Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

ik schrijf altijd eerlijke en controleerbare revieuws ondersteund met foto's en vaak zelfs de faktuur erbij. Nu zag ik dat Google een groot deel ca 50% van mijn oude revieuws heeft verwijdert , Als ik... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Los van dat ik de fout heb begaan om de track and trace code niet te hebben en ik me verder gewoon aan 'de regels' gehouden heb qua retourneren én ik boven álles gewoon eerlijk ben, vind ik het erg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

155 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

dit bedrijf heeft mijn privé gegevens…

dit bedrijf heeft mijn privé gegevens openbaar gemaakt waardoor iedereen over de hele wereld mij kon vinden ook mensen die foute bedoelingen hebben zoals hacken waardoor mijn smart phone is gehackt dit is gebeurd op 10 maart j.l en dat heeft mijn antivirus scanner bevestigd dat er ongewenst activiteiten plaats vonden sins dat ik de smart phone heb terug gezet naar zijn fabriek is de telefoon rustiger geworden en is niet meer traag en de batterij wordt niet meer erg warm en daarom vraag u om uw privé gegevens ook te verwijderen van uw google account als u die heeft

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Je krijgt zogenaamd maximaal 200 punten…

Je krijgt zogenaamd maximaal 200 punten als je iets koopt of lang een spel speelt. Nou ik kom niet verder dan maximaal 15 punten. Meeste 3, 9, punten gewoon totale onzin en bedrog dat 200 punten halen. Google stop hiermee want het irriteert mateloos. Zeg gewoon tussen de 49 en 2 punten max te halen Ipv van jullie nooit uitkerende 200 punten die je nooit maar dan ook nooit krijg. 😡 Wees eerlijk en belazert de boel niet. 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

25 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Technical Failure, Data Loss & Total Silence from Support - Case ID 6-0105000040660

Title: Unacceptable: Technical failure, data loss, and zero support (Case ID 6-0105000040660)

I am writing this to express my absolute frustration with Google One/Gemini. Since March 5th, 2026, I have been dealing with a major technical failure under Case ID 6-0105000040660. Despite providing full cooperation and permission for a profile reset on March 8th, I have been completely ignored. My last substantive update was on March 13th, and a formal legal notice sent on March 16th was simply disregarded.

The service is fundamentally broken. I have been forced to delete my entire chat history and AI memory just to keep the system minimally functional. Even after this, the interface remains unstable, showing "ghost" fragments from unrelated contexts and losing parts of my conversations.

It is insulting that Google continues to advertise an "Ultra" subscription while failing to deliver the basic services I am already paying for. This is a clear breach of EU Directive 2019/770. I demand an immediate technical solution, a response to my emails, and full financial compensation for the weeks of non-functional service. Google is not above consumer law.

5 de março de 2026

Zeer slechte ervaring met 50 vijf bedrijf

Titel: Onterechte laadkosten en totaal onbereikbare klantenservice

Van 28-11 t/m 3-12 heb ik mijn auto geparkeerd bij Park4You in Eindhoven. Tijdens deze periode is mijn auto door hen opgeladen. Hiervoor heb ik €15 servicekosten en €25,19 aan laadkosten betaald, wat ik volledig acceptabel vind.

Tot mijn grote verbazing ontving ik vervolgens via 50Vijf een extra factuur van €60,65. Volgens hen zou mijn auto 121,19 uur aan de laadpaal hebben gestaan. Dit is volstrekt onrealistisch, aangezien mijn auto normaal gesproken binnen ongeveer 3 uur volledig is opgeladen.

Volgens Park4You is de laadpaal hun eigendom en bepalen zij hoe lang een auto aangesloten blijft. Ik heb hier dus geen enkele invloed op gehad. Desondanks brengt 50Vijf mij kosten in rekening voor 121 uur “laadtijd”, zonder enige onderbouwing. Dit acht ik onacceptabel.

Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is dat 50Vijf praktisch onbereikbaar is. Telefonisch kom je uit bij een AI-systeem dat mijn probleem niet begrijpt. Daarnaast heb ik meerdere e-mails gestuurd en vier tickets aangemaakt, zonder enige inhoudelijke reactie.

Het is onacceptabel dat een bedrijf wel facturen kan sturen, maar niet bereikbaar is wanneer een klant een duidelijke en onderbouwde betwisting heeft.

Ik verwacht dat deze onterechte kosten per direct worden gecorrigeerd en dat er alsnog inhoudelijk contact met mij wordt opgenomen.

3 de dezembro de 2025

Google Chromebook sucks 😞

Ben zeer ontevreden over mijn nieuwe Chromebook. Niet omdat de laptop niet goed zou werken. Het chromebook werkt prima. Maar tijdens het overzetten van mijn oude chromebook naar de nieuwe is Google ineens onbetrouwbaar. Wij gebruiken Google Chromebook en workspace binnen onze organisatie. Als je tijdens het overzetten naar het nieuwe Chromebook de optie bedrijf of enterprise klikt heb je dus een probleem want dan wil Google dat je een abonnement van 50 euro per apparaat afsluit. En anders kan je niet verder, dus dan heb al een abonnement op workspace per werknemer en dan zou dus per werknemer nog eens minstens 2 apparaten (chromebook en mobiel en mogelijk tablet) moeten registreren van 50 euro per werknemer per apparaat. Ik vind dit persoonlijk oplichting, ik was altijd een fan van Google en dacht dat Google meer gaf om haar klanten als Microsoft of Apple maar dat is dus verleden tijd, Google is dus net zo onbetrouwbaar als die anderen. Hoog tijd om eens te gaan zoeken naar alternatieven.

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Google maps draait door vrijwilligers

Google maps draait door vrijwilligers, maar als je ergens tegenaan loopt. Nep recensies, nep plaatsen, plaatsen die bewust verkeerd bewerkt worden kan je nergens terecht om het op te lossen. Google wordt gerund door narcisten die doen alsof ze sociaal zijn.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Verdachte actie van Google.

Recent een review geschreven voor Airport Schiphol. Helaas is er niets te zien, dus veronderstel ik dat ik iets niet correct heb gedaan. Ik dien opnieuw dezelfde review in en daarvoor moet ik weer inloggen met mijn google account. Gedaan en dan verschijn het bericht dat ik al een review heb ik gediend. Nog steeds verschijnt die review niet in de reviews. Erg verdacht allemaal? Google kunnen jullie dit uitleggen en liever niet met het verhaal zoals jullie nu als motivatie geven: “Review niet gepost
Bedankt voor je bijdrage. We kunnen deze helaas nog niet publiceren. “Wat er is gebeurd
In dit geval was er geen specifiek probleem met je content. Je content kan niet worden gepubliceerd door de beperkingen die Google heeft ingesteld voor deze plaats. In dat geval zijn sommige typen posts beperkt. Met deze beperkingen blijft Maps voor iedereen veiliger en betrouwbaar.
Wat je kunt doen? Je hoeft niets te doen. Bijdragen van dit type content kunnen later weer worden aangezet.” Hierdoor wordt het allemaal niet minder verdacht!!

18 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Een bedrijf dat wereldwijd opereert…

Een bedrijf dat wereldwijd opereert maar toch ook weer niet....Wij wonen en werken als familie door heel Europa en zouden graag een familie groep aanmaken bij google.
Nou daar hebben ze nog niet gehoord want google is meer van alles in een 15min stad.
Het is dus niet mogelijk om een familie groep aan te maken buiten een land....pfff Weer een google tegenvaller en inmiddels een van de velen....Google tv ook al zo een besturingssysteem dat van je tv een kermisattractie maakt. gemini die je gesprekken geluisterd en je voorziet van ongevraagde reclame... en dit begint inmiddels een ondoordringbare puinhoop te worden....tijd dat de regering ingrijpt en die rotzooi gewoon verbied...

1 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

One of the richest companies in the…

One of the richest companies in the world but if you are stuck in their process there is absolutely 0 support. Yes, you will eventually get a reply after many weeks of waiting but I'm not even sure if that is just an AI or an employee who took 0 time to look into the situation. The "help" is simply some standard text with some links to some of their guides and policies. Impossible and inhumane.
Furthermore if I write a review it usually gets deleted.

23 de dezembro de 2025

Google laat je stikken.

Mijn Youtube account was gehackt en daardoor geblokkeerd. Maanden geprobeerd het weer aan de gang te krijgen door de Google aanwijzingen te volgen, maar het bleek compleet onmogelijk (je kwam gewoon in een "loop)" en Google laat me gewoon helemaal stikken met mijn geblokkeerde account. Bedankt....

