Het is fantastisch dat zij zo snel vers fruit en verse groenten kunnen uitleveren, ook biologisch. En voor mij belangrijk: Nederlandse gember. Extra plus: ze willen graag feedback en je krijgt ook... Ver mais
ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Ver mais
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Ver mais
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Ver mais
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

Resposta da Groentebroer.nl
Zeer goede kwaliteit en super vers, een aanrader.

Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

Resposta da Groentebroer.nl
Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.

Resposta da Groentebroer.nl
Voor de derde keer bestelt en elke keer is de groente en fruit vers.
Fijn bedrijf ,met leuke aanbiedingen voor ons gezin !

Resposta da Groentebroer.nl
Wat een kwaliteit! Wat een precisie en zorg voor verzending van kwetsbare producten.

Resposta da Groentebroer.nl
Keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Ziet er allemaal perfect uit. Nu nog opeten allemaal.

Goed verpakt.
Levering binnen gestelde tijd.
Mooie verse en smakelijke producten.

Resposta da Groentebroer.nl
Ik heb lekkere verse groente geleverd gekregen die je niet makkelijk bij mij in de buurt kunt kopen. Makkelijk, vers, niet duur en op tijd geleverd. TOP!!

Resposta da Groentebroer.nl
Geleverd wat er beloofd was .frisse fruitmand in Groningen laten bezorgen. Dikke prima, bedankt.

Resposta da Groentebroer.nl
Netjes verpakt goede kwaliteit en gekoeld. Perfect

Top levering! Ziet er goed uit, netjes verpakt Ga zeker vaker bestellen 😊

Resposta da Groentebroer.nl
Always fresh and tasty products with same day delivery. Super!

Resposta da Groentebroer.nl
De levering was snel, het fruit dat ik had besteld was goed ingepakt om schade te voorkomen. Ik had mijn bestelling in december gemaakt. Echt niet de tijd voor dit soort fruit om te kopen maar, het fruit was echt overheerlijk.
Zoet en sappig!

Slecht
Watermeloenen XL... nou eerder XXS. Vervolgens moet ik een foto maken?? Om aan te tonen? Je weet zelf wat je hebt verstuurd.

Resposta da Groentebroer.nl
Besteld in de ochtend en snel afgeleverd in de avond en heerlijk verse producten. Ik ben blij

Resposta da Groentebroer.nl
Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Alles is heel vers.

Resposta da Groentebroer.nl
Ik plaats wekelijks een bestelling bij groenteboer.nl en alles word altijd naar volle tevredenheid geleverd. Producten van topkwaliteit die je in de supermarkt niet vind!