Det kalder jeg service!
Spurgte, hvad der skulle til for, at få skiftet en pære?
Det blev til hyggelig snak, i mens jeg ventede 5 min. og ingen regning.
Det bliver mit nye værksted:-)
Det kalder jeg service!
Spurgte, hvad der skulle til for, at få skiftet en pære?
Det blev til hyggelig snak, i mens jeg ventede 5 min. og ingen regning.
Det bliver mit nye værksted:-)
For over et år siden kom der nye ejere og det er første gang vi har brug for hjælp til en forsikringssag. Vi er benyttet dette værksted i langt over 10år og det har været til 5 stjerner, men nu er det sidste gang vi har sat vores ben dernede. Aldrig har vi været ude for noget lignende, mere fræk og ubehøvlet mand skal man lede langt efter, han var helt oppe og ringe. Råbte op om sygefravær og stress. At hvis personalet bliver syge med stress så skulle disse nye ejere nok kigge indadrettet, hvis de taler til personalet som de taler til kunderne, De 5 stjerner de benytter sig af, må være fra den forrige ejer, ægte ser de heller ikke ud, så lad jer ikke narre.
Mit forsikringsselskab anbefalede Gerve Bilcenter til at udbedre en kasko skade. Jeg fik lånebil og fin og hurtig modtagelse og indskrivning. Skaden var meget fint udbedret og bilen pudset og nusset. Tak for fin behandling og udbedring af min(e) skade(r)
Ole Skjold Larsen
Fredag 12.jan står luftundervognen på min mercedes af. Michael får proppet min ind mandag d 15.jan og beklager meget at han kun har en opel karl jeg tænker jeg skal have de næste 4-5 dage.
Aflevere bilen kl. 7.30. Kl. 8.30 er fejlen fundet og de går igang at få godkendt reparation af leasingfirmaet.
Kl. 11 kommer der reservedele og kl. 15.30 riger de og siger at bilen er fixet og klar til afhentning 🙂💪
Meget servicemindede. Klar anbefaling til Greve Bilcenter. De meget imødekommende og fleksible. De forstår kundernes behov og er gode til at efterkomme dem.
Jeg stod en formiddag med fladt batteri, og skulle hente min søn i lufthavnen, i løbet af 3 timer skaffede man et nyt batteri og monterede det. Jeg nåede at hente ham så han kunne nå en begravelse næste dag.
Fantastisk service !!
Har lige haft min Ford Mondeo til service og efter følgende syn ,
Super service og pris ,kan kun anbefale dette værksted .
Troels
Jeg havde min Passat hos Greve bilcenter for udbedring af en forsikringsskade.
Personalet er flinke men deres niveau er simpelthen for lavt. Det er alt lige fra manglende kommunikation, skidt håndværk og utrolig dårlig malerarbejde. Jeg vil for fremtiden gå en buen uden om dette værksted og jeg har allerede fortalt min omgangskreds at de bør gøre det samme.
Skulle have skiftet en skive til 37kr + arbejdsløn men er lige blevet præsenteret for en regning på 11.200 kr da man bare skiftede 2 dysser. Ualmindelig dårlig service. Derfor vil jeg ikke anbefale dem, eller at bruge dem
De misinformerer kunder, har ikke styr på deres priser og ikke tager kunden seriøst. Jeg skulle montere et anhængertræk på min bil og ringede til Grevebilcenter for at have en pris. Medarbejderen fra værkstedsafdeling tilbyder en pris mellem 1600 og 2400 kr, hvilket var ret fair og derfor sagde jeg ja tak til prisen og bestilte en tid. Da jeg alligevel ikke kunne aflevere bilen til den aftalte tidspunkt, ringer jeg tilbage til værkstedet for at ændre tidspunktet, men kunne ikke tage fat i den medarbejder, jeg har talt med første gang. Jeg fik besked, at han vil ringe til mig senere pr. dagen, hvilket ikke skete. Dagen efter ringer jeg igen for at tage fat i ham, men denne gang taler jeg med en anden, som spørge mig:”hvordan kan det være, at jeg selv kommer med reservedelen?” Jeg blev forbavset over deres manglende kommunikation indbydes og gad naturligvis ikke fortælle ham forfra, hvad, jeg har aftalt med den første medarbejder. Jeg sagde derfor, at jeg gerne vil tale med ham, som ved om sagen. Han lovet at få ham ringe til mig, hvilket ikke skete for anden gang. To dage senere ringer den mekaniker, jeg har talt med første gang og informerer mig om en ny pris, der var betydelig højere end den aftalte pris og siger derfor, at han efter har snakket med en anden tekniker, blev klar over, at opgaven er mere kompliceret end den, han havde regnet med. Så konklusion må være, at de ikke tager kunden seriøst ved at ringe tilbage som lovet, de har ikke styr på opgavens omfang og oplyser en forkert pris til kunden. På baggrund af disse fakta, vil jeg ikke anbefale dem eller bruge dem selv.
