Gorm's Pizza CPH Airport Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har også fået bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Lage skikkelig godt pizza hadde vært en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svært kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pizzan var väldigt väldigt tunn och bränd och rasade sönder när man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra små cirklar med... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante

Escrito pela empresa

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gorms i lufthavnen

Gorms i lufthavnen . Deres pizza er meget kedelig i Forhold til pris. En lille en med lidt fyld. Meget sej.
Bestemt ikke 140 kr værd.
Bordene var ikke rene og blev ikke tørt af efter besøg.

27 de março de 2022

Gorms Copenhagen Airport....OK

Gorms Copenhagen Airport....OK, 20.00 on a Friday evening, every other food place stopped serving apart from gorms....so a little plus!!!

But seriously 130kr / £13 for a margarita pizza..... which was basically a piece of cardboard with the minimal amount of tomato and mozzarella possible....oh....and 3 cherry tomatoes.....

The cost of making such a piece of crap cannot be more than 5kr....and that's being generous!!!!!

Feel like an idiot for accepting such a rip off.......

Wish I had stopped at McDonald's before getting to the airport, so that says a lot about how bad this place is!!!!!

18 de março de 2022

Utilfredsstillende service

Der var stor forvirring omkring bestillingen - tjeneren kom med drikkevarer vi allerede havde fået og vores forret som skulle serveres med pizzaen var ikke hvad vi havde bestilt, og i stedet for at beklage og tage de forkerte forretter med retur, så blev vi blot fortalt, at det var sådan bestilling var blevet taget imod. Desuden måtte vi bede om at få vores drinks erstattet, da de var alt alt for stærke.. og ja, så stemte beløbet ikke med det vi havde fået, da vi skulle afregne .. virkelig skuffende oplevelse, og desværre ikke et sted jeg kommer igen.

24 de fevereiro de 2022

Gorms Horsens - virkelig dårlig oplevelse

Gorms Horsens - elendig betjening og ringe mad.

Fredag d. 11/2-22
Vi havde glædet os så meget til god mad og vin med menuen til Dining Week.
Det var bare en skuffelse.
Først fik vi udleveret menukort? Vi havde jo både bestilt deres menu + vinmenu - og betalt på forhånd, knap 1000kr.
Der var også dækket op med alle glas, dog ved et så lille bord, at de måtte fjerne nogle glas for at tallerknerne kunne være der. Der var større borde.
Snacks fik vi ikke før vi rykkede.
Forretten, laksetatar, var ok.
Hovedretten manglede et vigtigt element, den sprøde seranoskinke, den kom så da vi klagede. Kødet skulle væreconfiteret, det tvivler vi på, da det var sejt og tørt. Dessertkagen var også tør og kedelig.
Vinmenuen kunne gå an, men vi havde selv valgt anderledes.
Oveni var betjeningen yderst ringe - de virkede ret ligeglade med os, lod os vente urimeligt længe og trak bare på skulderen over alle fejlene - men vi havde jo også allerede betalt.
Alt i alt ikke næsten 1000kr værd og en dårlig oplevelse.
Vi var på Gorms for første OG sidste gang.

22 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kvalitet til så mange penge

Vi var et smut forbi Gorm's i Roskilde da vi havde fået foræret et gavekort.

For 2 takeaway pizzaer til 110 kroner stykket.
Havde sådan set kun hørt godt om konceptet og manden viser jo også på videoer, at han virkelig går op i gode råvare og kvalitet.

Det er to ord der på ingen måde var synonym med de pizzaer vi fik.
Bunden helt brændt på begge, (var vi ikke nået hjem allerede, så havde jeg returneret dem). Den ene pizza var så overøst med syrlig tomatsovs, at selv efter en tur i stenovnen, så svømmede kanterne i tomatsovs. Nærmest intet mozzarella på og de 2 skiver pepperoni var for gammel, så den røg ud i skraldespanden.
Den anden kartoffelpizza ligeså overøst med alt for meget syrlig tomatsov, og 108 gram ruccola!

Når man tager 110 kroner for en pizza, når man ikke engang bruger ordentlige friske råvare, eller generelt evner at sammensætte den ordentligt.

Til den pris kan man købe økologiske pizzaer, med en ordentligt bund.

Desværre ikke sidste gange jeg har været der, da gavekortet ikke er opbrugt.

Men absolut ikke pengene værd, når man opvejer dette mod kvaliteten.

