Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho
  2. Renovação de casas de banho

Hafa Brand Group har utvecklat högkvalitativa produkter till hemmet i Halmstad sedan 1962, med fokus på badrum och tillsammans med designers och produktutvecklare, jobbar vi långsiktigt med design, kvalitet och utvecklar ständigt nya produkter som håller över tid. Därför arbetar vi ständigt och utvecklar ett modernt sortiment som skall hålla över lång tid. Här ingår varumärkena Hafa, Noro och Westerbergs.

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

18 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Köp aldrig något av dessa bedragare

Köp aldrig något av dessa bedragare, vi köpte badrumsskåp med 25 år garanti haft de i 3 år och nu är de helt spruckna och lådorna går inte att öppna, men deras sämsta service vägrar acceptera utan skyller på fukt skada utan någon bedömning, rekommenderar inte och det blir en anmälan snart

11 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Desværre var det modtagne spejl gået…

Desværre var det modtagne spejl gået itu. Jeg kontaktede Hafa kundeservice. Meget sød og forstående Louise der med det samme bestilte et nyt spejl, som kom i løbet af et par dage, i hel stand. De skulle blot have et par billeder tilsendt. Rigtig god oplevelse.

12 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Hafas gångjärn USEL kvalitet

Har nu fått gehör och blivit krediterad alla kostnader för att köpa ett nytt gångjärn vilket självklart påverkar omdömet till det bättre.

Tyvärr tycker Hafa inte att deras gångjärn till badrumsskåpen ska funka mer än deras reklamationsperiod på 5 år. De undrar hur vi använt det? Till det man användet ett gångjärn till? En dag hoppade plastdelen ut och jag får betala för ett nytt själv. Jag har haft IKEAs badrumsskåp för långt under hälften av vad Hafas kostar (10 000 kr) och det har aldrig gått sönder. Trodde Hafa betydde kvalitet. Det gör det inte. 90 spänn i frakt tillkommer dessutom. 👎👎👎👎👎

28 de dezembro de 2024
logótipo da Hafa Brand Group AB

Resposta da Hafa Brand Group AB

Tack för din kommentar. Så bra att det har löst sig för självklart ska du som kund vara nöjd och använda dina produkter i många år. Ha en fin dag! //Hafa

Svindel selskab:

Svindel selskab:
Jeg fortrød en bestilling og hafa fragtmanden afhentede den. Der er nu snart gået 30 dage og jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur på 8.000,- DKK - De svarer ikke på mails. De svarer ikke på telefon.

14 de maio de 2024

Värsta kundservice!!!

Värsta kundservice!!!! Beställde två tvättställ på hemsidan, men fick lämna tillbaka pga vattnen stannar kvar runt bottenventilen. Fick betala returfrakten trots att det inte var mitt fel. Kommer aldrig våga köpa från deras sida mer.

12 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

KROMADE lock

KROMADE lock
Har en äldre badkar där jag skulle byta ut slitna delar. Fick kontakt med tekniker, mailade bilder och efter det fick jag länkar på delar som skall ersätta dem gamla och som skulle passa mig. Dem sitter på plats men inte till 100%. Dem passar inte i diameter ( mindre ca 2 mm) och pga det så blir det både skönhets och funktions fel.
Jag har ringt och tänkt mig nån typ av rabatt men NEJ, det gick inte. Fick svar: "Du kan få bättre pris om du köper ny kar... " Jätte roligt!

Tråkigt.

19 de janeiro de 2024

BATHLIFE STIMMA TAPP/SURRA 150CC

Bathtub mixer BATHLIFE STIMMA TAPP/SURRA 150cc

1. In Sweden company has phone hours 13:00-15:00.
I called two days in a roll and I was for hours on the phone in order to reach them. One person directs me to the other where they never answer the phone but just disconnect you after.

2. Company has only 14 days return policy unlike the regular 30 days in Sweden. My remodeling company did not assembled the mixer within time, they had sick employees and the work was delayed. Hafa could not stretch the time.

3. Company that remodeled my house did not inform me they have change the distance between the pipes from 150cc to 160cc. I bought an 150cc and the remodeling company used an extender to compensate the dimensions. (Same extender Hafa sells together with their products.)
I sent pictures of the mounted bathtub so they could understand the situation.
The mixer is 6.5 cm distanced from the wall, with several visible screws and nuts (the extender) to adjust dimensions. A beautiful, modern clean lines mixer, turned into a nightmare. Unfortunately I cannot attach pictures here.
THE BATHTUB MIXER LOOKS HORRIBLE WITH THE EXTENDER!!!!

Hafa refuses to take back the product and at least compensate 50%.

You pay 25,000 EU to remodel your bathroom and there you sit with a 375 EU bathtub mixer that makes everything look horrible.

EXTENDERS SHOULD NOT BE USED HAFFA SHOULD WARN CLIENTS OF THE LARGE DISCREPANCY !!!!!!

22 de março de 2023

No spare parts to buy

I bought an inexpensive Hafa shower cabinet some years ago. A couple of years ago one of the "rollers" for the doors broke. Ever since I have tried to get hold of new "roller" spare parts to avoid throwing away the cabinet. Hafa has since that time claimed that the spare part would arrive on the following dates:
- 24th Jan 2022
- ...
- 12th Jul 2022
...
- 19th Jan
....
- 6th March 2023
I am not holding my breath that the spare parts will arrive...