Havde min Kia inde hos dem og de ordnede den fint til en fair pris, jeg vil i hvert fald helt sikkert komme igen
Helt inkompetent værksted!!!!
Jeg vil ikke anbefale eller bruge dem mere!!
Jeg har lige fået malet forenden af min bil hos dem og sjældent har jeg mødt så excellent service. Jeg blev betjent af en høflig og meget kompetent lyshåret herre. Der var hurtig betjening og resultatet var enestående. Bilen blev afleveret pæn og opryddet og jeg fik en lånebil i mellemtiden. Jeg ville til hver en tid bruge dem igen og anbefale videre til alle andre ! Tak til dem for behandling.
Har lige fået lavet en stor forsikringsskade på bilen.
Der skulle skæres et stykke panel af og skiftes, det skulle males samt begge nederste dele af dørene i den ene side skulle males.
Mit tankdæksel har sikkert været skiftet på et tidspunkt da det havde en meget mørkere farve, det har de også malet uden beregning, samt stort set hele den ene side.
Fik yderligere lavet partikelfilterrens med en fast - god pris.
Bilen afleveret støvsuget og vasket, alt i alt en rigtig god oplevelse.
Valgte at prøve værkstedet i forbindelse med at vi skulle have lavet en bule i bilen (forsikringen foreslog dem) - da vi hentede bilen var forruden revnet og en dørliste var sat skævt på - det var flinke mht. at få det rettet og skiftet forruden efterfølgende, så havde de lavet hakker i lakken rundt omkring forruden. Dette var de også flinke at få fikset efterfølgende, men hver gang skulle jeg bruge tid på at aflevere. På trods af ovenstående valgte jeg så at prøve at få lavet service på vores anden bil. Der var gået en forlygtepære og de reklamerer med, at de skifter den gratis, såfremt man køber pæreren hos dem - jeg spurgte flere gang inden om det ville koste noget uden at jeg fik svar. Da bilen var til service ringede de og fortalte at at de anbefalede at skifte begge pærer, da det var xenon, da det ellers kunne været et problem ved næste syn pga. potentiel farveforskel - jeg fik oplyst, at hver pære koster kr. 600 - dette må jeg jo så sige ja til, da jeg ikke ønsker at få problemer til syn. Da jeg modtager faktura skulle jeg dels betale kr. 600 plus moms for hver pære (man oplyser vel prisen inkl. moms, når man har med en privatkunde at gøre), men hvad endnu værre var, at de så havde faktureret mig for timer for udskiftning - begrundelsen var, at de skulle have kofangeren af for at skifte dem, da man åbenbart skal det på en mazda 5 - dette havde de ellers haft rigelig med muligheder for at undersøge og oplyse mig om, alle de gange jeg spurgte den inden jeg afleverede bilen. Efterfølgende har jeg skrevet med Mazda som oplyser, at man alene skifter den ene pære og at der ikke er noget problem heri. Lad os bare sige, at jeg tager den autoriserede mazda værksted næste gang.
Jeg kontaktede Greve Bilcenter og bad om pris på 4 nye dæk inkl. montering, det fik jeg og efterfølgende gjorde jeg opmærksom på at jeg har en rabataftale hos dem som hedder 10 % på samlet regning og 25% på dæk. Men jeg havde ifølge Greve Bilcenter fået en helt speciel pris så jeg kunne ikke få yderligere rabat. Efterfølgende har jeg kontaktet to andre værksteder, hvor jeg ikke har rabat og fået ca samme pris som den "specialpris" jeg ifølge Greve Bilcenter skulle have fået!
Det var lidt for at tjekke om rabatten var reel, at jeg ikke nævnte det fra start og det har jeg så fået bekræftet at den ikke var eller også er Greve Bilcenter markant dyrere end andre værksteder...
Jeg har så efterfølgende skrevet til dem igen og bedt dem lave en pris som den ville se ud med min rabataftale og uden den "specialpris" de skulle have lavet, men pludselig takkede de nej til opgaven - useriøst..
Jeg har flere gange anvendt Greve Bilcenter som alternativ til mærkevareværksted. Jeg er aldrig blevet skuffet. Tværtimod var det eksempelvis dem, der konstaterede, at det var taktkæden på min bil, den var gal med. Jeg havde haft den forbi mærkevareværkstedet, Sydkystens Bilcenter. De fandt ikke fejlen. De yder også altid en god service. Fx ved at køre en til stationen. Jeg har kort sagt tillid til dette sted.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.