13 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Kedelige pizzaer med nærmest intet…

Kedelige pizzaer med nærmest intet fyld. 120kr for en oblat med 4 skiver pølse👎👎 75kr for en børnepizza med en Skive skinke 10x10 cm delt på midten for at få det til at se ud af mere.
Der er absolut ingen stolthed i den virksomhed. Sidste gang vi spiser på Gorms.

12 de fevereiro de 2022

Dårlig service!

Første og desværre sidste gang vi besøger Gorm´s i Horsens.

Vi havde glædet os til at komme ud og spise og havde hørt at Gorms skulle have nogle lækre pizzaer, både som dessert og hovedret så lige stedet for vores søn
Første indtryk var rigtig lækkert med god afstand til nabo bordene, men så gik det ellers kun galt derfra.
Vi spurgte tjeneren om de kunne styre hvis vi ønskede at få en forret til os voksne og så vores søn en pizza. Derefter vores pizza og så samtidig dessert til vores søn, tjeneren sagde at det kunne de sagtens imødekomme det ønske.
Vi fik så serveret et stk, forret og afventede så børnepizzzaen….den kom bare aldrig og tjeneren kunne vi ikke få fat så vi spiste den nu kolde forret og afventede at vores pizzaer så ville komme
Der gik knap en time og vores søn var efterhånden godt sulten, og sur. Tjeneren kom og sagde der var mad på vej og at der var sket en misforståelse, og det kunne vi kun give ham ret i, vi anede så ikke at det ikke var den samme misforståelse vi talte om??
For efter lang ventetid, ankommer 3 stk pizzaer og en dessert??? Øh sagde vi, desserten skulle ikke komme nu? jeg bad tjeneren tage den ud igen, så vi kunne få en varm dessert(pizza med nuttella mm.) men han sagde blot at den ikke ville have godt af at blive varmet op??? Øh nej … så han satte den bare fra sig på vores bord. vi sagde så at vi havde bedt om en børne pizza og ikke den store de kom med, det var naturligvis en fejl sagde tjeneren.
Der går det op for os at den misfortståelse tjeneren tidligere havde talt om ikke var den samme vi havde talt om, han havde tilsyneladende troet at vi ønskede 3 pizzaer på samme tid som en dessert, så derfor har de haft holdt de 3 pizzaer tilbage for at kunne servere desserten samtidig, så det resulterede i at vores pizzaer så var blevet kolde…
Vores søn spiste det han kunne og gik direkte til desserten som han havde talt om en hel dag skuffelsen blev hurtig stor, da han opdager der er salt på Nutella pizzen!! Så den var uspiselig.
Det er ok at man som tjener misforstår en enkelt detalje, men at det kan gå så galt på alle parametere, det er godt nok uprofessionelt, og det hele startede med at vi høfligt spurgte om de kunne håndtere hvis vi ønskede pizzaerne i en anden rækkefølge, da vi så på den måde kunne spise sammen alle sammen da vores søn jo ikke spiser så hurgtigt som os andre;) men næste gang finder vi et andet sted at spise, hvor der forhåbentligt er styr på tingene.

6 de fevereiro de 2022

Dårlig service

Det som beskriver Gorms pizza er - DÅRLIG SERVICE!
Jeg har været der flere gange og spise, både med min kæreste og med veninder. Det undre mig, hvordan servicen kan bliv dårligere og dårligere for hver gang. Som restaurant burde dette være første prioritet at have service minded og opmærksomme tjenere. For den dårlige service man oplever på Gorms overskygger den madoplevelse, men egentlig var kommet for. Af den grund kommer jeg ikke længere på Gorm’s pizza, da jeg ikke ønsker at støtte sådan en restaurant, hvor service niveauet er så elendigt!

7 de janeiro de 2022
logótipo da Gorm's Pizza CPH Airport

Resposta da Gorm's Pizza CPH Airport

Kære Helle,
Først og fremmest tak for din anmeldelse af os.
Dernæst skal jeg naturligvis beklage for den uheldige oplevelse I har haft hos os.
Vi vil meget gerne høre mere, og herunder også hvornår og hvor I senest har besøgt os.
Skriv meget gerne til os på info@wearegorms.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.
Mvh. Gorm's

Classificada 5 em 5 estrelas

Længe siden jeg har fået så god en…

Længe siden jeg har fået så god en pizza.
Jeg spiste en fuldkornspizza, helt tynd bund. Sprød og lækker.

Vores tjener (Mikkel) var smilende og imødekommende og god til at vejlede i valget af pizza.

