Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Snyd og bedrag. Modtog aldrig varen, og beløbet, omend ikke stort, har jeg heller ikke fået refunderet. Gusti skyder skylden på Deutsche Post for manglende levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow - Jeg bestilte fin sort herre rejse skulder-taske, til Fars dag fra børnene. Den er lækker, blød og svare til billederne på hjemmesiden. Dufter af læder og far blev super glad, og især den lille... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre må jeg slutte mig til koret for dårlig produkt og virkelig skidt serviceniveau. Produktet: Tasken var slet ikke som forventet. Ingen mulighed for retur grundet en lille "specialsyet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de cabedal
  2. Loja de malas e malas de viagem
  3. Loja de malas e bolsas
  4. Exportador de artigos de cabedal

Escrito pela empresa

Vi er Gusti Leder – tysk markedsleder inden for lædervarer – og vi er overbeviste om, at tasker er meget mere end blot opbevaringsgenstande. De er ledsagere gennem dit liv, afspejler din personlighed og udtrykker din stil. Fra det første design over den omhyggelige forarbejdning til det øjeblik, hvor du holder din nye yndlingsgenstand i hænderne, lægger vi vægt på hver eneste detalje. Alle vores produkter forener elegance og hverdagspraktiskhed, funktionalitet og form – nogle gange sporty, nogle gange klassiske, altid alsidige. Således bliver hvert produkt fra Gusti Leder en pålidelig partner i din hverdag og samtidig et særligt accent til ethvert outfit. Netop derfor giver vi dig muligheden for nemt at gøre hvert produkt til noget unikt: gennem vores graveringsmulighed. Med en personlig besked, initialer eller et særligt symbol forvandler du din taske eller dit tilbehør til et unikt stykke, der fortæller din historie.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Snyd og bedrag

22 de dezembro de 2025

Shipping

I ordered a notebook called Dalena last week. I was in a rush so i got the premium DHL and it said it would take 1-2 business days to arrive. (We paid extra) I needed the book for a very important assignment, and after 4 business days I wrote to them because I needed that notebook that day, And they wrote back and told me it would take another 5 business days to arrive! So apparently all the money I spent to get it here wasn’t even worth it.

25 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Du aner ikke hvad du modtager

Som jeg kan se andre har oplevet, bestilte jeg en taske med mit navn indgraveret og modtog en taske som slet ikke ligner den på deres hjemmeside.
Læderet er krøllet og lynlåsen er så bulet og krøllet at den er svær at åbne.
Jeg har skrevet frem og tilbage med firmaet og fået tilbudt 10% tilbagebetalt og en voucher til fremtidige køb, men de nægter at tage tasken retur fordi den er indgraveret. Men varen er slet ikke som den jeg har bestilt så selvfølgelig skal de modtage den… men jeg har opgivet og handler ALDRIG hos dem mere.

26 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Godt tilbud - fin kvalitet.

Flot notesbog - og endda på tilbud. Har handlet hos Gusti-Laeder 3 gange inden for de sidste 7-8 år. Har aldrig haft problemer med leveringen eller kvaliteten af det, jeg har købt - trods de mange dårlige anmeldelser

3 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vare fra dem og leveringen bliver ved med at blive udskudt. De siger de har forsøgt at aflevere pakken men det passer ikke.

Ingen kundeservice man kan ringe til og kan læse her på siden man ikke for svar hvis man skriver.

22 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skæv sadel, intet svar fra kundeservice.

Jeg fik en cykelsadel.
Da jeg modtog den var den helt skæv, på alle tænkelige måder. Jeg skrev til deres kundeservice for at få den byttet eller sende den retur. Intet svar... Dum som jeg er, besluttede jeg så at droppe det og tage den i brug, eftersom jeg aldrig fik svar. Jeg tænke at den måske ville tilpasse sig, siden det er læder. Nu er det gået 1,5 måned - den er så skæv, at det ikke står til at redde... Hold jer langt væk og køb en Brooks i stedet for.

27 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi modtog en taske i læder i går

Vi modtog en taske i læder i går. Vi prøvede den bare og lynlåsen gik straks i stykker. De vil ikke refundere købet eller sende os en ny. Der er ikke garanti på lynlåsen!!! Den er indgraveret der er ikke garanti på den når den er indgraveret!!! Så tag IKKE imod den gratis indgravering. De vil give mig 10 procent på et nyt køb som plaster på såret men ikke bytte den nyindkøbte taske vi fik i går. Handel ikke med det firma. I får lov til at købe dårlig kvalitet de ikke har tænkt sig at tage retur. Penge ud af vinduet og de har ikke tænkt sig at overholde reglen om de 2 års garanti vi har i Danmark, selvom hjemmesiden er på dansk.

16 de dezembro de 2024

Wow!

Wow! Produkt, pris, levering, alt på sin plads, tilgængeligt og fremragende udført. Jeg vil helt sikkert bestille noget igen :)

3 de dezembro de 2024

Ignorerer reklamationer

Rettelse.
Efter tæt på 1 år ønsker de nærmere oplysninger for at få bekræftet, at jeg nu også reelt har handlet hos dem. Men fortsat ingen kontakt omkring reklamationerne. Det er uden tvivl den mest pinlige og ringe service jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra gusti.

Har købt 2 tasker hos gusti læder, som desværre efter alt for kort tid er gået i stykker, grundet dårlige syninger. Jeg har bare måtte sande, at jeg bliver fuldstændig ignoreret, når jeg har henvendt mig til dem. Efter snart 3 måneders forsøg, er det stadig ikke lykkes mig at få dem i tale... Men det er selvfølgelig også en måde at håndtere reklamationerne på. Super ærgerlig kundeservice, og helt sikkert et sted jeg fremover stopper med at anbefale, når de vælger at være ligeglad med deres ansvar for de produkter de sælger.

9 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig modtaget mit køb.

Jeg har aldrig modtaget mit køb.
Er ikke i tvivl om at det er GLS der har fejlet men Gusto læder burde ikke overlade det til mig og redde trådene ud.
Det er deres job og sikre jeg får det jeg har betalt for.
Så knap 500 kr for ingenting.
Øv . Og jeg ved ikke om den dato jeg har krydset af passer

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har modtaget en taske i julegave

Jeg har modtaget en taske i julegave, 24.12.2023, det viser sig når man bruger tasken, at den lavet fedtaflejring på papir, da det er computertaske som bruges til arbejde, har jeg svært ved at se jeg kan undgå papir min taske. Tager kontakt til kundeservice som er ubehøvlet, bliver bedt om at sende tasken retur, så de kan lave en “test” på tasken, hvor de i deres test ikke kan se nogen former for fedtaflejring på papiret, fortæller dem specifikt, hvad jeg selv har lavet af test inden, og med hvilket resultat, hvor specifikt de skal teste. De nægter efterfølgende at der er fejl i deres produkt. Havde ydermere fået et penalhus, som lavede samme fedtpletter, som de smider væk i processen, dette vil de ikke erkende, og får kun sendt tasken retur. Så nu står jeg med, et manglende penalhus og en taske jeg ikke kan bruge, med mindre jeg er ligeglad med at alt ødelægges indeni. Forsøger igen at tage kontakt i sidste uge, med nu endnu en test med billeder af, min udførte test igennem 12 timer, hvor der tydeligt laves pletter på papir, Gusti Læder vælger ikke og svare, andet end at det er for dem en afsluttet sag.
Så tror de tager førstepladsen for UTROLIG DÅRLIG KUNDESERVICE, og utrolig dårligt produkt. Har ønsket mig den taske længe, så er rigtig ked af at Gusti Læder ingen ansvar tager for deres produkter og heller ikke ved hvad ordet kundeservice betyder.

13 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais