2,1

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

skole bedømmelse

hej jeg er nuværende elev og som elev kan jeg godt vurdere at skolen ikke har styr på deres undervisningsplan og generelt dårlig kommunikation og meget forvirring på denne skole.
denne anmeldelse er skrevet efter flere dårlige oplevelser med kommunikation og mangel på orden af undervisningsplan.
kan ikke anbefale dette sted.

23 de fevereiro de 2026

Hansenberg er iskold

Hansenberg er iskold! Kontoret er utilstrækkeligt og har ingen forståelse for hvad vi siger! Vi har siddet uden information og ventet på en lære hvor vi derefter har fået fuld ulovligt fravær! Der er ikke styr på skemaet både fra elevernes siden men også lærerne!

23 de fevereiro de 2026

Dårligt uddanelsessted

Valgte beslagsmed og fik at vide da jeg spurgte om hvor meget de havde til beslagsmedene på grundforløb 2 og blev lovet at vi havde massere af opgaver med heste…
Vi havde 1 dag ude hos beslagsmedene og resten foregik ude på CF Tiegtens vej, altså ude hos de normale smede
Som svejser…
Vi gik også undervisning i 10 uger ude på de normale smedes værksted hvor vores lærer var 86 år gammel, like det er jo helt blæst

Kort sagt jeg droppede ud og gav op på min drøm om at blive beslagsmed.

20 de agosto de 2025

Går på smede faget

Går på smede faget. Ud af de skoler jeg har gået på så topper de godt nok her i Kolding. Kort sagt opgaverne der bliver stillet er ryv syge. Alt er skrevet og lavet for en. Du lære ikke og tænke selv. Ind til videre er det begrænset af viden vi har fået. Ringen og skuffende oplevelse. Hvis du vil spille dit liv så hop på hansenberg

24 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

man skal ikke vælge kolding pga det…

man skal ikke vælge kolding pga det gode ry eller den fantastiske støtte og hjælp til eleverne.

man skal slet ikke vælge kolding hvis man sksl via babegården hjem.
budsen kommef for sent hver dag, ig du kan lige nå at vinke til dit tog når det kører for næsen af dig

3 de dezembro de 2024

Ikke tag GF1!

Jeg har søgt ind på uddannelsen Data -kommunikation, min forventning var at jeg starter på en uddannelse med IT, Jeg starter så på GF1, hvor vi har 5-7 forskellige lære, der ikke er noget kommunikation mellem lærerne. I de 19 uger jeg har været på skolen har vi lavet 2 opgaver med IT, og resten har været mediegrafik. Hvis du søger ind på Hansenberg for en god uddannelse inde for IT eller programmering, så ikke tag GF1 på Hansenberg!

27 de novembro de 2023

VÆRSTE UDDANNELSESSTED

Intet af denne skole lever op til mine forventninger overhovedet ang uddannelse, undervisningen er dårlig lærerne er dårlige og inkompetente, og er tydeligvis ligeglad med eleverne, undervisnings materialet er nogle gange fra 2014!!!!! hvilket vi ikke kan bruge det noget, de snakker højlydt og bagtaler eleverne imens man kan høre det, og sidder og griner af os, og larmer for sygt så man ikke kan koncentrere sig!!!

Jeg vil ALDRIG anbefale Hansenberg..

29 de setembro de 2023

Under al kritik

Uddannelser og undervisning under al kritik. Kommunikation og struktur er ikke-eksisterende. Karaktergivning foregår i blinde af den nærmeste ledige lærer (bogstavligt talt). Trods påpegelser og klager er der ikke gjort noget ved det. Flere er droppet ud pga. ekstrem dårlig uddannelse, trods nogle meget spændende emner og trods det faktum, at det er vores drøm at blive uddannet.

29 de março de 2023

Så dårligt AMU Center

Så dårligt AMU Center ! Tilmeldte mig et dørmandkursus , som jeg så afmeldte pga jeg kom på et tætte på . De sender mig så en regning på 3500kr som er mere end hvad det kursus kostet ! Så dårligt . Tag aldrig et kursus ved dem . De synder folk .

1 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais