Jeg har været alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har også fået bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Lage skikkelig godt pizza hadde vært en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svært kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske... Ver mais
Pizzan var väldigt väldigt tunn och bränd och rasade sönder när man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra små cirklar med... Ver mais
Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.
Informações de contacto
Marielundvej 34a, 2730, Herlev, Dinamarca
- info@gormspizza.dk
- www.gormspizza.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Ikke noget for mig - Gorms Fisketorvet
Nå. Der er glemt en ‘toppings’ på hver af de to pizzaer som jeg købte. Smagen var til stede, men ikke til den pris.
Jeg havde set frem til nogle gode pizzaer, men jeg må indrømme, at stedet var noget overpriced.
Ringe service i kph lufthavn (gorms)
Fint visit med gode drinks
Vi fik fire retter på gavekort og tilkøbte et par gode øl og drinks. Aperolen var velblandet og personalet var meget behjælpelige og venlige. Alt i alt en god oplevelse!
Kejserens nye klæder
Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og totalt opskruede priser.
Kommer aldrig igen på Gorms i Roskilde. 😡
Mest elendige mad jeg har fået længe og…
Mest elendige mad jeg har fået længe og til en vanvittig pris. Troede kvaliteteten var afspejlet i pris men ikke her åbenbart. Spiste på Gorms i lufthavnen med mand og 2 børn. Pizza med skinke med en lille Skive skinke og fuldstændig smagsneutralt og det samme med pastaen vi fik og 4 cola som kun smagte af vand - men så kunne vi bare fylde op igen hvilket var ligeså dårligt. Men over kr 700,00 for 3 kedelige pizzaer, en pasta og 4 cola (vand med colafarve)…. Ja så er det også betalt. Et sted jeg ALDRIG sætter mine ben igen.
Gorms pizza Horsens
Nej der var ikke helt styr på det hele, men maden var god, betjeningen behagelig og ikke mindst kompencerede de rigtig flot for de fejl der var i forbindelse med bestillingen.
Vi endte med at få gratis dessert og drikkevare og Gorms var således et rigtig godt eksempel på hvordan man behandler sine kunder ordentligt.
Jeg kommer gerne igen.
Øv for en oplevelse 👎.
Har netop smagt en pizza fra dette firma; købt i Meny, som ellers har gode varer. Aldrig har jeg følt mig så snydt; jeg har simpelthen intet godt at sige om dette produkt. Det skulle da lige være at advare andre mod at købe det.
Surt, at jeg købte produktet uden at have været på Trustpilot. Havde jeg været det, så havde jeg kunnet spare mig selv for en dårlig oplevelse.
Maden er god, service mangler!
Maden er rigtig god, meeeeen …- service mangler i høj grad! Både da vi sammen med venner spiste i Kolding og blev glemt! 1,5 time ventede vi på hovedret. Ved en Wolt levering glemte de vores dessert, men de kunne ikke levere vi kunne selv komme og hente. DÅRLIG SERVICE! Er helt med på at skylden kan være Wolts, men ærligt det må de løse sammen, det må ikke være kundens problem!
Gorm’s Nyhavn - A Must Go!
My friends and I visited Gorm’s Nyhavn, and I must admit: This place is phenomenal. We were met by the cook, and received our food in close to no time. Albert Bruhn, the cook, is nothing short from outstanding. He made the best pizza I have ever tasted: Juicy and creamy, just how I like it.
Albert Bruhn, if you’re reading this: My friends and I thank you at the bottom of our hearts.
Gorms pizza, bliv væk.
Var på Gorms i går. Vi sad udenfor, og bestilte hurtigt mad, vin og øl.
Efter drikkevarer var serveret, (Der blev serveret, en anden øl end det bestilte?) blev vi åbenbart glemt og jeg måtte selv henvende mig i restauranten. De forsikrede mig, at maden var på vej. Det var det slet ikke, og efter en rum tid henvendte jeg mig igen - og bad om maden som take-away (vi havde ventet over 50 min på 1 pizza og lidt polenta fritter...) Maden var ikke pengene værd!
