan komen passen tegen dezelfde kortingen.
Informações de contacto
Huizerweg 14, 1402 AA, Bussum, Holanda
- 035 - 697 55 50
- info@golfoutlet.nl
- www.golfoutlet.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Goede service en goede prijs/kwaliteit
Goede service, goede producten en goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Precies wat ik zocht
De golfbroek die ik online had besteld…
Goeie en vriendelijk service
Goeie en vriendelijk service, zeker de moeite waard om in de winkel eens rond te neuzen
Goede snelle service
Snelle service
Snelle service. Mooie golfkleding voor een goede prijs. Ook in de winkel zelf is men erg behulpzaam
Snelle levering prima prijs.
RESPECT van allés kleur maat snelheid service
Eerste klas premium service allés prima
prima prijs en goede service!
Alles prima gegaan en vlot verlopen.
Alles prima gegaan en vlot verlopen.
Nu moet ik via een omweg bestellen.!
Snel en netjes geregeld
Zo snel geleverd en exact wat ik had…
Zo snel geleverd en exact wat ik had gedacht. Prima kwaliteit.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.