Vi kommer helt sikkert igen 👍🏻

18 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde bestil brunch buffet i…

Vi havde bestil brunch buffet i Horsens. Vi blev så skuffet. Der var en tjener og en i køkkenet. De kunne ikke følge med, som I slet ikke. Vi gik sultne og skuffet derfra. Der var ingen brød, croissanter, scramble egg. Chokolade Mouse. Og da resten var pålæg, så var det lidt svært at spise uden brød. Tjeneren kunne det ikke give også rabat, da det måtte han ikke. Samtlige gæster klagede. 249 kr for kaffe og noget pølse.

18 de dezembro de 2021

Gorm’s i Fields

Besøgte Gorm’s i Fields, for 4. Gang. Og 4 gange er vi blevet betjent af Phil. Han er verdensklasse og en ægte champ.
Han fuldender oplevelsen.
Og maden er da ogs fin.

If you’re reading this Phil, we just want you to know, that you are the reason we always Come back. Until next time, mate :)

- the 2 guys from Kolding that sometimes Come by to chat and eat

6 de dezembro de 2021

Var i Gorms i kbh

Var i Gorms i kbh, og aldrig har jeg været et sted ,der var så beskidt ! De unge knægte,der betjente lavede ikke andet,end at gå og rage sig i håret,og derefter hånden ned i maden . Virkelig klamt !

4 de dezembro de 2021

Var på Gorms i Fields

Var på Gorms i Fields. Man skal bestille og betale sin mad via en app. Det havde vi ikke lyst til og gik ned i baren for at bestille i stedet for. Vi får så at vide at det ikke er muligt, vi skal downloade en app for at gøre det. Maden er ok men tjeneren har puttet en citronskive i vores lemon lemonade og en lemon skive i citron lemonade. Det pointerede tjeneren selv og var rimelig ligeglad med det.

28 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker mad og super service.

Besøgte Gorms i Kolding, i efterårsferien, med en veninde.
Havde forventet en simpel pizza men WOW en lækker pizza vi fik. Fik også dessert som var super lækker. Udover lækker mad var servicen i top. Smilende, imødekommende og venlig betjening trods travlhed i restauranten.
Bare super. Kommer helt sikkert igen. 😊

17 de novembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Virkelig god pizza

Pizzaerne var virkelige gode ,og gode forretter, hyggelig stemning. Men Wow der var virkelig varm vi var i Nyhavn og det var nærmest som at sidde i sauna. Derfor ikke fem stjerner

30 de outubro de 2021

Ikke pengene værd

Vi har lige været på Gorms i Horsens. Vi havde bord kl. 10 og gik igen kl. 10:20
Jeg havde booket bord for at prøve deres brunch som de kører intro tilbud på i oktober måned - Bevares det kostede kun 245kr for 2 pers, men det var det desværre ikke en gang værd.
Vi blev vist hen til vores bord, hvor vi fik at vide at alt service skal genbruges og maden er der, og så gik hun. Vandede røræg der absolut ikke smagte af noget, og jordens dårligste pølser 🤢 Vi spiste begge et glas skyr og en mini croissant, og drak hver et halvt glas juice.
Vi betalte og klogt nok var der ingen der spurgte om vi var tilfredse med maden/oplevelsen.
Der er vist ingen tvivl om at vi IKKE kommer igen. Har aldrig så ringe en brunch.

30 de outubro de 2021

Katastrofen på Gorms i Magstræde

Jeg håbede på en god oplevelse på Gorms i Magstræde, fredag aften i forbindelse med Dinning Week. Der blev vi slemt skuffede. Maden var en katastrofe! Dårlig kvalitet, serveret uden nogen form for tanke på udtrykket. Forretten var en kæmpe tyk skive tomat med en hel rund mozzarella smidt ovenpå! Det smagte af absolut ingenting andet end vand! Resten af maden var lige så dårlig. Og min aften aften endte i en madforgiftning! Den kunne jeg hurtigt mærke så det har været mad fuld af bakterier. Jeg har aldrig fået så dårlig mad med så ringe betjening. Det vil sige betjeningen var unge mennesker uden nogen form for erfaring. Endnu en katastrofe. Stedet var beskidt. Bordene fedtede og toiletterne decideret sundheds farlige. Jeg har givet min oplevelse videre til sundheds myndighederne.

Jeg giver ingen stjerner men har givet en, da det er den eneste mulighed for at skrive en anmeldelse!
Hold dig fra Gorms!

24 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais