Het is fantastisch dat zij zo snel vers fruit en verse groenten kunnen uitleveren, ook biologisch. En voor mij belangrijk: Nederlandse gember. Extra plus: ze willen graag feedback en je krijgt ook... Ver mais
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Ver mais
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Ver mais
ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Ver mais
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Voor de eerste keer besteld bij Groentebroer, ik ben zeer tevreden.
Snelle geautomatiseerde verwerking van bestelling en logistieke partner. Heldere communicatie, je weet een paar uur van te voren vrijwel exact hoe laat je bestelling wordt bezorgd.
Groenten heel vers en goed verpakt, zeker kwetsbare groenten.
Kwaliteit groenten, waaronder groene asperges en haricots verts, prima!

Tweede bestelling
En terug top! Zelfs het kwetsbare fruit was mooi bezorgd... Alles heel netjes verpakt en de versheid kon je al ruilen als je nog maar de doos opendeed! Jullie hebben er een vaste klant bij! Met een gezin met 4 kids hecht ik veel belang aan versheid, en dat heb ik bij jullie gevonden!

Fantastisch georganiseerd, geweldige producten een dikke 10

Resposta da Groentebroer.nl
Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Resposta da Groentebroer.nl
De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.

Resposta da Groentebroer.nl
Eerste keer besteld en zeer tevreden! 1 grote mooi rijpe papaya! Top! Een grote piel de sapo meloen top! Een grote zelfs cantaloup meloen een echter kleine honing meloen !Top. Goed verpakt zeer snrl verzonden correct afgeleverd. Door hun bedrijf. Top!

Resposta da Groentebroer.nl
Snelle, correcte levering. Zeer verse groenten, heel goed ingepakt zodat de groenten niet geblutst werden tijdens transport. Zeker voor herhaling vatbaar !

Resposta da Groentebroer.nl
Hallo , Ik heb eigenlijk weinig klachten, Alleen wil ik even kwijt dat omdat ze in zo`n mooie stevige doos zitten je er mee kan gooien en smijten, daarmee bedoel ik dat ze door die hele doos rollen en dat is niet de bedoeling.

Resposta da Groentebroer.nl
Het was de 1 e keer , keurig verzorgd en de smaak perfect . Het fruit hoeft geen weken te rijpen .

Resposta da Groentebroer.nl
De sapkuur is heerlijk. Nu voor een tweede keer besteld. Evenals het theepakket. Zeer goed gevuld en alles is lekker vers.

Resposta da Groentebroer.nl
Perfecte levering dwz tijd en hoe het verpakt is, nog belangrijker verse en goede producten niet te vergelijken met groenten uit de supermarkt.

Resposta da Groentebroer.nl
Netjes thuisbezorgd en de kwaliteit is ook erg goed. Het is mijn eerste keer maar ga vaker bestellen.

Resposta da Groentebroer.nl
Mijn eerste bestelling gedaan!
Fruit en groenten boven mijn verwachtingen en met veel zorg verpakt!
Een echte aanrader!

Resposta da Groentebroer.nl
Alle groente en fruit zat weer netjes verpakt, soort bij soort. Zal er een volgend keer een foto van maken. Alles is van goede kwaliteit en lekker van smaak. Alle boodschappen zijn tegenwoordig niet goedkoop maar ik besteed mijn geld dan liever bij Groentebroer dan de supermarkt.

Resposta da Groentebroer.nl
Grote keuze ... netjes verpakt ..... snelle levering .... lekker verse producten .... ik ben fan !!

Resposta da Groentebroer.nl
Mijn eerste bestelling ziet er super uit.