Is this a way for Hafa to misinform the consumer office in the Nordics to make believe that they do offer spare-parts?

28 de janeiro de 2023

Tack för hjälpen HAFA

Tack för hjälpen, ni framförallt på verkstaden. En svensk🇸🇪. En finsk🇫🇮 och en norrman🇧🇻 har jag talat med och får alltid så suveränt 👍 bemötande. Med sådan expertis där så är det högsta betyg som gäller.

10 de maio de 2022

Hafa takdusch missvisande färg

Köpte Hafa takdusch fine mässing. Litade på produktbilderna på deras hemsida men färgmässigt ser den inte alls ut så i verkligheten. Produktbilderna visar en klar mässing, nästan åt det polerade hållet. Men den är mycket mörkare och ser nästan ut att vara kopparfärgad i vissa lägen.

13 de abril de 2022

Aldrig oplevet noget lignende

Aldrig oplevet noget lignende. Jeg har rykket for at få mine penge retur 5 gange og har ikke modtaget noget endnu.

Jeg handler aldrig med dette firma igen. Føj for en service.

Produktet er købt og efterfølgende returneret for 6 uger siden.

Her er så svaret jeg fik d. 13/1-2022

Tak for din mail!

Jeg beklager meget at din oplevelse ikke er så positiv. Vi har taget kontakt med transpotøren for at undersøge, hvor dine varer er henne. Som vi i et tidligere mail har nævnt, så kan der gå et godt stykke tid inden en forsendelse går fra Danmark til Sverige, og desværre er vi nødt til at ha fået varerne retur, inden vi kan markulere fakturan.

Vi venter stadig på svar fra transportøren og vender tilbage til dig, så snart vi har svar.

Jeg beklager endnu en gang, at det trækker ud på tiden! Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, så hurtigt vi bare kan.

Ha en rigtig god dag så længe!

Med venlig hilsen/Vänliga hälsningar

Louise
Customer Service

Her er mit svar til dem d 13-1-22

Det er ikke beklageligt men direkte pinligt at I behandler en kunde sådan.

Hvordan ville du selv have det med at vente i så lang tid på at få refunderet penge! Det er helt grotesk det her.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er sidste gang jeg handler hos jer. Jeg fortryder helt at have lagt penge i jeres firma.

Skriv når jeg ved hvornår mine penge går ind.

11 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Behövde en bottenventil som slarvats…

Behövde en bottenventil som slarvats bort hos en kund under pågående badrumsrenovering. Badkaret var ett gamalt Hafa badkar. Mejlade Hafa och frågade efter en bottenventil. 2 (två) minuter senare fick jag svar på mejlet, med länk till pluggen. Beställde direkt och dagen efter hade jag den och kunde lämna till kunden. Aldrig någonsin fått ett så snabbt svar från någon kundtjänst. Toppen!!

25 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Problem med Ångduschen som inte gav…

Problem med Ångduschen som inte gav någon värme.
Men efter flera samtal till Juha på service, och olika lösningsförslag som vi testade.
Juha på Hafas support var hela tiden possitiv, lugn och hjälpsam, trots knepigt problem. Men efter byte av diverce dela så fungerar allt igen.
Mycket positivt bemötande och mycket kunnig personal mycket snabba leveranser. Inte sista gången jag vi vänder oss till Hafa!
Tack för hjälpen! Hafa Service
Johan

19 de janeiro de 2021

Metall- "muttrarna/hylsorna"…

Metall- "muttrarna/hylsorna" krackelerar och spricker vid montage. Man brukar svära över IKEA grejer vid montage men detta var en klass för sig själv. I sämre bemärkelse.

Avser i spånskiva integrerade vridhylsor som låser den långa skruven med en knopp som sticks in i vridhylsan. När skivorna förts samman ska vridhylsan vridas ca 90° och låsa fast knoppen inne i sig. Vid mindre vridkraft än vad som krävs spricker hylsan. Detta gällde i mitt flal i stort sett samtliga hylsor. Monterade en kommod och ett högskåp. Ca 30 hylsor.
Tumme ner. Kvalitetssäkring hos HAFA verkar saknas.

Skåpen köptes för ett par år sedan och monterades ihop först idag. Saknar kvitto.

14 de junho de 2020

Fantastisk service

Fantastisk service. Firmaet sendte nyt spejl da LED lyset i det gamle pludselig stoppede med at fungere - også selvom garantien var udløbet. 😊

26 de maio de 2020

Great customer service

Over the course of 7 days, Hafa customer service helped me through every step of replacing my bathroom mirror light fixture. Although it might seem like a simple task, I was unfamiliar with a lot of the parts the mirror used, so much so that I initially couldn't even find the light bulb.Thanks again.

24 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Bäst i klassen med fantastisk teknisk support

Hafa Bathroom Group AB som jag har haft kontakt med under senare år med säte i Halmstad är det bästa bolag i branschen. Det var alltid professionell bemötande och kompetens som var imponerande. Killar på supporten som jag genom årens gång hade kontakt med var alltid positiva, lätt tillgängliga och extremt insatta i minsta detalj. Företaget säljer kvalificerade produkter som i kombination med service gör att jag värderar HAFA som det bästa företag i branschen som inte enbart säljer produkter men även värnar om kunder när garantin har gått ut. Stark rekommenderar bolaget till andra som värdesätter pris, kvalitet och service. Bolagets ledning har nog smart tillväxt strategi som är imponerande på många sätt. Tack att Ni finns!!

18 de janeiro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.