Da de var løb tør for vores ønskede…
Da de var løb tør for vores ønskede vin, blev vi tilbudt en anden sød hvidvin der kostede lidt over 100kr mere, men til samme pris.
Derudover var de ekstremt flinke, og meget opmærksomme på os resten af aftenen.
Så alt i alt en fantastisk oplevelse med dejlig mad og god service
Var på Gorms for første gang igår…
Var på Gorms for første gang igår aftes, i selskab med min far. Vi er begge meget berejste og især i det italienske køkken, og kritiske hvad angår spisesteder.
Smukt sted, og fantastisk service, som er sjælden nu om dage. Der var dejlig varmt derinde, som også er en sjælden ting.
Flot sammensat menukort, enkelt og lækkert, med nøje udvalgte råvare.
Vi fik to forskellige pizzaer. Første indskydelse er udseende som er utrolig lækkert for øjet, og første kommentar fra begge var “ hold fast en tynd bund” og det er ment på bedste vis! Det vil gøre en italiener stolt. Enkelt og lækkert.
Desværre er grunden til mange dårlige anmeldelser, at bunden er “pap” eller for tynd. Men danskere er også vant til frygtelige tykke pizzaer fra det lokale pizzaria, som er proppet med fyld og dressing, som smager godt ovenpå en hård bytur hvor ting skal være fedtet og ulækre.
Var inde og spise hos jer i sidste uge
Var inde og spise hos jer i ørestaden i sidste uge.
Det var en mærkelig oplevelse.
I havde ingen hyldeblomst selv om det stod på spisekortet....
-Jeg tænkte hvad er problemet???? Bilka har åben!
I havde inden hindbærbrus selv om det stod på spisekortet....
-Jeg tænkte hvad er problemet??? Bilka har åben!
Jeg bestilte en pizza der skulle æg på Men I sagde at i var udgået for æg...
-Jeg tænkte hvad er problemet??? Bilka er åben!
På menukortet stod der: Spørg din tjener efter den lokale variant af Mikkeller. men det var bare en af dem man kunne læse på menukortet.. Jeg tænkte Det var sgu ikke nogen overraskelse...
Der var smadder koldt så vi var flere der måtte sidde (indendørs) med tæpper på....
Pizzaerne var ikke kolde....... De var lunkne
Det er sgu en ommer
Ualmindelig kedelig
Ualmindelig kedelig, tør pap pizza - ikke pengene værd og slet ikke 120 kr som jeg betalte i Meny
Ringe kvalitet
Første og sidste gang jeg køber Pizza fra Gorms. Bunden var så tynd at pizzaen dårligt kunne skæres ud. Kvaliteten var i det hele taget ringe og på ingen måde 125kr værd.

Resposta da Gorm's Pizza CPH Airport
Fik 3 pizzaer for 500 kr
Fik 3 pizzaer for 500 kr.
Udover maden var en halv time forsinket, var det også det forkerte der blev leveret.

Resposta da Gorm's Pizza CPH Airport
Gode pizzaer
Gode pizzaer med mulighed for at få den som man ønsker det.
Kvalitet står ikke mål med prisen
Fik take away fra Gorm’s Roskilde.
Man glemte at tilføje tilkøbt skinke på den ene af de 4 købte pizzaer.
Generelt er kvaliteten ikke på højt niveau i forhold til prisen.
De må få bedre styr på deres logistik…
De må få bedre styr på deres logistik og bestillingssystem før de ser mig som kunde igen. Måtte vente 35 min på to (2 !!) pizza - på trods af at bestillingen var foredraget 45min tidligere online! Beskede jeg fik ved ankomst var at “ dine pizza er ikke klar - ser går 10min. Der gik så 35min. De kunne i der mindste sige undskyld for forsinkelsen - men ordet eksisterer måske ikke i deres ordbog. Tak, for min sidste bestilling hos Gorm’s!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.