Leia as opiniões dos outros
Vi blev mødt af en smilende ung is pige, hvorefter en mand tog over i ekspeditionen. (muligvis indehaveren) Vi var 2 personer, 1.til vaffel med 3 kugler + 1 kop kaffe Americano. Min kone skulle ha... Ver mais
Danmarks bedste ishus! Fantastisk service og søde ansatte, der sætter en ære i at give kunderne den absolut bedste Nibe guffer! Dejlig is, guf, vafler, krymmel, og nu også gourmet hottere! Vores... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Guf & Kugler - http://www.gufogkugler.dk/
Informações de contacto
Kan bestemt ikke anbefale Guf og…
Kan bestemt ikke anbefale Guf og Kugler! Kun dårlige oplevelser alle de 3 gange, jeg har givet dem en chance. Første gang med smagsløs is, hvilket kunne have været et tilfælde. Men desværre også tilfældet anden og tredje gang på trods af, at jeg valgte andre varianter.
Anden gang var problemet udover dårlig is, manglende betjening i 10 minutter, trods 2 medarbejdere stod bag disken og lavede andre ting. Vi stod tydeligt og ventede på at blive spurgt helt oppe ved disken.
Tredje gang, bestiller jeg bl.a. en kugle med daim is, og spørger pænt, om han vil tage lidt af det daim med på toppen (da der ikke er noget i selve isen), men det vil han ikke, for "det kan alle jo ikke få med".
Jeg har sat mine ben der 3 gange for meget, og kan på det kraftigste ikke anbefale dårlig is og dårlig betjening.
Dårlig oplevelse fra start.
Vi var 2 personer, 1.til vaffel med 3 kugler + 1 kop kaffe Americano. Min kone skulle have kaffe, men ville smage af min is med en ske jeg høfligt spurgte ind til.
Det blev bastant og hurtigt besvaret med et højt NEJ, hvilket var underligt, uventet og nærmest uhøfligt.
Vi gik bare ud igen og kommer der aldrig igen, trods vi bor tæt på.....
Så forstår jeg bedre de dårlige oplevelser og ringe service butikken har anlagt sig.
Størrelses forskel og manglende kundeservice
Kæmpe forskel på størrelse af is.Det lignede at det var 2 forskellige størrelser is vi havde bestilt selvom de var ens og prisen ligeså.
Da vi påtalte dette fik vi at vide at det var fordi de lavede is forskelligt og at den ene var nyansat.
Vi valgte ikke at gå i diskussion med de ungansatte og har efterfølgende været i kontakt med ejeren.
Nu forstår vi bedre forskellen på is og den manglende kundeservice for sikke et arrogant svar fra ham. Han mente at de kun skulle sælge de små is og var desuden virkelig flabet i sine svar.
Alt i alt en skuffende oplevelse og vi kommer der aldrig igen. Og vil råde andre til at handle andre steder.
Gennemført dejligt sted
Gennemført dejligt sted, med gode råvare. 🇩🇰❤️
Vi var 3 voksne og 2 børn
Vi var 3 voksne og 2 børn. 3 af os bestilte samme is, men blev alle tilbudt forskellige ting.
Alle 5 fik 2 kugler enten i vaffel eller bæger. Da de havde udsolgt af softice.
Meeen 273.- det er det ikke værd. Syntes man strammer den i priserne.😳😳Syntes det er vildt at forlange ekstra for så mange ting. Og jo ikke bare lige 2-3 kroner pr ting.. Så ja vores tegnebog handler et andet sted en anden gang,
Smagløs og trist belgisk vaffel.
Trist, smagløs belgisk vaffel med verdens mindste kugle softice og så lidt chokoladesovs at det næsten ikke kunne ses. Absolut ikke 65 kr værd!
Vi havde en ret træls oplevelse med en…
Vi havde en ret træls oplevelse med en medarbejder hos "Guf og Kugler" i Nibe. Han skældte os ud, fordi vi lige fyldte lidt vand i en flaske til vores hund. Det var mega varmt, og hunden havde drukket alt det vand, vi havde taget med hjemmefra. Vi havde faktisk kørt en omvej for at besøge ishuset, fordi vi havde hørt så meget godt om det, og vi tænkte, at det nok ikke var noget problem at få lidt vand til hunden. Isen smagte super godt, og medarbejderne virkede ellers flinke. Men hele den gode oplevelse blev bare ødelagt af den sure medarbejder.
Det er meget længe siden, at en voksen mand har talt til mig på den måde. Det bliver uden tvivl sidste gang, vi besøger ishuset. Heldigvis findes der andre steder, hvor gæstfrihed vægtes højt, og hvor man gerne tilbyder vand til hunde.
Klart de bedste os ever..
Klart de bedste os ever... Jeg køre gerne meget langt efter god is. Og vi skal forbi hvor sommer.
Får ikke meget for pengene.
Får ikke meget for pengene.. mellem softice der var så lille man skulle tro det var løgn. Den dyreste is jeg nogensinde har købt i forhold til str.
2 Stjerne!
2 Stjerne!! lad mig forklare. Bestilte en vaffelis med 2 kugler og softice topping (6 maj 2025). Softicen var middelmådigt, ikke noget at skrive hjem om. De 2 kugler, Mocca og Lakrids - var super gode og vaffel (deres hjemmelavet) også super god. Men 70kr for en vaffelis med 2 kugler og lidt softice toppen - av av av! Der stak de lige af. Hvis det havde været 40-50kr så 4 stjerne, softicen gør at det ikke kunne blive 5 stjerner. Er inflationen stukket så meget af, eller hvad sker der?
Altid gode is!
MEGA GOD SERVICE HER I AALBORG
MEGA GOD SERVICE HER I AALBORG. DERES IS ER PERFEKT TIL SÅDAN NOGLE AARHUSIANERE SOM OS 😄
Voldsomt dyr is
Voldsomt dyr is, i forhold til den lille mængde is! Jeg er virkelig forarget over man kan få sig til det.
Guf & Kugler Nibe leverer ikke…
Guf & Kugler Nibe leverer ikke hjemmelavet is , men billig færdig købt is alt andet er en illusion . Isen smagte så kunstigt samt flødebollen var indtørret . Variantene var begrænset ejer kunne ikke give retur på mønter eller udskrive en kvittering En lille overlegen mand i hans illusion om ingen aner uråd . Så ønsker man sig en oplevelse på smag og god betjening . Er Guf & Kugler ikke stedet man skal besøge .
Dyr men dejlig is.
Dejlig is, men for dyrt. Guld kan også købes for dyrt ( tænker jeres guf).
Handicappet mangler information
Dette er min personlige mening, hvordan jeg oplever Guf og Kugler. Ville have sendt en email...
Ville ønske Guf og kugler hjemmesiden var mere handicapvenlig, for en kunde med Asperger Syndrom.
Paradis-is hjemmesiden er mere informationsrig. Hvor jeg trygt, kan se åbningstider, hvornår sæsonen åbner og emailadresse.
Der står på guf og kugler hjemmeside, den 13/10 2023
"Tak for en forrygende sæson 2022! Vi ses igen i løbet af marts 2023", hvor den endelige åbningsdag opdateres på sociale medier.
Jeg anede intet om, hvornår sæsonen startede eller sluttede:-(
Oplever forskelbehandling, som te-drikker, massevis af kaffevarianter, ingen tevarianter.
Savner menukort med priser. Man kan ingengang beslutte sig hjemmefra.
Føler Guf og kugler, skjuler noget, når priserne mangler.
Det er uoverskueligt med mange valgmuligheder, fysisk i butikken Man stresses til hurtig bestilling i butikken, når køen er lang.
Håber mine input, kan hjælpe personer som mig... med hjemmearbejdet;-)
Hav en vidunderlig dag
Palle, Aalborg
Danmarks bedste is
Danmarks bedste is, så simpelt kan det siges. Kåret til Danmarks bedste ishus 2022 og 2023.
Altid smilende og serviceminded personale. God beliggenhed i både Nibe og Aalborg.
Hvis du ikke allerede har forkælet dig selv med en is her, så har du helt sikkert noget at se frem til.
Skøn og lækker is
Skøn og lækker is. Og de sødeste, smilende, veloplagte to piger bag disken, selvom vi kom lige før luk.
Lækker is men vilde priser for 1 isvaffel
Super lækker is, men 117kr for et et kræmmerhus med 4 kugler og guf er sgu for meget når mine venner fik 4 kugler i bæger med guf til 69kr.
Det spiller bare
Det spiller bare! . Hjemmelavet det hele som smager fantastisk. Priserne er til at være med på :)
Omgivelserne er dejlige :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.