19 de dezembro de 2025

Koop geen smartphone Pixel 8A

De Google Pixel 8a had best goeie reviews. Nu ik mijn toestel meer dan een jaar in gebruik heb, kan ik die NIET bevestigen.
Het formaat vind ik prima. De foto's vind ik goed genoeg. Berichten sturen, internet, bellen etc, dat gaat ook allemaal. Maar verder reageert het toestel regelmatig niet direct. Net als ik denk dat het stuk is, komt er dan toch een reactie. Het is ook erg lastig het apparaat op te laden (batterijduur is trouwens inmiddels hard achteruit gegaan) en geluid te krijgen via een koptelefoon of bedrade oortjes (een stem via de telefoon krijg ik alleen zo op comfortabele geluidssterkte); je moet het stekkertje goed in de aansluiting zien te manoeuvreren. Een ongemak dat ik ken van goedkope elektrische prullen van vroeger, echter beslist niet van mobiele telefoons.
Maar de allergrootste ergernis is dat het toestel een potje maakt van herkenning van ingestelde vingerprint en gezicht (natuurlijk heb ik dit meerdere malen opnieuw ingesteld, maar dat helpt niet). Het lijkt soms volstrekt willekeurig wanneer het telefoontje wel of niet reageert op mijn gezicht of vingerafdruk. Vaak geen herkenning, moet ik weer op zoek naar wachtwoorden of codes. Wat altijd heel erg slecht uitkomt. Het is ook volstrekt onduidelijk wanneer de combinatie gezicht+vingerafdruk van toepassing is en wanneer niet. Soms ontkoppelt-ie al als ik 'm willekeurig ergens aanraak op het scherm. Dat lijkt me niet echt veilig.
Op basis daarvan zeg ik: echt waar-de-loos, dit toestel.

3 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop de slimme speakers van Google niet…

Koop de slimme speakers van Google niet de speakers worden steeds dommer ze begrijpen geen enkele opdracht meer, geven vaak geen antwoord of geven foutieve antwoorden. Koop de rotzooi van Google niet, beleid van Google is zeer slecht gewoon weg rotzooi en Google lost niets op.

23 de novembro de 2025

Google Opslag

Ik heb vandaag dubbel moeten opwaardeeren omdat er duidelijk staat je opslag is vol koop nu 100gb dus ik doe dat en was blijkbaar niet genoeg waardoor ik gelijk 200gb moest bijhalen na emailen met google doen ze alsof ze niet zien wat er is gebeurd , mensen letop !!! Beter nieuwe email aanmaken dan elke maand deze gezeik , Betalen om in de GATEN gehouden te worden en dan nog dit.

23 de novembro de 2025

Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat

JoAls ik 0 sterren kon geven deed ik dat. Sinds enkele maanden begint Google me aardig de keel uit te hangen. Waar alles ooit prima werkte, zoals Gmail, youtube, Google Wallet, Google Maps en ga zo naar door, moet ik via omwegen bij mijn eigen gegevens komen. 2staps verificatie staat uit, maar tóch wordt er meerdere keren op een dag van mij gevraagd om in te loggen op mijn account. Geheel naar Google's willekeur!! Je kunt er niet van op aan. Wil ik Maps gebruiken, blijft ie in het beginscherm hangen totdat ik er helemaal uitga en in accountbeheer helemaal opnieuw inlog. Zo ook voor youtube. Alsof er problemen zijn met mijn account...
Nou IK HEB NIETS VERANDERD. Het is zooo verschrikkelijk omslachtig en irritant! En hoe vaak heb ik niet opnieuw mijn betaalpas moeten toevoegen aan Google Wallet, alsof ik het nog niet eerder heb gebruikt?! Van de ene op de andere dag!! Sta je bij een kassa om te betalen, wordt het zonder opgave van reden en zonder dat ik zelf iets heb veranderd, ineens de betaling met de Wallet geweigerd!! Sta je dan met je goede gedrag, voor schut voor allemaal geïrriteerde klanten inclusief ikzelf! Google, hou op met die $@$^% spelletjes en doe wat er van jullie wordt verwacht. Of is dit machtsvertoon?? Helder dit op!

9 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De producten van google werken niet…

De producten van google werken niet naar behoren. De bedraadde camera stopt er snachts mee en gaat offline. De deurbel geeft geen meldingen.

De klantenservice is erg onvriendelijk en niet behulpzaam. Stellen onnodige vragen door de email niet goed te lezen. Denken niet mee met het probleem, maar volgen de stappen uit hun boekje denk ik.

9 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Reviews worden plots na 2 jaar verwijderd!!!

Google is plots onnavolgbaar, dubbel en achteraf aan het censureren. Kreeg 6 e-mails met Erik, je review is niet gepost! Huu ze staan er al 2 jaar!

Oude reviews worden plotseling massaal verwijderd omdat ze in strijd zouden zijn met hun regels! Waarom na jaren en niet gelijk? Als ik op de link bezwaar indienen klik krijg ik te lezen " Het account dat je gebruikt, heeft geen rechten om deze pagina te bekijken". Ik word dus ook nog eens monddood gemaakt.

Een klacht e-mail naar Google wordt beantwoord met dat de e-mail niet gelezen wordt, en links voor talloze schimmige contact mogelijkheden, waar zelfs een jurist niet aan begint! Lekker bedrijf dat Google. Pure machtsmisbruik!

Ps. Het nooit reageren op reviews bevestigd dat alleen maar. Ze hebben maling aan ons!

26 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.