Groentebroer.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is fantastisch dat zij zo snel vers fruit en verse groenten kunnen uitleveren, ook biologisch. En voor mij belangrijk: Nederlandse gember. Extra plus: ze willen graag feedback en je krijgt ook... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado de fruta e vegetais

Informação fornecida por diversas fontes externas

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

327 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Heel duur. Bio prijzen voor niet bio producten

Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

18 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Bedankt voor de eerlijke recensie. Prijzen zijn lastig te vergelijken, maar gemiddeld genomen zijn de prijzen gelijkwaardig aan de winkel.
We hebben veel keuze en de seizoensartikelen zijn vaak scherp geprijsd en in de aanbieding.
Alleen buiten de seizoenen liggen prijzen veel hoger. Bijvoorbeeld Hollandse aardbeien met kerst voor 15 euro per doos, dat is heel duur. Maar in het seizoen zijn ze vaak even duur als in de supermarkt.

Topproducten.

Zeer goede kwaliteit en super vers, een aanrader.

16 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling en complimenten, daar worden we heel blij van!
We verwelkomen u graag terug in onze webshp.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en perfect ingepakt super vers

Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

13 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Wauw, dank voor uw enthousiaste aanbeveling, het is ontzettend leuk om te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief erg goede groenten en heerlijk fruit.

Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.

Resposta da Groentebroer.nl

Hier worden we toch zo blij van, dank voor uw enthousiaste beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de derde keer bestelt en elke keer…

Voor de derde keer bestelt en elke keer is de groente en fruit vers.

Fijn bedrijf ,met leuke aanbiedingen voor ons gezin !

13 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Dank voor uw lovende woorden, dat het u en uw gezinsleden allemaal heerlijk mag smaken!

Wat een kwaliteit!

Wat een kwaliteit! Wat een precisie en zorg voor verzending van kwetsbare producten.

Resposta da Groentebroer.nl

We doen ons uiterste best om al onze mooie producten met veel zorg een aandacht in te kopen, te verpakken en bij u thuis te bezorgen. Het is dan ook heel erg leuk om terug te lezen wanneer dit wordt gezien en gewaardeerd.
Namens ons allemaal veel dank voor deze fantastische review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Keurig verpakt en prima op tijd…

Keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Ziet er allemaal perfect uit. Nu nog opeten allemaal.

Resposta da Groentebroer.nl

Vriendelijk bedankt voor uw positieve woorden, het heeft u vast allemaal heerlijk gesmaakt!

Prima

Goed verpakt.
Levering binnen gestelde tijd.
Mooie verse en smakelijke producten.

9 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze positieve review, we zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo naar wens is geweest.

Lekker vers

Ik heb lekkere verse groente geleverd gekregen die je niet makkelijk bij mij in de buurt kunt kopen. Makkelijk, vers, niet duur en op tijd geleverd. TOP!!

10 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Hier worden we als team heel blij van. Vriendelijk dank voor deze enthousiaste review!
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geleverd wat er beloofd was .frisse…

Geleverd wat er beloofd was .frisse fruitmand in Groningen laten bezorgen. Dikke prima, bedankt.

Resposta da Groentebroer.nl

De fruitmanden zijn onze visite kaartjes. Deze worden door onze fruitmanden specialiste met veel zorg en aandacht samen gesteld en opgemaakt. En dat zie je!! Dank voor deze positieve woorden, we zijn blij dat het naar wens is geweest.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze komen hun afspraken na

Ze komen hun afspraken na. Ze reageren snel.

Resposta da Groentebroer.nl

Een man een man, een woord een woord! En bovendien houden we van korte lijntjes dus we proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op berichtjes van onze klanten. Dank voor deze positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes verpakt goede kwaliteit en…

Netjes verpakt goede kwaliteit en gekoeld. Perfect

Resposta da Groentebroer.nl

We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de door u ontvangen producten. Dank voor deze lovende woorden!

We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Top levering

Top levering! Ziet er goed uit, netjes verpakt Ga zeker vaker bestellen 😊

Resposta da Groentebroer.nl

Wat een fantastische review, dank voor uw enthousiaste woorden. Daar worden we als team heel blij van.

Super service

Always fresh and tasty products with same day delivery. Super!

Resposta da Groentebroer.nl

We're so happy to read your shopping experience was, again, so positive.
Thank you very much for your kind words!

Een smakelijke bestelling

De levering was snel, het fruit dat ik had besteld was goed ingepakt om schade te voorkomen. Ik had mijn bestelling in december gemaakt. Echt niet de tijd voor dit soort fruit om te kopen maar, het fruit was echt overheerlijk.
Zoet en sappig!

17 de dezembro de 2025

Resposta da Groentebroer.nl

Wat worden we blij van uw positieve woorden, dank daarvoor!
Laat het u allemaal heerlijk smaken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht

Slecht
Watermeloenen XL... nou eerder XXS. Vervolgens moet ik een foto maken?? Om aan te tonen? Je weet zelf wat je hebt verstuurd.

2 de março de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Zoals besproken hanteren we een 100% garantie op smaak en kwaliteit. Om een helder beeld van uw klacht te krijgen vragen we altijd om een foto toe te sturen, zodat we de garantie in gang kunnen zetten en de klacht met onze inkoper kunnen bespreken. We zijn nog steeds van mening dat we dit netjes met u op willen lossen.
Team Groentebroer.

Prima!

Besteld in de ochtend en snel afgeleverd in de avond en heerlijk verse producten. Ik ben blij

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over de door u geplaatste bestelling en de afhandeling daarvan. Dank voor deze mooie review en laat het u allemaal heerlijk smaken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Alles is heel vers.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Met veel zorg en aandacht pakken we het fruit en de groente voor u in, zodat u lekker kunt smullen van alle mooie producten die u heeft besteld. Dank voor deze positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een tevreden vaste klant.

Ik plaats wekelijks een bestelling bij groenteboer.nl en alles word altijd naar volle tevredenheid geleverd. Producten van topkwaliteit die je in de supermarkt niet vind!

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Groentebroer.nl

Dank voor uw lovende woorden en loyaliteit! We verwelkomen u weer heel graag terug in onze webshop.