Efter en tidligere meget ubehagelig oplevelse hos en gynækolog, var jeg noget nervøs, da jeg mødte op til mit besøg hos Annette Grønning. Annette tog venligt imod mig, var rar og meget imødekommende.... Ver mais
A empresa respondeu
Dygtig gynækolog, som forklarede hvad der kunne gøres og hvilke muligheder der var for mig. Men at stå halvt nøgen foran både læge og lægesekretær, efter undersøgelsen, imens lægen forklarede hvad... Ver mais
A empresa respondeu
Inden mit besøg havde jeg læst trustpilot, som faktisk gjorde mig lidt nervøs for mit besøg i dag. Heldigvis møder jeg ind til et utroligt sødt personale og endelig en læge der tager tiden se... Ver mais
A empresa respondeu
Min 19 årige datter har netop haft en meget trist oplevelse hos jer. En meget nervøs og spændt 19 årig pige der er blevet henvist til en gynækolog med nogle mulige ret alvorlige diagnoser i bagagen fr... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Forfærdelig oplevelse!
Ikke en eneste snært af pædagogik fra gynækologens side. Jeg følte nærmest hun overgreb mig, og var generelt super nedladende.
Hende jeg havde snakket med i telefonen, var dog super sød, da jeg bestilte en tid.
Gik derfra med en følelse af at mine personlige grænser var blevet overskredet enormt.
Virkelig en god oplevelse. Både sekretær og gynækolog er utrolig søde og smilende. Man er ikke i tvivl om, hvad der skal foregå, da man bliver guidet hele vejen. Har fået lavet både udvidet smear og keglesnit, uden at mærke det mindste. Kan varmt anbefales.
After two unsuccessful attempts at pelvic examination and cell tests with my own doctor, it was with anxious skepticism that I visited gynecologist Annette Grønning. It turned out to be completely unfounded. The atmosphere throughout the clinic was light and welcoming. Annette was attentive and direct and extremely professional both in conversation and examination. She was concise and precise with information and small directives during the investigation. I was completely safe and it was a great relief to be met so competently in every way. A personal victory to have completed my first pelvic examination without fear or a sense of defeat
Afskyelig oplevelse!
Aldrig har det gjort så ondt at blive undersøgt, og det er sagt af en der har været udsat for sexuelle overgreb!
Jeg sagde mange gange av, og at det gjorde ondt, hvortil der blev svaret “jah”. Og det var på trods af at jeg havde forklaret at jeg har et septum i livmoderhalsen.
Blev grinet af håneligt, blev ikke lyttet til, og så blev lovgivningen ikke overhold omkring at være undtaget for brug af mundbind, så jeg blev sendt ud og måtte vente udenfor.
Længe skal man lede efter en så følelseskold kvinde med mangel på forståelse og medmenneskelighed!
Føler at hun udsatte mig for overgreb, og jeg blev så øm, at jeg knapt kunne sidde.
Gik grædende derfra!
Virkelig dårlig service. Man ankommer til klinikken og bliver mødt af det sureste personale. Både sekretæren og lægen virkede alt for arrogante. Ingen smil. Jeg vil ihvertfald ikke anbefale klinikken til andre. Det er så vigtigt man føler sig tryg på sådan en klinik. Og det gjorde jeg ihvertfald ikke.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.